Ultimele 7 locuri disponibile pentru ediția septembrie 2023, EMPRETEC PRO, un program implementat de Asociația pentru Antreprenoriat din România 

Ultimele 7 locuri disponibile pentru ediția septembrie 2023, EMPRETEC PRO, un program implementat de Asociația pentru Antreprenoriat din România 

EMPRETEC PRO revine între 22-30 septembrie 2023 cu o nouă ediție a programului de scalare antreprenorială pentru antreprenorii orientați spre creștere personală și rezultate tangibile în afacerile pe care le conduc. 

EMPRETEC PRO, este singurul program internațional de dezvoltare antreprenorială și relaționare în business desfășurat sub egida “Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare” (UNCTAD – Geneva) și susținut de Guvernul României. Acesta este operațional în 40 de țări, cu peste 450.000 de absolvenți, România fiind singura țară din Europa în care se implementează, încă din 2002.

Atelierul EMPRETEC PRO va avea loc în București, la Hotel Ibis Styles Bucharest City Center și este organizat sub coordonarea lui Sorin Matei, National Master Facilitator Empretec, Lead Facilitator Empretec România.
Sorin Matei este facilitatorul cu cea mai extinsă experiență Empretec, activând ca și facilitator certificat United Nations din 2003, cu peste 3000 de ore puse în slujba educației antreprenoriale pentru adulți.

Dacă ai peste 18 ani, și peste 5 ani experiență în business, mai ai doar 7 șanse să faci parte din cohorta de participanți ai ediției din 22-30 septembrie 2023. Acțiunea este simplă și vine cu oportunitatea să experimentați, să aplicați tehnici și instrumente personalizate de lucru în activități practice, în cadrul unei curricule internaționale care va acționa ca un vector de creștere personală, cu impact direct proporțional în business.

„E furtună afară. Toata lumea se plânge, toată lumea nu e în stare sa vândă, toată lumea nu e în stare să-și achite facturile. E un moment perfect în care antreprenorii sunt în stare sa vadă, dincolo de aceste probleme, niște oportunități pentru cei care sunt dispuși să se reinventeze. Piața din România are nevoie sa scape de victimizare, are nevoie de povești noi, de oameni care sa accepte că pot greși de 60 de ori, iar asta nu înseamnă ca e sfârșitul lumii și de oameni care sa se reinventeze și să lase atitudinea de ei le știu pe toate”, a declarat Sorin Matei, coordonatorul ediției septembrie 2023.

“EMPRETEC este cel mai bun atelier de pregătire antreprenorială din România. Nu exagerez! Este ca și cum aș citi top 100 cele mai bune cărți de antreprenoriat în doar 9 zile. EMPRETEC te face să găsești soluții. Aici îți faci parteneri de afaceri, îți găsești mentori și îți faci prieteni pe viață.

Acest atelier nu este pentru toată lumea! Este doar pentru cei care vor să fie antreprenori pe bune. Pentru cei care sunt pregătiți să învețe să își calculeze riscurile, să își dorească să afle cum să își seteze obiective SMART, să își planifice provocări pe termen lung și scurt, dar cel mai important este ca acele persoane să fie responsabile!”, a adăugat Irina Rogojină, absolvent EMPRETEC, consultant fonduri europene.

Atelierul este unul premium, cu doar 30 de locuri, dintre care 23 sunt deja ocupate. 

EMPRETEC este un program internațional de dezvoltare antreprenorială și relaționare în business desfășurat sub egida “Conferinței Națiunilor Unite pentru Comerț și Dezvoltare” (UNCTAD – Geneva) și susținut de Guvernul României. Fundamentul programului EMPRETEC este dezvoltat folosind o metodologie unică a “Harvard Business School”, rezultată în urma unui îndelung program de cercetare inițiat și condus de către profesorul David McClelland.

Programul este operațional în 40 de țări de pe 3 continente și are până în momentul de față peste 450.000 de absolvenți. România este prima și singura țară din Europa în care se implementează programul începând din anul 2002.

Asociația Pentru Antreprenoriat din România (A.P.A.R.) a fost înființată la Timișoara, în anul 2007, la inițiativa facilitatorilor programului EMPRETEC România, cu scopul de a crea o comunitate antreprenorială de elită care să aibă puterea de a dezvolta mediul de business din România și de a propune schimbările legislative benefice pentru acesta.

A.P.A.R. organizează ateliere de lucru dedicate dezvoltării competențelor antreprenoriale și educației financiare, tabere, evenimente de networking, seminarii și conferințe pe teme antreprenoriale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related