Ringier a achizitionat Imobiliare.ro, liderul portalurilor imobiliare din Romania.

Ringier a achizitionat Imobiliare.ro, liderul portalurilor imobiliare din Romania.

Ringier, unul dintre cele mai mari grupuri media internationale care opereaza in Romania, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Imobiliare.ro, cel mai mare portal de imobiliare din tara. Achizitia va diversifica si intari portofoliul digital detinut de Ringier in Romania.

Imobiliare.ro gestioneaza un numar total de peste 103.000 de anunturi, ceea ce-l face liderul incontestabil al pietei imobiliare online romanesti.

Achizitia Imobiliare.ro de catre Ringier Romania este parte a procesului de implementare a strategiei globale Ringier de extindere treptata a business-ului digital. Prezenta Imobiliare.ro in portofoliul Ringier Romania va genera sinergii cu celelalte activitati desfasurate in tara noastra, contribuind astfel la dezvoltarea lor.

In vederea achizitionarii Imobiliare.ro Ringier Romania a cumparat de la fostii proprietari 87% din actiunile Realmedia Network S.A. - Broadhurst Investments Limited, Kurt Gotz si managementul Imobiliare.ro. Actuala echipa de management Imobiliare.ro detine in continuare un pachet minoritar de actiuni si va continua sa-si desfasoare activitatea in cadrul companiei.

 

Marc Walder (CEO Ringier AG, despre tranzactie): "Achizitia Imobiliare.ro este un pas inainte in demersul nostru sistematic de a transforma si digitaliza afacerea noastra in toate pietele pe care le servim, inclusiv in Europa de Est. Multumita acestei tranzactii, Ringier detine acum atat portalul numarul 1 in recrutarea online din Romania cat si cel mai mare portal de imobiliare din tara".

 

Tranzactia devine operationala incepand de astazi, 31 martie 2016.

 

Adrian Mihail Erimescu (actualul Director Executiv Imobiliare.ro, devine noul CEO al companiei): "Sunt foarte bucuros ca Imobiliare.ro, proiect online demarat in urma cu 16 ani in Timisoara, face parte acum din unul dintre cele mai mari grupuri media din Europa. Aceasta tranzactie ne va permite sa beneficiem de know how de ultima ora precum si de sinergiile nationale si globale din cadrul Grupului Ringier. De asemenea, sunt convins ca tranzactia ne va ajuta sa furnizam utilizatorilor nostri servicii mai bune si sa transformam Imobiliare.ro intr-un portal imobiliar de clasa internationala".

 

Grupul Ringier este prezent in Romania din anul 1992. Astazi, Ringier Romania are peste 400 de angajati si este unul dintre cei mai mari publisheri internationali din tara. Ringier Romania opereaza peste 30 de produse print si online, precum tabloidul Libertatea sau editia romaneasca ELLE, cea mai bine vanduta revista de moda din lume.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related