Samsung AddWash, disponibila pe piata locala

Samsung AddWash, disponibila pe piata locala

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe piata locala a noii masini de spalat Samsung WW8500 AddWash, care permite adaugarea hainelor chiar si dupa inceperea ciclului de spalare.

Masina de spalat WW8500 AddWash dispune de o usa suplimentara, care poate fi deschisa in orice moment al ciclului de spalare si permite adaugarea altor haine sau chiar de extra detergent si balsam.

Potrivit unui studiu Samsung realizat in Europa, aproximativ 90% dintre utilizatori au declarat ca isi amintesc ca ar fi trebuit sa spele si alte articole vestimentare dupa ce masina de spalat incepuse deja programul de spalare. In noua masina de spalat, pot fi adaugate haine oricand, datorita usii superioare care nu permite scurgerea apei in exterior.

 

"Ne bucuram sa aducem pe piata locala noua masina de spalat AddWash. Suntem convinsi ca noul model le va oferi utilizatorilor mai mult confort si va simplifica procesul de spalare al hainelor, astfel acestia vor avea mai mult timp pentru activitatile preferate", a declarat Ana Maria Pasculescu (Head of Product Management Consumer Electronics, Samsung Electronics Romania).

 

La o simpla apasare a butonului de pauza, usa secundara Add Door se deschide si permite adaugarea articolelor vestimentare suplimentare, precum pulovere, prosoape sau chiar pantaloni. In plus, masina de spalat dispune de functii de siguranta, cum ar fi blocarea usii, pentru a-i impiedica pe cei mici sa o deschida accidental. Usa suplimentara se deschide doar in momentul in care tamburul s-a oprit complet din rotatie, iar temperatura din interiorul masinii este mai mica de 50°C, pentru a preveni accidentele casnice.

 

Smart Control

Masina de spalat Samsung WW8500 AddWash poate fi controlata de pe propriul smartphone, functiile smart fiind disponibile pe sistemele de operare Android si iOS. Astfel, utilizatorii pot stabili inceperea unui nou ciclu de spalare chiar daca nu sunt acasa si il pot monitoriza de la distanta.

In plus, masina de spalat trimite diverse notificari pe smartphone-uri inainte de inceperea unei noi etape din ciclul de spalare (clatire, stoarcere), in cazul in care acestia vor dori sa adauge, spre sfarsit, haine din tesaturi delicate.

 

Tehnologii inovatoare

Noul model AddWash a fost dezvoltat cu tehnologiile inovatoare Samsung, pentru mai multa performanta in timpul spalarii.

Tehnologia Eco Bubble™ face posibila o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute. Detergentul se transforma in spuma, astfel incat patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, in acelasi timp protejand tesaturile si economisind energie.

Noua masina de spalat Samsung poate termina un ciclu de spalare (cu o incarcare de maximum 5 kg) in mai putin de o ora, datorita functiei Super Speed. In plus, acesta functie utilizeaza Speed Spray pentru a clati mai eficient hainele si accelereaza ciclul de rotire pentru a termina programul mai rapid.

Printr-o singura atingere de buton, tehnologia Bubble Soak inlatura o varietate de pete dificile. Hainele sunt inmuiate 30 de minute in spuma, astfel ca petele sunt inlaturate in mod eficient.

In plus, masina de spalat AddWash vine cu un motor cu digital inverter care ofera eficienta energetica, un nivel scazut al zgomotului si al vibratiilor in timpul spalarii, precum si o durabilitate superioara, Samsung oferind pentru acesta o garantie de 10 ani.

Samsung AddWash este disponibila in magazinele partenerilor Samsung in culorile alb si inox, cu capacitate de spalare intre 7 si 12kg.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related