Samsung aduce inovație în monitorizarea sănătății cu noile Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro

Samsung aduce inovație în monitorizarea sănătății cu noile Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro

Noua serie Galaxy Watch5 oferă posibilitatea monitorizării somnului, un design personalizat, plus o durabilitate sporită pentru menținerea unor obiceiuri de sănătate de lungă durată.

Samsung Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro, noua generație de dispozitive de tip wearables lansată astăzi de Samsung Electronics se anunță a fi un ajutor de nădejde pentru utilizatori. Datorită noilor funcții intuitive și avansate, mult mai puternice față de seriile anterioare, cele două produse vor permite utilizatorilor să își monitorizeze, stabilească și depășească obiceiurile de sănătate.

Galaxy Watch5 îmbunătățește funcțiile pe care se bazează consumatorii în fiecare zi, în timp ce Galaxy Watch5 Pro – cel mai nou model din gama Galaxy Watch – este cel mai durabil și cel mai avansat ceas Samsung creat vreodată. Obiectivele și țelurile utilizatorilor pot fi mai ușor îndeplinite cu ajutorul Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro.

Ne dedicăm misiunii de a oferi comunității Galaxy Watch instrumentele, datele și resursele necesare nu numai pentru a-și înțelege mai bine starea generală de sănătate, cât și pentru a avea un antrenor personal la încheietura mâinii, ghidându-i către o viață mai sănătoasă. Datorită senzorului revoluționar BioActive de la Samsung, reușim să le oferim utilizatorilor noștri accesul la un tablou complet asupra stării lor de sănătate”, declară Dr. TM Roh, președinte și șef al Mobile eXperience Business din cadrul Samsung Electronics.

Tehnologia de ultimă oră a senzorilor îi ajută pe utilizatori să se înțeleagă mai bine

Cu dorința de a înțelege și de a acționa mai bine asupra obiectivelor individuale de sănătate, Samsung oferă o monitorizare aprofundată și informații practice, menite să le furnizeze utilizatorilor întocmai datele de care au nevoie în călătoria lor spre o viață mai sănătoasă.

Galaxy Watch5 este echipat cu senzorul unic BioActive, care reprezintă următoarea eră în ceea ce privește monitorizarea digitală a sănătății. Introdus pentru prima dată pe seria Galaxy Watch4, Senzorul BioActive folosește un singur cip unic care combină trei senzori puternici (de ritm cardiac optic, semnal cardiac electric și respectiv analiză a impedanței bioelectrice) pentru a oferi date complete despre:

  • ritmul cardiac,
  • nivelul de oxigen din sânge
  • nivelul de stres[1] din organism.

În plus, utilizatorii pot avea o imagine clară asupra sănătății inimii lor prin monitorizarea tensiunii arteriale[2] și ECG[3] – chiar de la încheietura mâinii[4]. Din 2020, Samsung și-a extins aceste capacități pe 63 de piețe, inclusiv România.

Cu o suprafață crescută și un contact mai direct cu încheietura mâinii, Galaxy Watch5 urmărește acum valorile de sănătate cu o acuratețe și mai mare decât Galaxy Watch4. În plus, puternicul său Senzor BioActive 3-în-1 funcționează în combinație cu ceilalți senzori pe care îi are Galaxy Watch5, inclusiv noul senzor de temperatură recent introdus. Senzorul de temperatură utilizează tehnologia infraroșu pentru citiri mai precise, chiar dacă temperatura din jur se modifică. Acest lucru deschide noi posibilități pentru dezvoltatori de a extinde funcțiile și aplicațiile de sănătate, pentru a oferi noi experiențe utilizatorilor.

