Cea mai mare sarbatoare a copiilor impreuna cu parintii

Cea mai mare sarbatoare a copiilor impreuna cu parintii
  • In timp ce legea care sustine ziua de 1 Iunie ca zi libera in Romania este inca in Parlamentul Romaniei, Itsy Bitsy FM a pregatit cel mai mare eveniment de o zi intreaga, dedicat copiilor si parintilor;
  • Evenimentul face parte din campania derulata de grupul de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie - Andreea Marin, Virgil Iantu si Tili Niculae -, parlamentari, specialisti, psihologi si asociatii de parinti, cu sustinerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie.
  • Campania urmareste sa schimbe relatia dintre copiii si parintii din Romania, determinandu-i pe cei din urma sa petreaca mai mult timp de calitate alaturi de cei mici.

In timp ce legea care sustine ziua de 1 Iunie ca zi libera in Romania este in Parlament, Itsy Bitsy FM a pregatit cel mai mare eveniment de o zi intreaga, dedicat copiilor si parintilor.

Peste 10.000 de parinti si copii sunt asteptati chiar de 1 Iunie, incepand de dimineata, in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti pentru a transforma ziua copilului in ziua copiilor impreuna cu parintii lor la o noua editie a evenimentului traditional Itsy Bitsy – Copiii coloreaza viata.

 

De dimineata pana seara pe aleile parcului se vor desfasura peste 50 de ateliere distractive parinte – copil, cele mai iubite jocuri ale copilariei, multe concursuri si premii, expozitii, muzica si dans, un adevarat festival – maraton cu peste 10 ore de bucurie in familie. Itsy si Bitsy isi asteapta prietenii la distractie in aer liber alaturi de Zapa care pregateste zeci de surprize pe scena unde vor canta si vor dansa peste 200 de copii.

Printre surprizele de pe scena se numara recitalul Oanei Sirbu care lanseaza in premiera noul sau album cu muzica pentru copii compusa de Virgil Popescu - “Sunt sic”, prezenta artistului Gabriel Cotabita care va canta prima oara pe scena alaturi de grupul Miniton noua varianta a melodiei “Cand zambesti” si un moment interactiv de ventrilocie cu actrita Crina Zvoboda.

Vor urca pe scena si actritele si mamicile Tili Niculae si Jojo, cunoscuta ziarista Roxana Iliescu impreuna cu fetitele ei si muzicianul Cornel Ilie de la Vunk, tanar tatic si el.

9 dintre cele mai iubite mame blogger au pregatit "Ateliere cu lipici pentru mamici si pitici" dimineata de la 10:00, in Foisorul de lemn. Ele vor discuta cu mamele despre cum sa creasca un copil fericit si sanatos fara a se sacrifica.

 

"Anul acesta vom petrece ziua de 1 Iunie asa cum le place si le face bine copiilor: impreuna cu parintii lor. Credem ca fericirea copiilor sta in relatia buna cu parintii si cel mai bun cadou pe care il putem oferi celor mici este o zi in care sa aiba toata atentia parintilor. Vom face tot ceea ce putem ca mesajul copiilor si al parintilor sa fie auzit de parlamentari si, cu ajutorul lor, ziua de 1 Iunie sa devina zi libera nationala." declara Nadia Tataru (Director General Itsy Bitsy).

 

Evenimentul este sustinut de Primaria Sectorului 3 Bucuresti si de partenerii: Ams Rent a car, Aqua Carpatica, Bioland Junior, Cavit junior, Danonino, Koh-I-Noor, Telekom.

 

1 Iunie zi nationala

Evenimentul Itsy Bitsy de 1 Iunie 2016 face parte din campania care urmareste sa schimbe relatia dintre copiii si parintii din Romania, campanie derulata de grupul de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie - Andreea Marin, Virgil Iantu si Tili Niculae -, parlamentari, specialisti psihologi si asociatii de parinti, cu sustinerea ANPDCA.

Grupul de initiativa a demarat campania in urma semnalelor de alarma ridicate de numeroase studii, care arata ca 6 din 10 copii simt nevoia sa petreaca mai mult timp cu parintii, desi doar 24% din parinti cred ca timpul petrecut cu cei mici este prea putin.

Pe masura ce copilul creste, timpul petrecut cu parintii in timpul saptamanii si in weekend scade. Conform expertilor, timp de calitate nu inseamna timp petrecut in aceeasi camera, ci ca parintii sa fie prezenti 100% in relatie, oferindu-le copiilor intreaga atentie.

Pentru a oferi solutii la aceste probleme, grupul de initiativa a lansat un apel catre parintii din Romania -“Petreceti minimum o ora de calitate pe zi cu copiii vostri” - si o ampla campanie de informare pe parcursul anului, care include si demersurile pentru ca 1 Iunie sa devina zi nationala, libera, astfel incat parintii si copiii sa aiba ocazia sa petreaca mai mult timp de calitate impreuna. Peste 14.000 de romani care au sustinut initiativa s-au alaturat acesteia pe pagina de Facebook 1 iunie zi libera.

Campania este realizata de GMP Group cu participarea agentiilor GMP Advertising, GMP PR, WEBSTYLER si Point Public Affairs. In spiritul initiativei, angajatii din GMP Group vor avea liber cu ocazia zilei de 1 iunie pentru a petrece timp de calitate alaturi de copiii sau de parintii lor, dupa caz.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related