Echipa de inot a Romaniei, in drum spre Jocurile Olimpice de la Rio, alaturi de Mercedes-Benz Romania

Echipa de inot a Romaniei, in drum spre Jocurile Olimpice de la Rio, alaturi de Mercedes-Benz Romania
  • Mercedes-Benz a sustinut organizarea Campionatelor Internationale de Inot de la Bucuresti, oferind autovehicule si sustinere emotionala pentru inotatorii romani.
  • Pentru a incuraja echipa Romaniei, Mercedes-Benz a lansat “stafeta de suporter”, o campanie de sustinere a sportivilor romani.
  • In urma Campionatelor Internationale de Inot ale Romaniei, echipa de stafeta 4x100m liber masculin s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, iar Marius Radu a indeplinit baremul pentru Olimpiada, fiind al treilea sportiv calificat la proba individuala.

Mercedes-Benz Romania a fost din nou alaturi de Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern (FRNPM) in organizarea Campionatelor Internationale de Inot ale Romaniei, punand la dispozitia organizatorilor autovehicule pentru transportul participantilor la competitie si sustinandu-i pe inotatorii romani in atingerea obiectivelor de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Cea de-a doua editie a Campionatelor Internationale de Inot de la Bucuresti s-a incheiat cu succes pentru sportivii romani din echipa de stafeta 4x100m liber masculin, care s-a calificat pentru Jocurile Olimpice din aceasta vara. Pentru echipa formata din Marius Radu, Daniel Macovei, Robert Glinta si Norbert Trandafir, timpul castigator a fost de 3 minute, 16 secunde si 71 de sutimi.

Totodata, in cadrul aceleiasi competitii, Marius Radu a obtinut timpul de 48 de secunde si 76 de sutimi la proba de 100m liber, indeplinind astfel baremul A pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Dupa Robert Glinta si Norbert Trandafir, Marius Radu este al treilea inotator roman care se califica pentru proba individuala din cadrul Jocurilor Olimpice din aceasta vara.

Cu scopul de a incuraja echipa masculina de stafeta 4x100m liber in lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice din aceasta vara, Mercedes-Benz Romania si FRNPM au realizat un material video, lansand „stafeta de suporter” catre toti romanii. Camelia Potec, Andreea Esca, Vlad Petreanu, Andi Moisescu, Cristian China Birta si Radu Dumitru au trimis mesaje de sustinere inotatorilor romani si au promovat aceasta campanie pe retelele de socializare.

Campania de sustinere a inotatorilor romani s-a bucurat de aprecierea publicului, materialul video fiind vizualizat de peste 100.000 de suporteri, obtinand mai mult de 2.300 de reactii si a fost distribuit de peste 400 de fani.

Cei care au dorit sa fie alaturi de sportivii nostri au fost invitati sa lase un mesaj pentru acestia pe pagina de Facebook Mercedes-Benz Romania sau sa ii incurajeze direct din gradenele Complexului Olimpic de Natatie „Anatol Grintescu”.

„Mercedes-Benz si sportivii romani au aceeasi destinatie – locul 1, iar in acest moment, destinatia sportivilor din echipa de stafeta 4x100m liber masculin este Rio. Noi i-am sustinut, ei au inotat excelent si, asa cum ne-am dorit, avem stafeta castigatoare, atat de partea suporterilor, cat si a inotatorilor. Suntem mandri de ei, le dorim succes in continuare si multe medalii!”, a declarat Philipp Hagenburger, CEO si Presedinte Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars. 

 

Mercedes-Benz, Masina Oficiala a Competitiei

In cadrul Campionatelor Internationale de Inot ale Romaniei, sportivii participanti, arbitrii si reprezentantii FRNPM s-au deplasat cu autovehicule Mercedes-Benz. Acestia s-au bucurat de siguranta, confortul si eleganta Clasei C, de autoturismele compacte CLA si CLA Shooting Break, de spatioasa Clasa V, precum si de impunatoarele SUV-uri Mercedes-Benz GLA, GLE si Clasa G.

„Campania de sustinere a inotatorilor romani realizata alaturi de Mercedes-Benz Romania a fost un real succes, foarte multi suporteri au venit sa-i incurajeze personal pe membrii stafetei, din tribunele bazinului. A fost o atmosfera extraordinara! Suntem foarte bucurosi ca ne-am calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, atat cu echipa de stafeta 4x100m liber masculin, cat si cu trei sportivi in probele individuale.”, spune Camelia Potec, Presedinte al Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern se afla in al treilea an de desfasurare. La inceputul anului 2014, Mercedes-Benz Romania a incheiat trei parteneriate importante cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Tenis si Fundatia Olimpica Romana, punand la dispozitia acestora, ori de cate ori au nevoie, autovehicule Mercedes-Benz.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related