Samsung Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5: Flexibilitate și versatilitate fără compromisuri

Samsung Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5: Flexibilitate și versatilitate fără compromisuri

Cu o formă inovatoare îmbunătățită datorită noului mecanism al balamalei și funcții ale camerei de nivel profesional, seria Galaxy Z aduce în prim-plan experiența revoluționară a telefoanelor pliabile. 

Samsung Electronics lansează astăzi generația a cincea de dispozitive Galaxy pliabile: Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5. Ultima generație a telefoanelor pliabile oferă experiențe unice pentru fiecare utilizator, cu un design elegant și compact, opțiuni de personalizare nelimitate și performanță puternică. Noua balama aduce o funcționalitate pliabilă unică, oferind în același timp un design estetic echilibrat și solid. Aceste telefoane pliabile de neegalat deblochează capabilități fotografice extraordinare, cum ar fi FlexCam, pentru a realiza fotografii din unghiuri creative. Cu performanțe puternice și o baterie optimizată alimentată de cel mai recent procesor, seria Samsung Galaxy Z redefinește limitele unui smartphone – indiferent dacă este deschis sau închis.

Samsung continuă să revoluționeaze industria mobilă cu dispozitivele pliabile, stabilind standarde și rafinând în mod continuu experiența pe acest tip de telefon. Din ce în ce mai mulți oameni aleg dispozitivele noastre pliabile pentru că oferă o experiență uimitoare, pe care nu o pot avea pe un alt dispozitiv. Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 sunt cele mai recente dispozitive care demonstrează angajamentul nostru de a satisface nevoile clienților noștri prin tehnologie inovatoare”, declară TM Roh, Președinte și Șef al Diviziei Mobile eXperience în cadrul Samsung Electronics.

Expertiza Samsung în inovație și angajamentul său față de categoria dispozitivelor pliabile a dus la crearea unor dispozitive incredibil de versatile. Având încredere în potențialul acestui tip de dispozitive, alături de un angajament constant în cercetare, dezvoltare și producție, Samsung a rafinat și optimizat în mod constant gama sa de dispozitive din seria Galaxy Z. De la crearea de conținut pe noul ecran frontal Flex[1] al Galaxy Z Flip5, la multitaskingul fără întreruperi de pe Galaxy Z Fold5, această serie de dispozitive pliabile Galaxy răspunde și depășește nevoile utilizatorilor.

În plus, atât Galaxy Z Flip5, cât și Galaxy Z Fold5 au fost concepute cu atenție pentru a satisface așteptările în ceea ce privește durabilitatea. Ecranul principal este dotat cu un strat de dispersie a șocurilor pentru a asigura o rezistență sporită a ecranului[2]. Împreună cu funcția IPX8[3], cadrul din Armor Aluminium și sticla Corning® Gorilla® Glass Victus®2[4] aplicată atât pe ecranul frontal Flex, cât și pe capacul din spate, Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 oferă protecția pe care consumatorii o așteaptă, iar balamaua întărește această protecție. Acest nou modul de balama integrată prezintă o structură cu două șine, care dispersează șocurile externe.

 

Galaxy Z Flip5: Cel mai compact si performant telefon creat pentru a-ți exprima personalitatea, fără compromisuri

Galaxy Z Flip5 oferă o funcționalitate unică și captivantă prin intermediul designului său pliabil și compact, care permite utilizatorilor să-și exprime cel mai bine personalitatea.

Noul ecran frontal Flex, acum cu o dimensiune de 3,78 ori mai mare decât generația anterioară[5], oferă o gamă extinsă de funcții existente și noi. Acesta oferă mai multe opțiuni de personalizare, inclusiv cadrane digitale de ceas informative și grafice care pot fi adaptate pe seria Galaxy Watch6[6]. În plus, noua husă Flipsuit Case pentru Galaxy Z Flip5[7] oferă protecție pentru dispozitiv, având inclusă o cartelă NFC ce se poate schimba, astfel încât utilizatorii pot asorta designul ecranului frontal Flex și designul carcasei pentru o personalizare sporită.

