“Join The Flip Side. Switch to Freedom”: Samsung redefinește libertatea și deschide porțile către un univers de posibilități nelimitate cu Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5

“Join The Flip Side. Switch to Freedom”: Samsung redefinește libertatea și deschide porțile către un univers de posibilități nelimitate cu Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5

Samsung Electronics România lansează campania ,,Join The Flip Side. Switch to Freedom", o invitație deschisă adresată tuturor celor care dețin un telefon mobil și care vor să își folosească creativitatea la un alt nivel. Campania aduce în centrul atenției experiența unică de utilizare pe care o oferă cele mai recente telefoane pliabile din Seria Z și libertatea deplină de interacțiune pe care acestea le asigură.  

,,Join The Flip Side. Switch to Freedom" îi va ajuta pe utilizatori să se familiarizeze cu procesul de trecere de la un telefon cu ecran static la unul cu ecran pliabil, dar și cu tranziția de la un sistem de operare închis la unul care oferă consumatorilor libertatea de a-și personaliza complet dispozitivul în funcție de propriile nevoi și preferințe. Pe parcursul a două luni, INNA și Deliric, alături de alți ambasadori Samsung, vor aduce în prim-plan experiențele personale cu Galaxy Z Flip5 și respectiv Galaxy Z Fold5.

 

„Join The Flip Side. Switch to Freedom” - o lume care te încurajează să fii exact așa cum vrei

Într-o lume în care libertatea de exprimare este esențială, ,,Join The Flip Side. Switch to Freedom" devine o mișcare pentru explorarea libertății de a fi noi înșine. Samsung îi invită, astfel, pe utilizatori într-un univers al creativității fără limite și al ideilor îndrăznețe în care telefoanele pliabile deschid noi oportunități de autoexprimare.

INNA și Deliric vor împărtăși pe canalele lor de social media ce înseamnă pentru ei „The Flip Side” și cum îi ajută în viața de zi cu zi telefoanele pliabile. Campania marchează în același timp și un an de la momentul în care INNA a dat ,,join” ca membru al echipei de ambasadori Samsung, Team Galaxy, și a făcut astfel pasul spre „The Flip Side”. De-a lungul acestui an, cu ajutorul Galaxy Z Flip, INNA a surprins momentele de neuitat din viața ei, de la călătoriile în locuri spectaculoase, la concerte în întreaga lume. La rândul său, Deliric este un utilizator al dispozitivelor Galaxy de câțiva ani. El folosește Galaxy Z Fold5 nu doar în scop profesional, pentru mai multă productivitate (la studio, în gestionarea propriei afaceri), dar și pentru crearea de conținut. Campania aduce împreună și alți lideri de opinie care vor împărtăși din propria experiență de trecere la telefoanele pliabile Samsung. 

 

Try Galaxy – te provocăm la o experiență exclusivă

Odată cu startul campaniei, se lansează și provocarea „Try Galaxy". O aplicație care îți dă ocazia să descoperi experiența incredibilă oferită de noile telefoane Galaxy Z Flip5 și Z Fold5, chiar pe smartphone-ul tău non-Android. Prin intermediul unei aplicații web ușor de utilizat, poți testa interfața intuitivă One UI 5.1.1 și să explorezi funcțiile avansate ale acestor dispozitive.

„Try Galaxy” îți oferă oportunitatea de a simula utilizarea unui Z Fold5 cu ajutorul a două telefoane conectate, fără a deține unul. Astfel, poți descoperi funcții inovatoare, precum FlexCam, care îți permite să faci selfie-uri din unghiuri uimitoare și să surprinzi momente memorabile cu ușurință. De asemenea, poți personaliza în detaliu aspectul telefonului tău, de la widget-uri, la culori, imagini de fundal și sunete, pentru a-ți reflecta stilul unic.

Mai mult decât atât, vei avea acces la întreaga suită de servicii și aplicații Galaxy, care îți vor face viața mai ușoară și te vor ajuta să-ți personalizezi telefonul conform nevoilor tale.

Cei interesați să încerce experiența Galaxy pe propriul telefon trebuie doar să se înscrie pe pagina campaniei în perioada 25 octombrie - 20 noiembrie și vor putea intra într-o tragere la sorți pentru o experientă premium, memorabilă.

Doar 100 de norocoși, care vor fi selectați și anunțați pe 5 decembrie, vor avea ocazia să participe pe 7 decembrie la un eveniment exclusiv, alături de alți membri Team Galaxy. În cadrul evenimentului, participanții se vor bucura de o sesiune LIVE de muzică alături de INNA și Deliric și vor avea ocazia să cunoască și alți ambasadori ai brandului. Experiența este completată de o mulțime de surprize marca Samsung, gândite întocmai pentru a-i convinge pe toți cei tentați să testeze experiența de utilizate a unui telefon pliabil să facă pasul către un smartphone Galaxy.

,,Join The Flip Side. Switch to Freedom este modul nostru autentic de a arăta că seria de telefoane pliabile Galaxy Z nu înseamnă doar caracteristici tehnice sau inovații tehnologice. Este despre oameni cu pasiuni și nevoi, este despre ei și cum telefonul le poate îmbunătăți stilul de viață. Ele deschid o lume nouă, fără bariere, în care cel mai important este să fii așa cum vrei și să te exprimi așa cum îți dorești. Ne-am propus ca Join The Flip Side. Switch to Freedom să nu rămână un simplu mesaj, ci să fie o experiență reală. Așa că vrem să încurajăm oamenii să descarce aplicația Try Galaxy și să descopere alături de noi și de o parte din ambasadorii noștri de brand din Team Galaxy ce reprezintă The Flip Side.”, a declarat Simona Panait, Director de Marketing Samsung Electronics România & Bulgaria.

 

Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 - experiențe de utilizare redefinite

Cu Galaxy Z Flip5 descoperi un alt nivel al selfie-urilor: mai creative, mai naturale, mai ușor de realizat, chiar și atunci când lumina este slabă. Iar pentru toate acestea ai nevoie doar de un simplu gest de ridicare a palmei, ca un salut pe care îl faci telefonului tău pentru a imortaliza momentul. Ecranul frontal Flex este acum de aproape 4 ori mai mare decât înainte și îl poți personaliza astfel încât să îți reflecte stilul propriu.

Cu Galaxy Z Fold5, productivitatea și divertismentul sunt la ele acasă. Ecranul principal este generos, iar cu S Pen Fold Edition, poți lua notițe în timp real sau să faci mai multe lucruri deodată. Taskbar-ul îmbunătățit și funcția drag & drop fac schimbarea între aplicații și transferul de conținut o plăcere. Bateria ține toată ziua, așa că te poți bucura de experiența premium a noilor telefoane pliabile mai mult timp.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related