Samsung prezintă Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4: Cele mai versatile dispozitive ce schimbă modul de interacțiune cu smartphone-urile

Samsung prezintă Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4: Cele mai versatile dispozitive ce schimbă modul de interacțiune cu smartphone-urile

Samsung depășește așteptările cu cea de-a patra generație de pliabile aducând productivitate crescută, noi opțiuni de personalizare și experiențe FlexCam.

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi următoarea generație de smartphone-uri pliabile revoluționare: Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4. Ambele dispozitive oferă experiențe personalizate și performanță îmbunătățită. Aflată acum la a patra generație, seria Galaxy Z continuă să depășească barierele convenționalului pentru a oferi interacțiuni noi, de impact, care îmbunătățesc viața de zi cu zi.

"Dispozitivele pliabile Samsung Galaxy sunt construite în baza filozofiei noastre de deschidere spre noi experiențe și oferă noi posibilități și opțiuni complete de personalizare, atât la interior, cât și la exterior. Create în colaborare cu partenerii noștri cunoscuți la nivel global, noua serie de dispozitive pliabile oferă experiențe mobile de neegalat care răspund nevoilor celor mai dinamici utilizatori ai noștri. Ne concentrăm pe a ne consolida poziția de leader în industrie, tocmai de aceea suntem entuziasmați de creșterea acestui segment de telefoane pliabile. Am transformat cu succes această categorie dintr-un proiect revoluționar, într-o gamă de dispozitive convenționale de care se bucură milioane de oameni din întreaga lume.", a declarat Dr. TM Roh, președinte și șef al diviziei Mobile eXperience, din cadrul Samsung Electronics. "

Ca o dovadă a dedicării Samsung pentru a aduce pe piață produse de înaltă calitate, fiecare componentă a celor două noi smartphone-uri pliabile a fost analizată în detaliu pentru a oferi o experiență cu adevărat optimizată. Aceasta face ca fiecare consumator să poată avea un dispozitiv care să se potrivească nevoilor sale.

Galaxy Z Flip4 are deja o formă recognoscibilă de succes, la care se adăugă caracteristici cheie, inclusiv experiență îmbunătățită la nivelul camerei, o baterie mai mare[1] și opțiuni de personalizare extinse, menținând, în același timp, un design ultra-compact. Galaxy Z Fold4 deschide noi posibilități pentru utilizatori, oferă o experiență completă în termeni de utilizare, un design care permite schimbarea formei, afișaj captivant și funcții de multitasking asemănătoare PC-ului, pe lângă tehnologia avansată care stă la baza camerei și procesoarele mobile puternice.

Galaxy Z Flip4, cel mai bun instrument pentru auto-exprimare

Galaxy Z Flip4 oferă îmbunătățiri la nivelul caracteristicilor preferate ale utilizatorilor Samsung, făcându-l instrumentul cel mai bun pentru cei care caută modalități noi de auto-exprimare. Designul său compact asigură experiențe unice care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone.

Se pot filma videoclipuri hands-free sau capta selfie-uri de grup din diferite unghiuri prin plierea parțială a Z Flip4 pentru a activa FlexCam[2]. Datorită parteneriatului dintre Samsung și Meta, modul FlexCam este optimizat[3] pentru cele mai populare platforme sociale, inclusiv Instagram, WhatsApp și Facebook.

Cu Z Flip4 există și mai multe opțiuni pentru selfie-uri de înaltă calitate, direct din ecranul frontal, folosind camera principală și modul Quick Shot-ul, îmbunătățit. Înregistrarea unui video de înaltă calitate poate începe în modul Quick Shot și apoi se poate comuta la Flex Mode, fără probleme, pentru a continua înregistrarea hands-free, fără a opri videoclipul - ideal pentru creatorii de conținut și vloggeri. Atunci când este utilizat Quick Shot, utilizatorii pot acum să facă selfie-uri în Portrait Mode și să vadă previzualizarea, păstrând raportul de aspect al fotografiilor. Cu o cameră modernizată, echipată cu un senzor cu 65% mai luminos[4] alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, fotografiile și videoclipurile sunt mai clare și mai stabile – fie că este zi sau noapte.

