Perioada de înscriere în competiția Solve for Tomorrow a fost prelungită până pe 10 noiembrie

Perioada de înscriere în competiția Solve for Tomorrow a fost prelungită până pe 10 noiembrie

Samsung Electronics România anunță prelungirea perioadei de înscriere în competiția dedicată tinerilor hotărâți să construiască un viitor sustenabil. Elevii de liceu cu vârste între 16 și 18 ani se pot înscrie, individual sau alături de alți 4 prieteni, în cea de-a treia ediție Solve for Tomorrow până la data de 10 noiembrie (23:59:59), completând formularul disponibil.

Sunt așteptate proiecte în cadrul celor patru categorii ale competiției: Mediu Înconjurător, Diversitate și Incluziune Socială, Educație și Dezvoltare Durabilă

Ediția de anul acesta a competiției este organizată în parteneriat cu Junior Achievement România și cu sprijinul Google România și Impact Hub Bucharest.

Lansat în 2010, Solve for Tomorrow este o competiție unică prin care se încurajează gândirea inovatoare, munca în echipă și dezvoltarea unor idei de inovare socială care rezolvă cele mai urgente probleme ale comunității. Solve for Tomorrow este organizată în aproximativ 23 de țări din întreaga lume, cu peste 1,8 milioane de studenți participanți. În acest timp, competiției Solve for Tomorrow i s-au alăturat mii de studenți, profesori și părți interesate din întreaga lume, cultivând mereu un spirit de invenție și creativitate în școlile și comunitățile în care operează.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, electrocasnicelor, a sistemelor de rețea, a sistemelor LSI și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related