Pliat, Galaxy Z Flip5 oferă o utilizare mai ușoară și mai versatilă ca niciodată. De pe ecranul frontal, puteți accesa rapid și fără efort informații utile. Cu ajutorul widget-urilor, puteți verifica vremea, controla redarea muzicii și asculta muzica preferată cu ajutorul Media Controller[8], sau puteți fi la curent cu cele mai recente actualizări globale ale piețelor financiare cu ajutorul widget-ului Google Finance. Vizualizați toate widget-urile într-o privire și comutați rapid între ele folosind degetele pentru a face zoom pe ecran și a activa astfel modul Multi Widget View. În plus, puteți verifica cu ușurință notificările și puteți accesa Setările rapide pentru Wi-Fi sau Bluetooth. Fără a deschide dispozitivul, puteți răsfoi pentru a vedea sau a returna apelurile pierdute și puteți răspunde la mesaje text în timp ce sunteți în mișcare, utilizând funcția Quick Reply cu o tastatură QWERTY completă și acces la istoricul conversațiilor.

Cu designul și forma sa recognoscibilă, Galaxy Z Flip5 oferă și cea mai versatilă experiență în materie de cameră foto pe un smartphone Samsung Galaxy. Realizați selfie-uri de înaltă calitate cu camera principală, datorită ecranului frontal mai mare. Utilizatorii pot captura fotografii uimitoare, fără a utiliza mâinile, din unghiuri creative cu ajutorul camerei Flex. Vizualizarea și editarea fotografiilor în Modul Flex[9] este rapidă și simplă. Utilizatorii pot revizui, ajusta tonul culorilor sau șterge imaginile cu ușurință utilizând funcția Quick View pe ecranul frontal. Atunci când fac o fotografie unui prieten, funcția Dual Preview[10] permite vizualizarea subiectului și a fotografului pe ecranul frontal, astfel încât să poată face ajustări în timp real pentru o fotografie perfectă. Utilizatorii pot obține imagini fluide în mișcare cu funcția Super Steady de stabilizare a camerei, în timp ce funcția Auto Framing[11] se asigură că nimeni nu este exclus din cadru.

Galaxy Z Flip5 adaugă îmbunătățiri AI la experiența puternică a camerei, aducând fiecare fotografie la viață cu ajutorul soluțiilor AI. Fii creativ chiar și în condiții de lumină scăzută, datorită funcțiilor îmbunătățite de Nightography, care optimizează fotografiile și videoclipurile în condiții de iluminare ambientală. Algoritmul de procesare a imaginilor alimentat de AI corectează orice zgomot vizual care afectează de obicei imaginile realizate în condiții de lumină scăzută, în timp ce îmbunătățește detaliile și tonurile de culoare. Chiar și de la distanță, fotografiile sunt mai clare datorită zoom-ului digital de 10X[12].

 

Galaxy Z Fold5: Puterea supremă în productivitate, cu un ecran generos

Un ecran mare, imersiv și o baterie de lungă durată[13] în cel mai subțire și ușor model Fold[14] de până acum, Galaxy Z Fold5 este ușor de transportat oriunde și oferă cea mai puternică performanță în seria Galaxy Z.

Galaxy Z Fold a fost un pionier în transformarea productivității de zi cu zi prin intermediul unei experiențe robuste pe un ecran mare, evoluând de la funcționalități precum Multi Window[15] și App Continuity[16] la o gamă largă de caracteristici, inclusiv Taskbar, acțiuni de drag & drop, precum și optimizarea aplicațiilor terțe. S Pen Fold Edition[17], introdus în a treia generație Fold în 2021, a fost, de asemenea, îmbunătățit pentru a oferi o experiență superioară de scriere pe Galaxy Z Fold5. Aceste specificații și instrumente oferă productivitate pe un ecran mare și permit utilizatorilor să finalizeze sarcini importante oriunde s-ar afla.

