Samsung și pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun și mai sănătos pentru posesorii români de animale de companie

Samsung și pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun și mai sănătos pentru posesorii români de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai aproape de proprietari.

În contextul în care cererea pentru tehnologia prietenoasă cu animelele de companie este în continuă creștere, Samsung Electronics își propune să aducă o parte dintre soluțiile sale inovatoare mai aproape de proprietarii de animale de companie din România. Aproape două treimi (63%) dintre respondenții studiului PetLiving 2022 consideră că animalele lor de companie le influențează deciziile priviind stilul de viață și achizițiile pe care le fac. Astfel, 52% consideră că a lua în considerare nevoile proprietarilor de animale ar trebui să fie un standard atunci când vine vorba de dispozitive sau aparate în casele inteligente.[1]

În acest sens, Samsung Electronics România, împreună cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România cu o vechime de 16 ani în piața de pet care, își propun să aducă în prim-plan poveștile oamenilor alături de prietenii lor patrupezi, dar și unele dintre cele mai prietenoase produse și servicii Samsung pentru animale.

 

Un trai fericit și sănătos pentru animale și oameni deopotrivă

Colaborarea deschisă cu parteneri din diferite industrii este esențială atunci când vine vorba despre inovație tehnologică, iar Samsung demonstrează cu fiecare ocazie importanța pe care o au parteneriate puternice în a contribui la îmbunătățirea vieții consumatorilor. Pentru a crea cele mai bune experiențe pentru clienții săi, compania și-a unit forțele cu pentruanimale.ro, o companie românească fondată din dorința unui medic veterinar, Ana-Maria Morar (Amia), de a combina iubirea pentru animale cu pasiunea pentru programare.

Samsung și pentruanimale.ro au în comun dorința de a schimba viața animalelor de companie și a proprietarilor lor deopotrivă, prin creșterea gradului de conștientizare cu privire la nevoile individuale ale fiecărui animal (și implicit, ale fiecărei gospodării) și oferirea resurselor de care proprietarii au nevoie pentru a adresa aceste nevoi.

Mai mult de jumătate dintre persoanele intervievate în studiul PetLiving 2022 consideră că tehnologia poate contribui la bunăstarea animalelor de companie (56%), la menținerea lor active (56%), la îmbunătățirea sănătății (52%) și la reducerea anxietății de separare (52%).[2]

“Rezultatele studiului Pet Living 2022 confirmă importanța sporită pe care o are tehnologia în viața noastră și cum reușește ea să vină în întâmpinarea stilului nostru de viață. Pentru că urmărim să adresăm nevoile specifice ale proprietarilor de animale de companie în ziua de astăzi, am căutat un partener cu expertiză în zona de Pet Care. Prin această colaborare, am urmărit să atingem două aspecte importante. Primul pas a fost  transpunerea tehnologiei pet-friendly în beneficii concrete pentru  iubitorii de animale. Continuăm cu dezvoltarea unei ocazii de interacțiune cu proprietarii de animale de companie, prin care să asigurăm o comunicare directă între ei și brand. Astfel, am deschis un dialog cu posesorii de animale și i-am provocat să interacționeze direct cu noi pe Social Media.”, declară Simona Panait, Director de Marketing Samsung România & Bulgaria.

,,Colaborarea cu Samsung ne onorează. Valorile comune legate de asigurarea unei vieți mai bune pentru animalele de companie, care au devenit membrii activi ai familiei, ne determină să considerăm acest parteneriat un pas înainte în atingerea obiectivului de a crea o societate mai bună.”, menționează Ana-Maria Morar, fondatoarea pentruanimale.ro.

 

Curățenie impecabilă, până la ultimul fir de păr

Produsul vedetă al parteneriatului este aspiratorul vertical Samsung Bespoke Jet™, cu 10 ani garanție la motorul Digital Inverter. Aspiratorul este gândit în mod special în jurul nevoilor reale pe care le au proprietarii de animale în fiecare zi. El are o putere de 580W, care este pusă și mai mult în valoare prin intermediul periilor speciale pentru curățarea părului de animale de care dispune. Acestea curăță eficient până la ultimul fir:

  • peria Jet Dual, pentru suprafețe moi (covoare și mochete), cu un tambur din fibre țesute și unul din cauciuc;
  • peria Slim, din fibre țesute care protejează de zgârieturi suprafețele dure (parchet și gresie);
  • peria Pet motorizată cu peri de cauciuc și sistem anti-încurcare, eficientă în curățarea părului de animale de pe suprafețe mai mici, canapea, mobilier sau din mașină.

