Brutariile Paul extind gama de eclere cu patru arome estivale

Brutariile Paul extind gama de eclere cu patru arome estivale

Brutariile Paul extind gama de deserturi cu patru retete noi de eclere adaptate sezonului cald. Eclerele cu caramel sarat, capsuni si frisca, zmeura si frisca si cu lamaie aduc si mai multa savoare gamei cu arome existente: cu ciocolata, vanilie si cafea.

Noile retete au fost pregatite de maestrii patiseri de la Paul pentru clientii in cautare de gusturi sofisticate, dar in acelasi timp usoare si delicioase, pentru pauzele de rasfat sau evenimentele speciale.

 

"Prin extinderea gamei de eclere de la Paul continuam strategia noastra privind diversificarea gamei de patiserie din brutarii. Meniul nostru este cunoscut deja pentru faimoasele deserturi, iar eclerele se disting printr-un foietaj delicat, cu diferite umpluturi, adaptate preferintelor clientilor nostri si ocaziilor de consum. Speram ca noile eclere vor fi indragite de clientii nostri si vor incununa cu succes pauzele de rasfat ale fiecaruia", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Paul Romania).

 

Gama completa de eclere va fi disponibila in toate brutariile Paul pana pe 24 iulie 2016. Clientii vor beneficia si de o oferta speciala: la doua eclere cumparate vor primi unul din partea casei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related