În noiembrie, Iași-ul va găzdui programul EMPRETEC PRO, derulat de Asociația pentru Antreprenoriat din România

În noiembrie, Iași-ul va găzdui programul EMPRETEC PRO, derulat de Asociația pentru Antreprenoriat din România

În noiembrie, Iași-ul devine capitala antreprenoriatului și va reuni pasionați de business și dezvoltare personală.

Între 17-25 noiembrie 2023, antreprenori cu experiență, facilitatori cu expertiză și participanți remarcabili vor sta la un loc pentru 9 zile intense de creștere personală și profesională, networking și activități menite să te scoată din zona de confort.

Atelierul EMPRETEC PRO este singurul program internațional de dezvoltare antreprenorială și relaționare în business desfășurat sub egida “Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare” (UNCTAD – Geneva) și susținut de Guvernul României. Acesta este operațional în 40 de țări, cu peste 450.000 de absolvenți, România fiind singura țară din Europa în care se implementează, încă din 2002.

Dacă simțiți plafornare sau blocaje în business, sau vreți să extindeți aria de activitate și vreți mai mulți clienți, organizatorii EMPRETEC PRO vă provoacă să deveniți o versiune mai bună prin instrumente și metode personalizate de lucru, activități practice și ancorate în specific, o curriculă gândită și aplicată astfel încât să suscite interesul și să acționeze ca un vector al creșterii și inițiativei personale cu impact direct în business.

“EMPRETEC nu este un joc. Nu este o joacă. EMPRETEC dă „cojile” de pe tine jos, layerele, rând pe rând. Te descoperi și vezi lucruri pe care nu le știi despre tine.

EMPRETEC e pentru persoanele care chiar vor să facă o schimbare, este despre oameni, despre potențialele neșlefuite și despre oportunități.” a declarat Mihail Marincea, absolvent EMPRETEC 2023 București, fondator Fruit Creative.

“Pentru mine, EMPRETEC înseamnă 9 zile de trăiri intense: de la indiferență la presiune, de la haos la furie, de la limpezirea gândurilor la bucurie, 9 zile alături de oameni extraordinari, 9 zile care au lăsat o amprentă puternică asupra spiritului meu. Mulțumesc facilitatorilor și mulțumesc colegilor de la atelierul de lucru EMPRETEC din Constanța.” a adăugat Daniela Copădineanu, absolvent EMPRETEC 2012 Constanța, Director dezvoltare Schneider Outlet.

Dacă aveți peste 18 ani, și peste 5 ani experiență în business, este ultima șansă în 2023 să faceți parte din cohorta de absolvenți ai anului, ediția 17-25 noiembrie 2023, Iași. Este o oportunitate să experimentați, să aplicați tehnici și instrumente personalizate de lucru în activități practice, în cadrul unei curricule internaționale care va acționa ca un vector de creștere personală, cu impact direct proporțional în business.

Atelierul este unul premium, cu locuri limitate. Până pe 16 august 2023 este perioada Exclusive Pre-Sales, unde aveți oportunitatea să beneficiați de cel mai mic preț disponibil pentru atelier.

EMPRETEC este un program internațional de dezvoltare antreprenorială și relaționare în business desfășurat sub egida “Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare” (UNCTAD – Geneva) și susținut de Guvernul României. Fundamentul programului EMPRETEC este dezvoltat folosind o metodologie unică a “Harvard Business School”, rezultată în urma unui îndelung program de cercetare inițiat și condus de către profesorul David McClelland.

Programul este operațional în 40 de țări de pe 3 continente și are până în momentul de față peste 450.000 de absolvenți. România este prima și singura țară din Europa în care se implementează programul începând din anul 2002.

Asociația Pentru Antreprenoriat din România (A.P.A.R.) a fost înființată la Timișoara, în anul 2007, la inițiativa facilitatorilor programului EMPRETEC România, cu scopul de a crea o comunitate antreprenorială de elită care să aibă puterea de a dezvolta mediul de business din România și de a propune schimbările legislative benefice pentru acesta.

A.P.A.R. organizează ateliere de lucru dedicate dezvoltării competențelor antreprenoriale și educației financiare, tabere, evenimente de networking, seminarii și conferințe pe teme antreprenoriale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related