Toate modelele Bespoke Jet™ dispun de stația unică de colectare All-in-one Clean Station™ care, în timp ce aspiratorul se încarcă, colectează eficient până la 99,999% din praful fin. În plus, sacul de praf anti-bacterian inhibă dezvoltarea bacteriilor în procent de 99,9%, fără ca utilizatorul să fie nevoit să atingă părul sau murdăria aspirată.

,,Pentru noi, o casă inteligentă, conectată, este gândită în jurul vieții de zi cu zi a consumatorilor noștri, viață care implică și animalele lor de companie. Tocmai de aceea, investim în dezvoltarea de tehnologii care aduc, cu adevărat, plus valoare și care permit produselor noastre să îndeplinească mai multe roluri în același timp, în beneficiul oamenilor, dar și animalelor pe care le dețin”, precizează Oana Dănilă, Head of Product Management Digital Appliances Samsung Electronics România & Bulgaria.

Tehnologia Samsung gândită pentru animalele de companie se regăsește și în alte produse, cum ar fi aspiratorul robot Jet Bot AI+ care poate reda, într-un mod securizat, imagini video din interiorul casei atunci când prietenul patruped rămâne acasă, folosind camera frontală și funcția Remote Monitoring.

În același timp, siguranța animalelor de companie este prioritară pentru proprietari, iar cu ajutorul Galaxy SmartTags, care pot fi prinse de zgarda animalului de companie, proprietarii își pot localiza cu ușurință patrupedele, folosindu-se de smartphone și de platforma SmartThings. 

 

Undă verde la năzdrăvănii pentru blănoșii casei, cu Samsung și pentruanimale.ro

Samsung și pentruanimale.ro vor să descopere cine sunt cele mai năzdrăvane animale de companie: câinii sau pisicile? Posesorii de câini sau pisici sunt, astfel, încurajați să posteze pe contul lor de Instagram o imagine sau un video care relevă cea mai mare năzdrăvănie făcută de animalele lor de companie.

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să posteze imaginea sau video, să dea tag @Samsung România și @pentruanimale.ro și să folosească #SamsungxPentruanimale și #BespokeCat sau #BespokeDog, în funcție de prietenul patruped.

În cadrul concursului, prin tragere la sorți, vor fi acordate:

  • Premii săptămânale: 6 vouchere oferite de pentruanimale.ro: 1x 150 lei | 2x 100 lei | 3x 50 lei
  • Premiul cel mare: un aspirator din gama Bespoke Jet™

Concursul se derulează în perioada 13 martie – 14 aprilie. 

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

pentruanimale.ro este primul petshop online din România, cu o vechime de 16 ani, apărut din dorința unui medic veterinar, Ana-Maria Morar (Amia), de a combina iubirea pentru animale cu pasiunea pentru programare. În cei 16 ani de activitate, pentruanimale.ro a livrat peste 1 milion de comenzi direct la ușa posesorilor de animale. Filozofia pentruanimale.ro este schimbarea vieții animalelor de companie prin creșterea gradului de conștientizare în rândul proprietarilor cu privire la nevoile individuale ale fiecărui animal. În acest sens, fiecare departament al companiei exista cel puțin un medic veterinar pentru a asigura că pentru animale.ro răspunde complet nevoilor animalelor de companie.

[1]/2 Opinium a intervievat 6.501 de proprietari de animale de companie, 2.000 în Marea Britanie, 1.000 în Franța, Germania și Spania, 1.001 în Italia și 500 în Polonia. Sondajul a fost realizat în șase țări, folosind o metodologie online Opinium. În funcție de țară, au fost efectuate lucrări de teren în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie 2022.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related