DOC.ro, cea mai noua platforma de health&lifestyle by Oana Cuzino

DOC.ro, cea mai noua platforma de health&lifestyle by Oana Cuzino

Oana Cuzino, doctor in stiinte medicale si cea care ne spune Ce se intampla, doctore la PRO TV, a lansat DOC.ro, platforma ce integreaza toate informatiile utile de health & lifestyle, pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.

Platforma functioneaza ca o comunitate in care vizitatorii primesc raspunsuri la intrebarile lor chiar de la expertii DOC, medici primari cu experienta vasta in domeniu.

 

"Sunt extrem de fericita ca blogul oanacuzino.ro a avut un succes atat de mare si ma bucur enorm ca am decis sa incep acest proiect in urma cu cinci ani. In tot acest timp, comunitatea online a crescut, s-a dezvoltat enorm. Pentru a raspunde cat mai eficient nevoilor vizitatorilor, am decis ca blogul nu mai era de ajuns. Era nevoie de o platforma complexa, care sa poata fi explorata confortabil de toti vizitatorii si care sa vina cu raspunsuri concrete de la unii dintre cei mai buni expertii si experti din tara", a declarat Oana Cuzino.

 

Proiectul porneste de la o comunitate activa pe Facebook de aproape 1 milion de fani si peste 500.000 de vizitatori unici lunari. In prima saptamana dupa lansarea oficiala in mediul online, platforma a inregistrat peste 145.000 de vizitatori unici si un reach de 1.500.000 de persoane pe Facebook.

DOC.ro functioneaza ca o platforma deschisa, in care vizitatorii pot gasi o varietate enorma de informatii din domeniul health & lifestyle si, mai ales, pot pune intrebari si pot primi raspunsuri cat mai complexe, exclusive si personalizate din partea expertilor, chiar in sectiunea special dedicata.

Astfel, este incurajata comunicarea cat mai complexa intre vizitatorii DOC.ro si experti. Echipa DOC.ro este formata din medici si experti din diverse domenii, de la geriatrie si dermatologie, pana la cardiologie si chiar oncologie.

Dr. Oana Cuzino este Medic Primar Gerontologie Geriatrie (2005) si Doctor in Stiinte Medicale (2005). A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carola Davila” din Bucuresti in 1995 si a inceput activitatea medicala in cadrul INGG Ana Aslan Bucuresti (1996), unde si-a efectuat specializarea in domeniul Gerontologiei si Geriatriei.

Dr. Oana Cuzino a activat si ca cercetator stiintific, fiind pasionata de aspecte epidemiologice ale procesului de imbatranire, participand la studii nationale si internationale din cadrul Laboratorului de Gerontologie Sociala, INGG Ana Aslan.  

Din 2002, PRO TV difuzeaza emisiunea Ce se intampla, doctore?, in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si, impreuna cu invitatii sai, ofera solutii pentru o forma fizica si psihica optima. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related