Perspective holistice privind sănătatea

Conceput pentru obiective de zi cu zi, Galaxy Watch5 oferă o experiență completă, care ia în considerare nu doar activitățile de fitness și efort fizic, ci și întregul proces de după antrenament, momentele de odihnă și de recuperare. Funcția de măsurare a compoziției corporale[5] le oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu cât mai completă asupra stării lor de sănătate, precum și o abordare adaptată la nevoile lor – pentru ca ei să își stabilească propriile obiective, antrenamente personalizate și să își urmărească progresul. Iar atunci când este timpul să se odihnească, seria Galaxy Watch5 este gata să le furnizeze date de recuperare, inclusiv ritmul cardiac post-cardio de după un antrenament intens[6], precum și recomandări personalizate de hidratare, bazate pe cantitatea de transpirație[7] eliminată.

Un somn bun pe timp de noapte este important pentru sănătate și, de aceea, Galaxy Watch5 îi ajută pe utilizatori să aibă un somn mai bun[8]. Aceștia își vor putea înțelege tiparele de somn prin intermediul Sleep Scores, funcția care monitorizează etapele somnului, detectează sforăitul[9] și nivelul de oxigen din sânge.

Utilizatorii își pot îmbunătăți obiceiurile de somn cu Sleep Coaching[10], un program de o lună, ghidat și personalizat. Datorită integrării sale cu SmartThings, Galaxy Watch5 poate seta automat luminile, unitățile de aer condiționat și televizoarele la valori predeterminate pentru a crea un mediu de somn ideal[11]. În plus, utilizatorii pot dormi în siguranță știind că funcția îmbunătățită de detectare a căderii notifică un contact de urgență predefinit, în cazul în care aceștia cad accidental din pat[12].

Utilizatorii nu trebuie să își facă griji că smartwatch-ul lor va rămâne fără baterie sau poate fi deteriorat pe teren accidentat. Galaxy Watch5 vine cu o baterie cu 13% mai mare[13] și poate urmări opt ore de somn cu doar opt minute de încărcare, fiind cu 30% mai rapid decât Galaxy Watch4. Un strat suplimentar de durabilitate protejează Galaxy Watch5. Anul acesta Samsung a inclus primul său display Sapphire Crystal pe un smartwatch, care oferă un strat exterior cu 60% mai dur[14], astfel încât ceasul să rămână fiabil în utilizarea zilnică.

Utilizatorii pot să își seteze melodia preferată pe Spotify, SoundCloud sau Deezer[15] doar cu vocea folosind Asistentul Google, iar în curând vor putea folosi Google Maps direct de la încheietura mâinii[16], fără a fi necesară o conexiune la smartphone[17]. În plus, One UI Watch4.5 asigură o experiență mai bună de tastare, o modalitate mai ușoară de a efectua apeluri și o serie de noi funcții de accesibilitate care fac din Galaxy Watch un dispozitiv foarte intuitiv.

Galaxy Watch5 Pro, mai multe caracteristici și o durabilitate mai mare pentru pasionații de activități în aer liber

Creat pentru cei care iubesc să petreacă timp în aer liber, Galaxy Watch5 Pro este cel mai nou produs adăugat în portofoliul Galaxy Watch. De la drumeții la ciclism și nu numai, Watch5 Pro este pregătit pentru orice provocare datorită materialelor sale premium. Dispune de același display Sapphire Crystal îmbunătățit care rezistă mai bine la orice uzură și o carcasă durabilă din titan ce îl protejează. Galaxy Watch5 Pro vine, de asemenea, cu o curea D-Buckle Sport[18], pentru extra durabilitate.