Cu ajutorul funcționalității îmbunătățite a Taskbar-ului, pentru productivitate sporită utilizatorii pot comuta rapid între aplicațiile utilizate cel mai frecvent; până la patru aplicații recent utilizate sunt mereu la îndemână. De asemenea, funcția de drag & drop[18] cu două mâini a fost îmbunătățită pentru a spori productivitatea în timpul transferului de conținut între aplicații și ecrane. Pur și simplu, atingeți și mențineți apăsată o imagine în Samsung Gallery cu un deget și utilizați un alt deget pentru a deschide aplicația Samsung Notes pentru a plasa imaginea acolo. Prin intermediul funcționalității de pop-up ascuns[19], o aplicație poate continua să ruleze în fundal, permițând utilizatorilor să urmărească conținut video pe întregul ecran și să converseze cu prietenii într-o fereastră pop-up de pe ecran.

Noul S Pen Fold Edition, mai subțire și mai compact[20], facilitează adnotarea în timp real, în timp ce poate fi purtat confortabil în buzunar. Husa Slim S Pen[21] are aproape aceeași grosime ca o husă obișnuită pentru Fold și este disponibilă într-o varietate de stiluri și culori, astfel încât utilizatorii să își poată transporta S Pen-urile într-un mod elegant.

Ajutându-i pe utilizatori să facă mai mult în mișcare, ecranul principal de 7,6 inci[22] oferă o experiență vizuală excelentă, permitându-le utilizatorilor să se bucure de filmele preferate atât în format portret, cât și în format landscape. În plus, luminozitatea maximă a este cu peste 30% mai mare, ajungând la 1750 de niți[23], asigurând o experiență de vizualizare optimă chiar și în condiții de lumină puternică, inclusiv sub razele soarelui.

Pentru a oferi utilizatorilor o experiență captivantă de gaming pe cel mai mare ecran al unui smartphone Galaxy, platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy[24] îmbunătățește grafica și utilizează inteligența artificială pentru a permite jocuri dinamice și funcționalitate multi-joc. Cu Galaxy Z Fold5, veți putea să vă bucurați de sesiuni de joc prelungite într-un mod confortabil, datorită sistemului său avansat de răcire care disipează căldura într-un mod inteligent, evitând întârzierile și asigurând o performanță constantă.

 

Contribuim la un impact pozitiv asupra planetei

Samsung continuă să demonstreze progresul în îndeplinirea viziunii sale asupra mediului și să accelereze acțiunile care contribuie la atingerea obiectivelor sale, inclusiv obiectivul de a atinge emisii nete de carbon zero până la sfârșitul anului 2030 pentru Divizia de Experiență a Dispozitivelor.

Galaxy Z Flip5 și Z Fold5 includ[25] o gamă mai largă de materiale reciclate decât generațiile anterioare, inclusiv sticlă și aluminiu reciclate pre-consum, precum și plastic reciclat post-consum, provenit din plase de pescuit abandonate, butoaie de apă și sticle PET. Chiar și hârtia utilizată pentru cutia de ambalaj[26] este realizată în întregime din material reciclat, în proporție de 100%[27]. 

Aceste inovații au fost proiectate intenționat pentru a oferi o durabilitate optimizată. Fiecare dispozitiv vine cu cinci ani de actualizări de securitate și patru generații de upgrade-uri de sistem de operare, ajutând astfel la extinderea duratei de viață a produsului.

 

Disponibilitate

Galaxy Z Flip5 și Galaxy Z Fold5 vor putea fi pre-comandate în anumite piețe începând cu 26 iulie, urmând ca disponibilitatea generală să înceapă pe 11 august. 

Galaxy Z Flip5 le permite utilizatorilor să se exprime prin intermediul culorilor, inclusiv Mint, Graphite, Cream și Lavender[28], precum și o gamă variată de accesorii[29], printre care se numără o husătransparentă, una din piele ecologică cu clapetă, și o husă din silicon cu inel, ușor de transportat, pentru un aspect mai personalizat.

Galaxy Z Fold5 este disponibil în culorile Icy Blue, Phantom Black și Cream[30], alături de o varietate de huse care oferă practicitate și stil, inclusiv o husă Slim S Pen, una din piele ecologică și una cu suport și curea[31].

