Join The Flip Side: primul eveniment imersiv de lansare pentru noua serie Samsung Galaxy Z

Join The Flip Side: primul eveniment imersiv de lansare pentru noua serie Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 au fost prezentate în premieră locală în cel mai nou spațiu imersiv din București. 

Samsung Electronics a dezvăluit oficial în România noile Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 în cadrul unui eveniment spectaculos în primul spațiu imersiv dedicat artei digitale din România.

Sub deviza ,,Join The Flip Side”, lansarea a adunat peste 300 de pasionați de tehnologie, jurnaliști și persoane publice într-o călătorie vizuală inedită, inspirată de cele mai iconice telefoane cu ecran pliabil, Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5.

Evenimentul de lansare a a avut loc într-un unui spațiu inovator care va oferi în curând celor care îi vor călca pragul o experiență captivantă de new media și realitate mixtă.

,,Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 deschid un univers infinit de posibilități: de la libertate în alegeri și personalizare, până la creativitate și productivitate – toate acestea sunt acum la îndemână cu ajutorul acestor noi dispozitive. Galaxy Z Flip5 este flexibil și ușor de folosit pentru toți cei care vor libertate de exprimare și creativitate în conținutul vizual, în timp ce multitasking-ul este dus la nivelul următor cu Galaxy Z Fold5 - poți să completezi tabele complicate, să faci notițe pe prezentarea pe care o ai în lucru, să asculți una dintre melodiile tale preferate și să vezi și ce au mai postat prietenii tăi în social media.”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of Mobile Experience Division, Samsung Electronics România și Bulgaria.

Proiecția de tip 360 a captivat invitații la evenimentul de lansare locală pentru a aduce tehnologia, inovația și design-ul în prim-plan. Aceștia au trăit experiența unui show new media care a ilustrat libertatea de exprimare și creativitate pe care noile produse Galaxy le oferă utilizatorilor lor.

"Ne mândrim să fim pionieri pe piața de telefoane cu ecran pliabil și nu numai și să oferim oportunitatea, prin noua serie Galaxy Z de a explora o lume nouă și captivantă. Prin urmare, nu puteam să marcăm această lansare decât printr-o premieră – primul eveniment organizat în primul muzeu de artă imersivă din România, un spațiu creativ care reflectă The Flip Side, lumea experiențelor inedite și a posibilităților infinite”, a menționat Simona Panait, Director de Marketing, Samsung România & Bulgaria.

Lansarea locală a noilor telefoane pliabile a reunit un grup exclusiv de persoane publice care au fost invitate să exploreze și să experimenteze noul univers al Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5. Numeroși artiști și creatori de conținut au fost printre primii care au descoperit funcționalitățile inovatoare ale dispozitivelor și și-au împărtășit impresiile cu comunitățile lor din Social Media.

Deliric a încheiat seara cu un concert special alături de Silent Strike și Muse Orchestra, în cadrul căruia a adus la viață povestea lumii telefoanelor pliabile prin piesele sale. Concertul a fost acompaniat de un spectacol vizual inedit.

 

Despre noua serie Galaxy Z

Galaxy Z Flip5, cu design-ul său deja emblematic permite utilizatorilor să-și exprime cel mai bine personalitatea. De la selfie-uri și poze de grup care pot fi făcute hands-free, din unghiuri spectaculoase folosind camera Flex, la posibilitatea de a revizui sau ajusta tonul culorilor pozelor, Galaxy Z Flip5 poate deveni instrumentul ideal pentru cei dornici să încerce noi forme de creativitate.

Cu un ecran frontal Flex, acum cu o dimensiune de 3,78 ori mai mare decât generația anterioară, Galaxy Z Flip5 adaugă îmbunătățiri AI la nivel de cameră. Chiar și în condiții de lumină scăzută, prin funcția Nightography oprimizată și algoritmul de procesare a imaginilor alimentat de AI, orice „zgomot” vizual este corectat, iar detaliile și tonurile de culoare sunt îmbunătățite.

Galaxy Z Fold5, conceput pentru a-i susține pe utilizatorii care caută noi moduri de a-și spori productivitatea și capacitatea de multitasking, asigură un ecran mare, imersiv și o baterie de lungă durată. Utilizatorii pot comuta rapid între aplicațiile utilizate frecvent (până la patru aplicații recent utilizate fiind mereu la îndemână). De asemenea, funcția de drag & drop cu două mâini a fost îmbunătățită pentru a face mai ușor transferul de conținut între aplicații și ecrane.

În plus, cu ajutorul inteligenței artificiale, Galaxy Z Fold5 le asigură pasionaților de gaming o experiență mult mai dinamică, o grafică îmbunătățită și funcționalitate multiplayer.

 

Disponibilitate

Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 sunt disponibile din 11 august pe samsung.com/ro și în magazinele partenere.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related