Construit pentru a rezista în timp, Galaxy Watch5 Pro are cea mai mare baterie de pe un Galaxy Watch. Este cu 60% mai mare decât cea de pe Galaxy Watch4, ceea ce înseamnă că ține pasul cu utilizatorii care vor să cucerească o nouă rută. Aceștia pot profita de GPX, care este disponibil pentru prima dată pe un Galaxy Watch. Pot, de asemenea, merge într-o drumeție și înregistra activitatea, pe care o pot împărătăși cu alți iubitori de trasee în aplicația Samsung Health, prin Route Workout. De asemenea, utilizatorii pot descărca trasee de drumeții și ciclism în timp ce se antrenează pentru următoarea cursă. Pe măsură ce merg în drumeții sau cu bicicleta, pot să fie atenți doar la drum, departe de hartă datorită indicațiilor intuitive pe care le vor primi la fiecare cotitură prin funcția Turn-by-Turn[19]. Când sunt gata să se întoarcă acasă, Galaxy Watch5 Pro îi va duce cu ușurință până acolo cu funcția Track back, ceea ce se înseamnă că vor parcurge exact același traseu pe care au venit[20].

Preț și disponibilitate

Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro sunt disponibile pentru precomandă începând cu 10 august, iar pe 26 august vor fi disponibile pentru achiziție.

Galaxy Watch5 oferă un design modern și minimalist și specificații care vă ajută să obțineți mai mult în fiecare zi. Vine cu noi opțiuni neutre de culori pentru cele 2 variante, după cum urmează:

  • varianta de 44 mm disponibilă în Graphite, Sapphire și Silver
  • varianta de 40 mm disponibilă în Graphite, Pink Gold, Sliver, care se bucură și de o curea Bora Purple pe care o poți asorta perfect cu noul tău Galaxy Z Flip4.

Specificații Galaxy Watch5 & Galaxy Watch5 Pro[21]

