Competitia anuala destinata amatorilor de sporturi outdoor isi va intampina participantii cu trei probe de concurs

Competitia anuala destinata amatorilor de sporturi outdoor isi va intampina participantii cu trei probe de concurs

ŠKODA Green Challenge, cea mai indragita competitie de ciclism tip stafeta pentru echipe din companii, se apropie cu pasi repezi. Duminica, 12 iunie, Padurea Baneasa asteapta atat angajatii din companii, cat si iubitorii de sporturi in aer liber sa se intreaca intr-o atmosfera relaxanta.

Competitia anuala revine cu un nou program de activitati, incluzand o serie de concursuri de echipa si individuale de ciclism, alergare, precum si activitati speciale pentru cei mici. ŠKODA Green Challenge 6 prezinta un nou format, indemnand participantii sa aleaga dintre trei probe de concurs.

 

4 People Relay – Old Time Classic – reprezinta proba traditionala a competitiei. Cursa antreneaza patru ciclisti intr-o proba tip stafeta. Fiecare concurent in parte trebuie sa parcurga intr-un timp cat mai scurt traseul de 10 km prin Padurea Baneasa, cu scopul de a-i oferi urmatorului un avantaj cat mai mare fata de concurenta. Este o cursa contra-cronometru, in care prietenia, ajutorul si sincronizarea sunt elementele cheie.

10k Challenge – Run Forrest Run – este cursa individuala de 10 km, care poate fi o adevarata provocare pana si pentru alergatorii bine antrenati. Dar cand traseul este atat de animat, de viu si de proaspat, multi vor simti la linia de FINISH ca nu vor sa se opreasca.

Junior – The Flinstone Challenge – este proba dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani. Competitia nu este de tip concurs, copiii putand parcurge traseul de tip poligon ori de cate ori doresc. Isi vor antrena indemanarea si atentia, pedaland printre jaloane intr-un cadru natural, parte a unui stil de viata sanatos.

Se anunta o zi plina de energie, de zambete, premii si multe surprize, intr-un cadru relaxat, alaturi de familie, colegi si prieteni.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related