Samsung se angajează să ofere clienților liniștea și încrederea deplină prin intermediul serviciului Samsung Care+[32], care asigură suport pentru daune accidentale, reparații și multe altele.

 

Specificații

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. 

[1] Ecranul frontal al Galaxy Z Flip5 este primul din seria Galaxy Z Flip echipat cu un senzor de proximitate și este primul ecran frontal al unui Galaxy Z Flip care suportă HBM. Ecranul frontal al Galaxy Z Flip5 are o luminozitate maximă de 1600 de niți pentru o afișare mai strălucitoare și mai clară.
[2] Comparativ cu modelele anterioare Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip.
[3] Pe baza condițiilor de testare de laborator pentru scufundarea în apă dulce de până la 1,5 metri adâncime timp de până la 30 de minute. Nu este recomandat pentru utilizarea la plajă sau în piscină. Clătiți reziduurile și uscați dispozitivul în cazul în care este umed. Rezistența la apă a dispozitivului nu este permanentă și se poate diminua în timp datorită uzurii normale.
[4] Conținut reciclat: Deșeurile de sticlă generate ca produs secundar al producției de sticlă. Aceste deșeuri de sticlă sunt mărunțite și apoi utilizate ca componentă în procesul de fabricare al sticlei Corning® Gorilla® Glass Victus® 2.
[5] Comparativ cu Galaxy Z Flip4. Măsurat diagonal, ecranul frontal al Galaxy Z Flip5 are o diagonală de 3,4 inch în forma dreptunghiulară completă; zona efectivă vizibilă reprezintă aproximativ 95% din zona dreptunghiulară completă datorită colțurilor rotunjite și decupajului inferior.
[6] Seria Galaxy Watch6 se vinde separat. Disponibilitatea modelelor și culorilor poate varia în funcție de piață sau operatorul de telefonie.
[7] Accesorii vândute separat. Disponibilitatea modelelor și culorilor poate varia în funcție de piață sau operatorul de telefonie.
[8] Widget-ul Media Controller apare doar atunci când se redă muzică.
[9] Modul Flex este suportat la unghiuri cuprinse între 75° și 115°.
[10] Funcția Dual Preview este suportată pe dispozitivele care rulează One UI 2.1 sau o versiune ulterioară.
[11] Funcția Auto Framing este disponibilă doar în modul Video. Auto Framing trebuie activat înainte de înregistrare. Anumite rezoluții și rapoarte pot să nu fie suportate. Anumite funcții pot să nu fie disponibile atunci când Auto Framing este activat. Doar persoanele pot fi recunoscute, și există o limită în ceea ce privește numărul de persoane care pot fi recunoscute. Disponibil pe Samsung Camera, BlueJeans, Google Duo, Meta Messenger, Google Meet, Microsoft Teams, Cisco Webex Meet și Zoom. Auto-framing disponibil pe anumite obiective.
[12] Poate cauza unele deteriorări ale imaginii.
[13] Durata reală a bateriei variază în funcție de mediul de rețea, caracteristicile și aplicațiile utilizate, frecvența apelurilor și mesajelor, numărul de încărcări și mulți alți factori. Estimările sunt făcute în baza unui profil mediu de utilizare compilat de UX Connect Research. Evaluări independente realizate de UX Connect Research între 19 iunie 2023 și 29 iunie 2023 în Statele Unite, utilizând o versiune prelansată a dispozitivului în setările implicite, utilizând rețele LTE și 5G Sub6.
[14] Comparativ cu modelele anterioare Galaxy Z Fold.
[15] Anumite aplicații pot să nu ofere suport pentru funcționalitatea Multi Window sau App Pair.
[16] Anumite aplicații pot să nu ofere suport pentru funcționalitatea App Continuity.
[17] S Pen Fold Edition se vinde separat. Utilizați numai S Pen Fold Edition fabricat special pentru Galaxy Z Fold3 5G/Fold4/Fold5 sau S Pen Pro. Alte S Pen-uri sau creioane stilus pot deteriora ecranul. Galaxy Z Fold5 nu are un slot încorporat pentru S Pen. Suportul pentru S Pen este limitat la ecranul principal.