Z Flip4 este conceput pentru a funcționa cu adevărat hands-free – pentru ca  utilizatorii să poată face mai multe lucruri, fără a deschide vreodată telefonul. Aceștia pot efectua apeluri, răspunde la mesaje, debloca mașina[5] și chiar controla widget-ul[6] SmartThings Scene, toate din ecranul extern.

Galaxy Z Flip4 extinde capacitatea de captare, vizionare și conectare prin bateria de 3,700mAh[7]. Z Flip4 permite acum și încărcarea rapidă (încărcare la 50% în aproximativ 30 de minute[8]) ca utilizatorii să poată rămâne conectați mai mult timp. 

Cu o balama mai subțire, margini îndreptate, sticlă rezistentă pe spate și rame metalice lucioase, designul telefoanelor este cel mai rafinat de până acum. Utilizatorii pot personaliza complet Z Flip4 cu Galaxy Themes, disponibile atât pentru ecranul extern, cât și pentru ecranul principal, având opțiunea de a alege dintr-o varietate de fonturi, pictograme și modele, în funcție de stilul propriu. În plus, utilizatorii își pot crea propriul ecran extern, având la dispoziție noi modele de ceas și fundaluri în diferite formate, cum ar fi imagini, GIF-uri și chiar video-uri [9].

Galaxy Z Fold4, un instrument puternic și performant pentru multi-tasking

Galaxy Z Fold4, cel mai puternic smartphone de până acum, este rezultatul inovației durabile și al expertizei colective Samsung în materie de tehnologie mobile. Z Fold4 asigură funcționalitate sporită, indiferent dacă este deschis, închis sau în Flex mode[10]. În plus, este primul dispozitiv care va fi livrat cu Android 12L, o versiune specială de Android creată de Google pentru experiențe pe ecran mare, inclusiv pliabile.

Multitasking-ul pe Z Fold4 este mai ușor ca niciodată, astfel încât utilizatorii să poată face mai multe lucruri cât timp sunt în mișcare. Noua bară de activități[11] oferă un aspect similar cu cel al PC-urilor și permite accesul la aplicațiile preferate și cele recent folosite de utilizator. Multitasking-ul este, de asemenea, mai intuitiv, datorită noilor gesturi de glisare[12]. Se poate face instantaneu comutarea între afișarea aplicațiilor pe ecran întreg și ferestrele pop-up sau se poate împărți ecranul în jumătate pentru mai multe variante de multitasking[13].

Parteneriatele dintre Samsung, Google și Microsoft duc multitasking-ul la nivelul următor. Aplicațiile Google, inclusiv Chrome și Gmail, acceptă acum opțiunea Drag-and-Drop, ceea ce permite utilizatorilor să copieze și să partajeze rapid linkuri, fotografii și multe altele, de la o aplicație la alta. Cu Google Meet, utilizatorii se pot conecta acum cu mai multe persoane pentru diferite activități comune, inclusiv pentru a viziona împreună videoclipurilor pe YouTube sau pentru a se juca în grup, în timpul unui apel video[14]. Ecranul pliabil permite afișarea mai multor opțiuni legate de pachetul complet Office de la Microsoft și Outlook și asigură modalități mai rapide de a interacționa cu conținutul. Experiența de multitasking este completă datorită funcționalității S Pen-ului[15], care permite desenarea și luarea de notițe din mers. Noul S Pen poate fi stocat mai simplu acum, în interiorul carcasei [16].

Galaxy Z Fold4 realizează fotografii și videoclipuri uimitoare cu un obiectiv de 50MP îmbunătățit, dar și cu Space Zoom[17] de 30x. Noul Z Fold4 are o varietate de moduri pentru cameră, inclusiv Zoom Map mai mare, activată în modul Capture View, Dual Preview și Rear Cam Selfie, construite ca utilizatorii să profite la maximum de forma unică a smartphone-ului și flexibilitatea pe care o oferă în termeni de captare de imagini. Cu o dimensiune mai mare a pixelilor, un senzor cu 23% mai luminos[18] și o putere de procesare îmbunătățită, utilizatorii pot capta imagini clare chiar și pe timp de noapte.

