Asociația pentru Antreprenoriat din România lansează programul EMPRETEC PRO, ediția aprilie 2023

Asociația pentru Antreprenoriat din România lansează programul EMPRETEC PRO, ediția aprilie 2023

30 de pasionați de antreprenoriat de la nivel național se vor întâlni în perioada 21-29 aprilie 2023, la Hotel Ibis Styles, pentru a-și dezvolta competențele și pentru a-și scala business-urile.

Antreprenori cu experiență de business, facilitatori cu expertiză, participanți remarcabili - la un loc pentru 9 zile intense de creștere personală și profesională, networking și activități care te scot din zona de confort.
Atelierul EMPRETEC PRO, este singurul program internațional de dezvoltare antreprenorială și relaționare în business desfășurat sub egida “Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare” (UNCTAD – Geneva) și susținut de Guvernul României. Acesta este operațional în 40 de țări, cu peste 450.000 de absolvenți, România fiind singura țară din Europa în care se implementează, încă din 2002.

Dacă ai peste 18 ani, în ediția din aprilie, organizatorii EMPRETEC PRO te provoacă să devii o versiune mai bună prin instrumente și metode personalizate de lucru, activități practice și ancorate în specific, o curriculă gândită și aplicată astfel încât să suscite interesul și să acționeze ca un vector al creșterii și inițiativei personale cu impact direct în business.

“EMPRETEC Gura Humorului 2018 a fost pentru mine un moment de conștientizare că a fi manager și a conduce un business către succes sau cu succes înseamnă să-ți setezi OBIECTIVE SMART SCRISE.[…]

EMPRETEC m-a făcut să conștientizez importanța unor OBIECTIVE SCRISE într-un mod cel puțin inedit, partea spectaculoasă fiind “firul roșu” care străbate această experiență: EMOȚIA intensă, dusă uneori la paroxism, care te trezește din letargia și rutina zilnică.

E clar, sesiunea de livrare a informațiilor e scrisă de un psiholog și ceea ce trăiești aici timp de câteva zile nu uiți niciodată.

Iar un alt lucru validat aici a fost că EMOȚIA intensă trăită într-un grup LEAGĂ OAMENII pe veșnicie” a declarat Mihail-Dumitru Moroșanu, absolvent EMPRETEC, fondator Davide.

“Mă bucur că am ocazia să împărtășesc din experiența mea EMPRETEC.

Sunt multe lucruri frumoase de spus, dar o să mă focalizez pe trei aspecte.

  1. Pentru mine a fost în primul rând un proces de conștientizare și reflecție, datorită provocărilor diverse trăite în mod surprinzător. Descoperi care sunt punctele tale forte și mai ales punctele slabe. Astfel vei ști ce trebuie îmbunătățit sau șlefuit.
  2. Fiind un atelier de competențe antreprenoriale sunt predate strategii, tactici, metode, acțiuni care aduc îmbunătățiri afacerii tale pe toate nivelurile. Totul prezentat într-o formă modernă, practică, atractivă.
  3. Dar nu în ultimul rând comunitatea și oamenii pe care i-am întâlnit. Traineri cu o bogată experiență managerială susținută și de un talent didactic.

Am întâlnit colegi dinamici, creativi, din diverse domenii și cu personalități diferite. Oameni de la care permanent consider că am ceva de învățat. Suntem un grup unit. Ținem legătura, ne informam și ne întâlnim.

În concluzie, o experiență utilă pe care o recomand tuturor ce vor să devină un antreprenor inovativ și modern.” a adăugat Oliviu Beceru, absolvent EMPRETEC, inginer Administrația Bazinală de Ape Prut-Bârlad.

Un studiu de impact* a demonstrat că atelierul EMPRETEC reprezintă un motor de creștere în business pentru absolvenții din România:

  • 32% dintre respondenții care nu aveau afaceri deschise la finalizarea atelierului au deschis un business în primele 2 luni post absolvire;
  • 55% dintre respondenți și-au crescut cifra de afaceri după absolvire;
  • 73% și-au diversificat portofoliul de produse și servicii;
  • 97% dintre aceștia au afirmat că experiența EMPRETEC a avut un impact pozitiv în dezvoltarea afacerilor lor.
    *studiu de impact realizat pe un eșantion de 708 participanți români.

29 aprilie 2023. Ești pe scaunul tău, la EMPRETEC PRO, în București. Universul tău se mișcă, dar timpul stă pe loc. În jurul tău, în sală, sunt oamenii alături de care ai petrecut 9 zile intense. Necunoscuți în prima zi. Prieteni în ultima! 

Jocuri de cuvinte, anecdote care stârnesc emoții puternice, provocări din cele mai diverse, palme transpirate, genunchi moi, oameni deosebiți și povești frumoase.

Inovație, competențe și obiceiuri antreprenoriale, pasiune, multă muncă, lecții învățate  - sau cu alte cuvinte, EMPRETEC PRO, 21-29 aprilie 2023.

Atelierul este unul premium, cu locuri limitate. 

EMPRETEC este un program internațional de dezvoltare antreprenorială și relaționare în business desfășurat sub egida “Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare” (UNCTAD – Geneva) și susținut de Guvernul României. Fundamentul programului EMPRETEC este dezvoltat folosind o metodologie unică a “Harvard Business School”, rezultată în urma unui îndelung program de cercetare inițiat și condus de către profesorul David McClelland.

Programul este operațional în 40 de țări de pe 3 continente și are până în momentul de față peste 450.000 de absolvenți. România este prima și singura țară din Europa în care se implementează programul începând din anul 2002.

Asociația Pentru Antreprenoriat din România (A.P.A.R.) a fost înființată la Timișoara, în anul 2007, la inițiativa facilitatorilor programului EMPRETEC România, cu scopul de a crea o comunitate antreprenorială de elită care să aibă puterea de a dezvolta mediul de business din România și de a propune schimbările legislative benefice pentru acesta.

A.P.A.R. organizează ateliere de lucru dedicate dezvoltării competențelor antreprenoriale și educației financiare, tabere, evenimente de networking, seminarii și conferințe pe teme antreprenoriale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related