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

[1] Aceste caracteristici sunt destinate doar pentru scopuri generale de sănătate și fitness. Nu este destinat utilizării în detectarea, diagnosticarea sau tratamentul oricărei afecțiuni sau boli. Disponibilitatea acestor funcții poate varia în funcție de piață sau dispozitiv. Necesită smartphone Galaxy cu Android 8.0 sau o versiune ulterioară, 1,5 GB RAM sau mai mult și cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Health (versiunea 6.22 sau mai recentă).
[2] Funcția Tensiune arterială este disponibilă numai în anumite piețe. Pentru a asigura acuratețea, utilizatorii ar trebui să-și calibreze dispozitivul la fiecare patru săptămâni cu o manșetă tradițională pentru tensiunea arterială. Aplicația BP nu poate diagnostica hipertensiunea arterială, alte afecțiuni sau nu poate verifica semnele unui atac de cord. Această aplicație poate fi utilizată numai de către cei care au cel putin 22 de ani. Nu este menit să înlocuiască metodele tradiționale de diagnostic sau tratament de către un profesionist calificat în domeniul sănătății.
[3] Funcția ECG este disponibilă numai pe anumite piețe. Aplicația ECG nu are scopul de a înlocui metodele tradiționale de diagnostic sau tratament. Aplicația ECG nu este destinată utilizatorilor cu aritmii cunoscute, altele decât fibrilația atrială sau utilizatorilor sub 22 de ani. Utilizatorii nu trebuie să interpreteze sau să ia măsuri clinice bazate pe rezultatul dispozitivului fără consultarea unui profesionist calificat din domeniul sănătății.
[4] Din cauza restricțiilor de pe piață în obținerea aprobării/înregistrării ca dispozitiv medical, tensiunea arterială și ECG funcționează numai pe ceasuri și smartphone-uri achiziționate pe piețele în care serviciul este disponibil în prezent (cu toate acestea, serviciul poate fi restricționat atunci când utilizatorii călătoresc în țări fără servicii). Consultați https://www.samsung.com/apps/samsung-health-monitor pentru mai multe informații și cele mai recente actualizări despre piețele de servicii.
[5] Destinat numai în scopuri generale de wellness și fitness. Nu este destinat utilizării în detectarea, diagnosticarea, tratamentul, monitorizarea sau gestionarea oricărei afecțiuni sau boli. Orice informație legată de sănătate accesată prin intermediul dispozitivului și/sau al aplicației nu trebuie tratată ca un sfat medical. Utilizatorii ar trebui să solicite orice sfat medical de la un medic. Nu vă măsurați compoziția corporală dacă aveți un stimulator cardiac implantat sau alte dispozitive medicale implantate. Nu vă măsurați compoziția corporală dacă sunteți însărcinată. Este posibil ca rezultatele măsurătorilor să nu fie exacte dacă aveți sub 20 de ani.
[6] Pentru a măsura, selectați exercițiul înainte de a începe antrenamentul.
[7] Pentru a măsura, selectați „Alergare” pe ceas și alergați cu cel puțin 5 km/h timp de cel puțin 2,5 km. Numai pentru utilizare la alergare în aer liber.
[8] Funcțiile de somn sunt destinate numai în scopuri generale de sănătate și fitness. Nu este destinat utilizării în detectarea, diagnosticarea, tratamentul oricărei afecțiuni medicale sau tulburări de somn. Măsurătorile sunt doar pentru referință personală. Vă rugăm să consultați un medic pentru sfaturi.
[9] Pentru a vă înregistra sforăitul, purtați ceasul în timp ce dormiți și așezați telefonul pe o suprafață stabilă lângă cap, cum ar fi o noptieră, cu partea de jos a telefonului îndreptată spre dvs.
[10] Pentru rezultatele modelului de somn, utilizatorul trebuie să poarte ceas în timp ce doarme cel puțin 7 nopți și să completeze un sondaj.
[11] Necesită cele mai recente versiuni ale aplicației mobile Samsung Clock (v. 12.1.10.5 sau o versiune ulterioară), aplicația mobilă Samsung SmartThings (versiunea 1.7.59.23 sau mai recentă) și aplicația mobilă SmartThings Framework (v1.4.1 sau o versiune ulterioară). Disponibil pe dispozitivele inteligente care sunt înregistrate la SmartThings.
[12] Pentru a notifica un contact de urgență, este necesară o conexiune la rețea. Precizia GPS poate fi afectată de obstacole la semnalul satelitului, cum ar fi clădirile.
[13] În comparație cu Galaxy Watch4
[14] În comparație cu Galaxy Watch4. Pe baza durității Vickers măsurată cu o sarcină constantă de 200 gf.
[15] Disponibilitatea aplicației poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv. Pentru unele aplicații se pot aplica taxe de abonament.
[16] Este necesară o conexiune la rețea.
[17] Disponibilitatea aplicației poate varia în funcție de piață, operator sau dispozitiv. Pentru unele aplicații se pot aplica taxe de abonament.
[18] Nu depozitați dispozitivul și banda în apropierea câmpurilor magnetice. Cardurile cu bandă magnetică, inclusiv cardurile de credit, cardurile telefonice, carnetele și cărțile de îmbarcare, pot fi deteriorate de câmpurile magnetice.
[19] Furnizat atunci când fișierul de traseu în format GPX este importat pentru drumeții și ciclism, iar traseul este setat ca țintă în setările Samsung Health.
[20] Această funcție trebuie să fie activată pentru drumeții sau ciclism în setările Samsung Health.
[21] Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, model și smartphone-ul asociat.
Toate funcționalitățile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs furnizate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la, beneficiile, designul, prețurile, componentele, performanța, disponibilitatea și capacitățile produsului pot fi modificate fără notificare.
[22] Măsurat fără senzori de sănătate.
[23] Măsurată fără curea.
[24] Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modelele de utilizare și alți factori
[25] Wear OS Powered by Samsung funcționează cu telefoane care rulează cea mai recentă versiune de Android (cu excepția ediției Go și telefoanele fără Google Play Store). Funcțiile acceptate pot varia între platforme și piețe, compatibilitatea putând fi modificată
[26] Conectivitate LTE disponibilă numai în modelele LTE.
[27] Activarea dispozitivului este disponibilă numai după conectarea la un smartphone care acceptă serviciile Google Mobile. Dispozitivele compatibile pot varia în funcție de piață, operator sau marca dispozitivului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related