Mese fara smartphone: Pizza Hut incepe de-telefonizarea

Mese fara smartphone: Pizza Hut incepe de-telefonizarea

Pizza Hut lanseaza o noua campanie prin care isi propune sa „de-telefonizeze” mesele romanilor, motivandu-i sa renunte la utilizarea telefonului mobil pe durata mesei. Pentru a sustine noua misiune, lantul de restaurante propune clientilor si o noua reteta de blat: Cheese & Pepperoni. 

“Dependenta de telefonul” mobil este unul dintre cele mai controversate subiecte la momentul actual si s-a constatat ca unii utilizatori ajung sa il verifice de pana la 900 de ori pe zi.

Astfel, Pizza Hut are o noua provocare, dupa ce in toamna anului trecut misiunea lantului de restaurante a fost „detastaturizarea” meselor romanilor. Noua campanie ii indeamna pe consumatori sa se detaseze de telefonul mobil in timpul meselor si sa se bucure mai mult de gustul mancarii si de momentele petrecute cu cei dragi.

 

"In ultimii ani, oamenii si-au schimbat obiceiurile cand vine vorba de masa si putem observa ca, in paralel cu mancatul, ei mai au o a doua ocupatie - fie ca sunt la birou, deasupra tastaturii, fie in restaurant cu telefonul in mana, tehnologia inlocuieste socializarea de alta data. Inca de anul trecut ne-am propus sa ii ajutam pe clientii nostri sa <redescopere bucuria meselor in oras> si sa renunte la pranzul servit deasupra tastaturii. Ne dorim sa continuam misiunea noastra si sa le aratam ca telefoanele ne pot distrage atentia de la momente cu adevarat importante. Masa a fost intotdeauna un prilej bun de socializare, de aceea noi dorim sa ii incurajam pe romani sa se bucure mai mult de preparate delicioase si de conversatiile cu cei dragi", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut).

 

In cadrul restaurantelor au fost semnalizate doua zone, iar clientii vor avea posibilitatea de a alege o masa in „zona dependentilor de smartphone” sau in zona celor „independenti”. De asemenea, ei vor fi intampinati cu diverse provocari si surprize in restaurante si pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania.

 

Lantul de restaurante lanseaza un nou blat original – Cheese & Pepperoni

Odata cu aceasta campanie, Pizza Hut introduce in meniu blatul Cheese & Pepperoni, o reteta originala, in care elementul de noutate este marginea umpluta cu branza si salam pepperoni. Blatul este disponibil pentru orice reteta de pizza din meniu, de dimensiune mare, din categoriile Favorite, Complete si Speciale pentru doar 4 lei in plus la pretul pizzei normale.

Blatul Cheese & Pepperoni este disponibil si la Pizza Hut Delivery, unde clientii il pot comanda pe retetele California, Picanta, Rodeo, Europeana si Suprema, adaugand 8 lei, la pretul pizzei medii pe blat Traditional. Noul blat va fi disponibil in meniu pana in luna iunie 2016.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related