Conținutul este și mai captivant pe ecranul principal de 7.6 inci[19] care este mai luminos și oferă o rată de reîmprospătare adaptivă de 120 Hz[20], o cameră Under Display (UDC) mai puțin vizibilă și un nou aranjament de subpixeli. Aplicațiile populare de social media precum Facebook sunt optimizate pentru o vizualizare mai bună a conținutului pe un ecran mare. Mai mult, utilizatorii pot folosi aplicațiile de streaming video, cum ar fi Netflix[21], și să le urmărească hands-free, cu Flex Mode. Pentru aplicațiile ne-optimizate, utilizatorii pot controla conținutul pe dispozitiv fără întreruperi cu noul Touchpad, în Flex Mode[22], care asigură precizie atunci când utilizatorul vrea să pună pauză, să deruleze, să redea videoclipuri sau să mărească sau micșoreze conținutul.

Experiența de gaming devine și mai captivantă datorită platformei mobile Snapdragon® 8+ Gen 1 și a tehnologiei hiper-rapide 5G [23]. Z Fold4 are o balama mai subțire, o greutate mai mică și rame mai înguste, iar ecranul mai lat permite interacțiuni mai ușor de realizat cu o singură mână, atunci când este utilizat ecranul extern[24] .

Samsung continuă să sfideze limitele și să inoveze pentru a oferi nivelul de durabilitate pe care consumatorii îl așteaptă, atât în termeni de componente, cât și de design. Z Flip4 și Z Fold4 sunt cele mai rezistente pliabile create de Samsung vreodată, cu rame și balama din Armour Aluminium, un ecran extern și spate din sticlă de tip Corning® Gorilla® Glass Victus®+. Durabilitatea ecranului principal este, de asemenea, îmbunătățită datorită optimizării stratului de protecție, care ajută la reducerea daunelor cauzate de șocurile externe. În plus, atât Z Flip4, cât și Z Fold4 sunt rezistente la apă, având IPX8[25], astfel încât utilizatorii să își facă mai puține griji atunci când îi prinde ploaia.

Galaxy Buds2 Pro, design premium și cea mai bună experiență de ascultare

Alături de seria Galaxy Z se află și Galaxy Buds2 Pro - noile căști Samsung care oferă cea mai captivantă experiență audio wireless, un design nou, compact și conectivitate - perfecte pentru viața de zi cu zi.

Muzica se aude mai bine la noile căști cu Hi-Fi pe 24 de biți[26], și interval dinamic ridicat, ceea ce ajută utilizatorii să se simtă conectați la conținutul pe care îl ascultă, la o rezoluție clară. Cu noul codec Samsung fără sudură (SSC HiFi)[27], muzica poate fi redată fără pauză, iar noul difuzor coaxial cu 2 căi face aceste sunete mai bogate ca niciodată.

Muzica se aude mai bine la noile căști cu Hi-Fi pe 24 de biți[28] și interval dinamic ridicat, ceea ce ajută utilizatorii să se simtă conectați la conținutul pe care îl ascultă, la o rezoluție clară. Galaxy Buds2 Pro, perfecte și pentru a face sport, au un design compact, ergonomic, sunt cu 15% mai mici[29], asigură fixare stabilă, proiectată pentru a preveni rotația. Cu noile căști pot fi preluate apeluri chiar și din mers, ele având un ANC[30] puternic pentru a elimina zgomotul de fundal. Noile Galaxy Buds2 Pro permit utilizatorilor să evadeze în propria lume și să rămână conectați simultan la viața lor.

Și dacă utilizatorii își pierd Buds2 Pro, cu ajutorul SmartThings Find aceștia le pot localiza foarte ușor.

Galaxy pentru planetă

De la lansarea seriei Galaxy S22, Samsung a încorporat materiale reciclate nu doar în ambalaje, ci și în hardware-ul noilor produse. Aceștia sunt primii pași în inițiativa Galaxy pentru Planetă, care are ca obiectiv încorporarea materialelor plastice reciclate și crearea de noi materiale în colaborare cu parteneri de top, activi în zona de sustenabilitate. Samsung își propune să identifice noi modalități sustenabile de producție. De altfel, mai mult de 90% din componentele noilor Galaxy Buds2 Pro sunt fabricate din materiale reciclate[31]. Noua serie Galaxy Z încorporează, de asemenea, materiale plastice colectate din ocean în componente cheie și folosește hârtie 100% reciclată pentru ambalajele sale. De asemenea, volumul ambalajului a fost redus cu până la 58%[32] în comparație cu cantitatea folosită pentru pliabilele Galaxy de primă generație. Acest lucru echivalează cu aproximativ 10.000 de tone de emisii de carbon din transport care nu au mai fost produse în acest an[33].