[18] Anumite aplicații pot să nu ofere suport pentru funcția de drag & drop cu două mâini.
[19] Anumite aplicații pot să nu ofere suport pentru funcționalitatea de pop-up ascuns.
[20] S Pen Fold Edition pentru Galaxy Z Fold5 măsoară 4,35 mm, comparativ cu 7,4 mm pentru Galaxy Z Fold4.
[21] S Pen Fold Edition se vinde separat. Husa Slim S Pen (include S Pen Fold Edition) se vinde separat. S Pen Fold Edition este compatibil doar cu Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Fold4 și Galaxy Z Fold3 5G.
[22] Măsurat diagonal, dimensiunea ecranului principal al Galaxy Z Fold5 este de 7,6 inch într-un dreptunghi complet și 7,4 inch luând în considerare colțurile rotunjite; zona vizibilă efectivă este mai mică din cauza colțurilor rotunjite.
[23] Ecranul Dynamic AMOLED 2X al Galaxy Z Fold5 a primit certificarea de la VDE Germany pentru 100% volum de culoare mobil în gama de culori DCI-P3, ceea ce înseamnă că imaginile nu sunt estompate și veți obține culori incredibil de vii indiferent de nivelurile diferite de luminozitate. Ecranul poate atinge o luminozitate maximă de până la 1750 de nits, îmbunătățind contrastul dintre aspectele întunecate și luminoase ale conținutului digital pentru o calitate a imaginii mai strălucitoare, cu un raport de contrast de 3.000.000:1 pentru a vă oferi o experiență mobilă mai captivantă.
[24] Performanța AP a fost îmbunătățită în comparație cu procesorul generației anterioare. Performanța reală depinde de mediul utilizatorului, software-ul și aplicațiile preinstalate și alte condiții. Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau filialele sale. Snapdragon este o marcă comercială sau o marcă înregistrată a Qualcomm Incorporated. Platforma mobilă Snapdragon® 8 Gen 2 pentru Galaxy este optimizată pentru Samsung. Revendicarea de a fi cel mai rapid Snapdragon este valabilă începând cu 1 februarie 2023.
[25] Galaxy Z Fold5: 15 componente ale dispozitivului care conțin cel puțin 10% material plastic reciclat sau aluminiu reciclat, sau o medie de 22% sticlă reciclată. Aceste componente includ Bracketul cablului FPCB al butonului de volum, Modulul difuzorului superior (superior și inferior), Modulul difuzorului inferior (superior și inferior), Conectorul ecranului de acoperire, Carcasa frontală (principală), Carcasa frontală (secundară), Antena (secundară), Antena (principală), Butonul de volum, Finger Key Bracket, Tava SIM, Conectorul pentru suportul de conector, Decorul camerei (superior și inferior), Fereastra secundară, Sticla spate. (Galaxy Z Flip4: 6 componente ale dispozitivului)
[26] În următoarele componente ale ambalajului se utilizează hârtie 100% reciclată: cutia de unitate de ambalaj a produsului, protectorul de capac, cutia manualului, blocul de notițe manual și bandă DLC.
[27] Materialul din hârtie 100% reciclată a primit validarea revendicării de mediu (ECV).
[28] Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de piață, regiune sau operator.
[29] Accesoriile se vând separat. Disponibilitatea modelelor și a culorilor poate varia în funcție de țară sau operator.
[30] Disponibilitatea culorilor poate varia în funcție de piață, regiune sau operator.
[31] Accesoriile se vând separat. Disponibilitatea modelelor și a culorilor poate varia în funcție de țară sau operator.
[32] Se aplică termeni și condiții. Acoperirea Samsung Care+, tipul de serviciu și promoția pot varia în funcție de țară/regiune și se pot aplica deductibile (taxă suplimentară de serviciu). 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related