KFC si Pizza Hut deschid restaurante in noul centrul comercial Timisoara Shopping City

KFC si Pizza Hut deschid restaurante in noul centrul comercial Timisoara Shopping City

Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut se extind cu doua noi locatii in Timisoara, in cadrul Timisoara Shopping City. Restaurantele vor fi deschise publicului incepand din 31 martie, data inaugurarii noului centru comercial din Calea Sagului nr. 100.

Restaurantul KFC este situat in zona food-court a noului mall, la etajul unu, fiind rezultatul unei investitii de 350.000 euro. Noua locatie acopera o suprafata de 162 mp si ofera 50 de locuri de munca. Cu aceasta unitate, KFC ajunge la trei restaurante in Timisoara.

Noul restaurant Pizza Hut este al doilea din Timisoara si reprezinta o investitie de 420.000 euro. Unitatea are o suprafata de 265 mp, la care se adauga o terasa exterioara de 140 mp. Odata cu aceasta deschidere au fost create 30 noi locuri de munca.

Special pentru inaugurare, in perioada 31 martie – 03 aprilie, fanii brandului se pot bucura si de o oferta speciala din partea Pizza Hut: la oricare doua pizze mici cumparate, clientii primesc o pizza mica gratis.

 

"Deschiderea noului centru comercial din Timisoara a fost o ocazie buna pentru extinderea celor doua retele de restaurante. Astfel, suntem mai aproape de fanii nostri din oras, carora dorim sa le oferim optiuni diverse pentru mese delicioase alaturi de cei dragi", declara Monica Eftimie (Chief Marketing Officer KFC si Pizza Hut).

"Dupa cum am anuntat anterior, pregatim o serie de inaugurari anul acesta, atat pentru KFC, cat si pentru Pizza Hut, Timisoara fiind al doilea oras in care ne extindem in 2016", a completat Monica.

 

Odata cu inaugurarea celor doua restaurante, reteaua KFC in Romania ajunge la 59 de unitati, iar reteaua Pizza Hut atinge 19 restaurante in Bucuresti si marile orase.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related