Prețuri și disponibilitate

Galaxy Z Flip4 complimentează stilurile utilizatorilor cu un design premium, în culori cunoscute precum Bora Purple și Graphite, dar și prin noile culori Pink Gold și Blue[34]. Pentru carcasa Galaxy Z Fold4 și S Pen Samsung[35] există alternative de culori rafinate precum Graygreen, Beige și Phantom Black[36] .

În plus, Galaxy Z Fold4 permite extinderea capacității de stocare până la 1TB și este disponibil exclusiv pe Samsung.com. [37]

Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4 vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 10 august și vor avea lansarea comercială pe 26 august. Clienții care precomandă noile telefoane pliabile Galaxy vor primi un e-voucher de 200€ pentru Galaxy Z Fold4 sau 150€ pentru Galaxy Z Flip4 și an gratuit de Samsung Care+, însemnând protecție împotriva daunelor accidentale și suport de specialitate Samsung. [38]

Galaxy Buds2 Pro vine în trei nuanțe noi, care se completează perfect cu noile telefoane pliabile – Graphite, White și Bora Purple.

Galaxy Z Flip4 și Z Fold4 pot fi precomandate începând de azi.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

 

[1] În comparație cu Galaxy Z Flip3 5G.
[2] FlexCam se referă la experiența folosirii modului Flex. Flex Mode suportă unghiuri între 75° și 115°.
[3]Compatibilitatea diferă în funcție de aplicație.
[4] În comparație cu Galaxy Z Flip3 5G.
[5] Caracteristică disponibilă pe Samsung Wallet. Disponibilitatea Samsung Wallet și lansarea unor funcții specifice pot varia în funcție de modelul de piață și de dispozitiv al utilizatorului și pot suferi modificări. Serviciile Digital Automobile Key, disponibile pe anumite piețe și modele de dispozitive.
[6] SmartThings Scene trebuie activat în aplicația SmartThings.
[7] Comparativ cu Galaxy Z Flip3 5G. Valoarea tipică testată în condiții de laborator. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, având în vedere diferențele de capacități ale bateriilor dintre eșantioanele de baterii testate în conformitate cu standardul IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 3,595mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de modelele de utilizare și de alți factori.
[8] Încărcare super rapidă disponibilă atunci când utilizați adaptor de 25W sau mai mare. Rezultatele testelor interne de laborator Samsung, efectuate cu adaptor de călătorie de 25W, în timp ce acesta are 0% din putere rămasă, cu toate serviciile, caracteristicile și ecranul oprit. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori. Adaptor de călătorie vândute separat. Utilizați numai încărcătoare și cabluri aprobate de Samsung.
[9] Pentru video, este acceptată rezoluția de la 176x144 (qCIF) la 1920x1080 (FHD), timp de redare de până la 15 secunde și dimensiune maximă de 100 MB.
[10] Flex Mode posibil de folosit la unghiuri între 75° și 115°.
[11] Acesta caracteristică poate fi folosită doar pe ecranul principal.
[12] Necesită activarea Labs în setări.
[13] Anumite aplicații nu permit Multi Active Window sau App Pair.
[14] Disponibilitatea și aplicațiile acceptate pentru partajarea Live pot varia în funcție de țară și dispozitiv. Este posibil ca utilizatorii să fie nevoiți să actualizeze YouTube și Google Meet la cea mai recentă versiune. Unele dintre aplicațiile acceptate pentru partajarea Live pot necesita condiții specifice de abonament.
[15] S Pen se vinde separat. Doar ecranul principal Z Fold4 are capabilitatea S Pen. Compatibil doar cu S Pen Fold Edition și S Pen Pro. Toate celelalte modele S Pen sau stylus care nu sunt proiectate pentru Z Fold4 (inclusiv cele ale altor producători) pot deteriora ecranul.
