Investitori, antreprenori si profesionisti cunoscuti din industrie se alatura programului de accelerare MVP Academy

Investitori, antreprenori si profesionisti cunoscuti din industrie se alatura programului de accelerare MVP Academy

Investitori, antreprenori si profesionisti cunoscuti din industria de tech la nivel regional vor lucra alaturi de startup-urile admise in programul de accelerare MVP Academy.

Echipele care dezvolta produse tech cu potential la nivel global mai au la dispozitie cateva zile pentru a aplica: inscrierile sunt deschise pana joi, 31 martie, pe site-ul programului.

Cea de a treia editie MVP Academy se va desfasura in perioada 11 aprilie – 31 mai la TechHub Bucharest.

Pe parcursul programului de accelerare, startup-urile vor lucra alaturi de specialisti consacrati din industrie pentru a-si defini produsele si a le lansa pe piata globala, vor beneficia de consultanta de produs si de business, vor participa la workshop-uri dedicate, vor invata sa isi prezinte produsele si vor avea acces la o retea internationala de 400 de mentori si 700 de startup-uri.

In plus, unele dintre cele mai bune echipe vor avea oportunitatea de a obtine o finantare de tip seed cu valoare medie de 50.000 EUR de la MVP Angels, retea de investitori de tip angels asociata programului.

 

Consultanta de produs si de business

Startup-urile admise in programul de accelerare MVP Academy vor beneficia de consultanta si vor participa la sesiuni saptamanale de coaching 1 la 1 care le vor ajuta sa isi defineasca strategia de produs si de business, sa ia decizii si sa isi defineasca un plan de dezvoltare pe termen mediu.

Bogdan Ripa (Director of Product, Vector Watch) si Bogdan Sandulescu (expert tehnic) se alatura echipei de coach incepand de anul acesta pentru a lucra cu echipele care au nevoie de ajutor specific in ariile lor de expertiza.

 

Acces la o retea de peste 400 de mentori & 700 de startup-uri

In plus, echipele vor avea acces la o retea internationala de peste 400 de mentori si 700 de startup-uri si vor discuta direct cu investitori, antreprenori si profesionisti cunoscuti din industrie care ii vor ajuta sa isi defineasca produsul, sa gaseasca clienti, investitori si potentiali parteneri de distributie si sa depaseasca obstacolele pe care le intalnesc.

In cadrul sesiunilor de mentorat, echipele vor avea ocazia sa lucreze cu:

  • Investitori activi precum Max Kelly (Managing Director Techstars London), Tristan Watson (Managing Director, Ignite100), Cosmin Ochisor (Business Development Manager, hub:raum) sau Dan Lupu (Partener Early Bird Capital);
  • Antreprenori care au dezvoltat produse de succes la scara globala printre care se numara Florin Talpes (Co-Fondator & CEO, Bitdefender), Robert Knapp (Co-Fondator & CEO, CyberGhost) sau Vladimir Oane (Co-Fondator & CPO, UberVu by Hootsuite);
  • Profesionisti cunoscuti din industrie si potentiali parteneri de distributie precum Stejara Pircan (Director Comercial, eMag), Adriana Iordan (Sr. Director of Product, Avangate), Alina Cazacu (Senior Manager Non-Core E-Activities, Telekom Romania) sau Denis Chiurtu (Startups & Academic Program Manager, Microsoft).

Lista completa a mentorilor confirmati este disponibila online pe site-ul programului; aceasta va fi actualizata periodic in functie de profilele specifice ale startup-urilor acceptate si de nevoile de dezvoltare ale acestora.

 

Workshop-uri, studii de caz, sesiuni Q&A

Dezvoltat in parteneriat cu CyberGhost cu sprijinul partenerilor Telekom Romania, Bitdefender,  BCR, Microsoft, hub:raum, Raiffeisen Bank si Retargeting.biz, MVP Academy ofera startup-urilor acces la resurse educationale adaptate pentru a corespunde nevoilor de dezvoltare.

Participand la workshop-urile dedicate, antreprenorii vor acumula competente cheie in domenii precum dezvoltarea unui startup, customer development, dezvoltare si metrici de produs, relatia cu presa, vanzari, digital marketing, aspecte legale & proprietate intelectuala, sau finante si obtinerea unei investitii.

In plus, acestia vor participa la studii de caz, discutii deschise si sesiuni Q&A cu investitori, antreprenori si profesionisti cu experienta relevanta.

Mike Butcher (Senior Editor, TechCrunch), Steffen Ehrhardt (Performance Commercialization & Internationalization Lead EMEA, Google), Alin Vlad (Online Marketing & Sales Director, Heimdal Security), Ana Maria Andronic (investitor de tip angel si avocat, DLA Piper), sau Bogdan Iordache (Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest) se numara printre specialistii care vor sustine workshop-uri in cadrul programului de accelerare.

 

Sesiuni de pitching

Participand la sesiunile saptamanale de pitching (individuale si de grup), echipele vor invata cum sa isi prezinte produsele pentru a convinge investitorii, clientii si potentialii parteneri lucrand sub atenta indrumare a unor profesionisti cu experienta relevanta in domeniu.

 

Demo Day

MVP Academy se va incheia la finalul lunii mai cu Demo Day, eveniment care va oferi startup-urilor ocazia de a-si prezenta produsele si modelele de business in fata unei audiente relevante formate din investitori, jurnalisti, potentiali parteneri si profesionisti cunoscuti din industrie.

Demo Day este astfel o ocazie excelenta de a identifica oportunitati de dezvoltare ulterioara si de a demara discutii pentru obtinerea de finantari si / sau incheierea de parteneriate strategice.

 

Aplicatiile sunt deschise pana joi, 31 martie

MVP Academy se adreseaza startup-urilor tech cu mai putin de 2 ani de activitate, care au dezvoltat cel putin un prototip functional al produsului, nu au obtinut investitii mai mari de 50.000 EUR si nu au absolvit anterior un alt program de accelerare. Aplicatiile sunt deschise pana joi, 31 martie, pe site-ul programului.

 

MVP Academy este un program de accelerare dezvoltat in parteneriat cu CyberGhost si cu sprijinul Telekom Romania, Bitdefender,  BCR, Microsoft, hub:raum, Raiffeisen Bank si Retargeting.biz.

Vizibilitatea programului este asigurata de Academia Catavencu, Crunchbase, Ctrl-D, Digjitale, Europa FM, Geektime, Goal Europe, Incont.ro, IT, Dogadjaji, IQads, Lumea SEO PPC, Market Watch, Newtrend, Refresh.ro, Romania Insider, Romania libera, Softlead, Startup Cafe, Start-up.ro, The trends, Times New Roman, Today Software Magazine, Trade Ads Analyzer, UIeMagazine, Wall-Street, Yoda, zOltan77.com, Zona IT, 150sec.com.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related