[16] S Pen Fold Edition este inclus în husa Standing Cover a noului Fold4. Accesorii vândute separat
[17] Space Zoom-ul include zoom optic 3x și zoom digital 30x cu tehnologie AI Super Resolution. Zoom-ul înapoi de 3x poate provoca o deteriorare a imaginii.
[18] În comparație cu Galaxy Z Fold3 5G.
[19] Măsurat pe diagonală, ecranul principal Z Fold4 are 7.6” în formă complet rectangulară și 7.4” fără colțurile rotunjite; aria de vizualizare este mai mică din cauza colțurilor rotunjite.
[20] Rată de reîmprospătare adaptivă  variază în funcție de aplicația folosită, iar unele aplicații suportă până la 120Hz.
[21] Este nevoie de abonamentNetflix.
[22] Necesită activarea Labs în setări.
[23] Viteza 5G variază și este necesară rețea și conexiune optima (factori precum frecvență, lungime de bandă, congestie speeds vary and require optimal network and connection (factors include frequency, bandwidth, congestion); verificați furnizorul de servicii de internet pentru disponibilitate.
[24] În comparație Galaxy Z Fold3 5G.
[25] IPX8 se bazează pe un anumit tip de condiții de testare – scufundarea până la 1.5 metri adâncime în apă proaspătă, pentru 30 de minute. Nu se recomandă pentru plajă sau psicină. Nu rezistă la praf.
[26] Este necesar ca dispozitivul Samsung Galaxy să aibă One UI 4.0 sau superior. 24-bit audio poate varia în funcție de aplicație.
[27] Este necesar un dispozitiv Samsung Galaxy cu One UI versiunea 4.0 sau mai mare.
[28] Este necesar ca dispozitivul Samsung Galaxy să aibă One UI 4.0 sau superior. 24-bit audio poate varia în funcție de aplicație.
[29] Performanța de anulare s-a îmbunătățit cu 40% în comparație cu Galaxy Buds Pro (media 50-1kHz)
[30] Sprijinit de 18 modele de televizoare Samsung lansate după iulie 2022.
[31] Mai mult de 90% din toate componentele din plastic ale Galaxy Buds2 Pro, în greutate, sunt fabricate din materiale reciclate. 29 de grame de materiale plastice sunt utilizate în galaxy Buds2 Pro în total și includ mai mult de 27 de grame de materiale reciclate. Fiecare dintre aceste componente conține cel puțin 20 % plastic, fie din plasele de pescuit aruncate în ocean, fie din materialele post-consum. Plasele de pescuit reciclate sunt utilizate în trei componente interne ale carcasei (frontal, suport baterie, suport pcb-ul). Materialele reciclate post-consum sunt utilizate în opt componente exterioare și în alte patru componente la nivel de suport.
[32]  Volumul ambalajelor folosite pentru Galaxy Z Fold4 and Galaxy Z Flip4 a fost redus cu 58.2% și respectiv 52.8%, comparație cu Galaxy Fold și Galaxy Z Flip.
[33] Calcul bazat pe ISO 14040:2006 și 14044:2006 standard, folosind baza de date Ecoinvent 3.8 pentru transportul modelelor SM-F700F, SM-F721B, SM-F900F și SM-F936B din Coreea în Europa.
[34] Disponibilitatea culorilor variază în funcție de piață, operator de transport, distribuitor.
[35] Accesoriile se vând separat.
[36] Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de piață, operator de transport sau distribuitor.
[37] Actual storage availability may vary depending on pre-installed software. Online Exclusive colors need special production. Disponibilitatea poate varia în funcție de soft-ul pre-instalat. Culorile disponibile exclusiv online necesita producție special. Livrarea poate dura ăntre 3 și 4 săptămâni
[38] Se aplică termeni și condiții. Acoperirea, tipul de serviciu și condițiile de utilizare a Samsung Care + pot varia în funcție de țară, regiune, iar anumite taxe/se pot aplica. Pentru detalii legate de Samsung Care+, consultați www.samsung.com/samsung-care-plus/

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Campanii

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related