Mercedes-Benz, Masina Oficiala a sportului alb

Mercedes-Benz, Masina Oficiala a sportului alb
  • Dinamism. Agilitate. Precizie. Valorile Mercedes-Benz sunt puse „la fileu” in cadrul competitiilor de tenis din acest an. 
  • Mercedes-Benz Romania continua parteneriatul cu Federatia Romana de Tenis in calitate de Masina Oficiala, cu sprijinul Tiriac Auto.
  • Turneul de tenis WTA BRD Bucharest Open se desfasoara in perioada 9-17 iulie, la Arenele BNR. Meciurile din cadrul competitiei Cupa Davis Romania – Spania se vor desfasura in perioada 15 si 17 iulie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Mercedes-Benz Romania continua parteneriatul cu Federatia Romana de Tenis pentru al treilea an consecutiv si sustine sportul alb, in calitate de Masina Oficiala, cu sprijinul Tiriac Auto.

Pe toata durata celor doua evenimente de amploare din acest an, Turneul de tenis WTA BRD Bucharest Open si Cupa Davis Romania – Spania, autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz vor sta la dispozitia sportivilor si oficialitatilor.

 

"Tenisul promoveaza valori pe care Mercedes-Benz le are in ADN. Vorbeste despre dinamism, eleganta, precizie, performanta si este un sport orientat catre excelenta. Este deja o traditie pentru compania noastra sa fim alaturi de sportivii romani care fac performanta in tenis, asigurandu-ne ca acestia beneficiaza de calatorii la cele mai inalte standarde de confort si siguranta.", a declarat Philipp Hagenburger (CEO & President Mercedes-Benz Romania si Managing Director Passenger Cars).

 

Turneul de tenis WTA BRD Bucharest Open se va desfasura in perioada 9 – 17 iulie, la Arenele BNR din Bucuresti (Str. Dr. Lister, nr. 35, sector 5), iar meciurile din cadrul competitiei Cupa Davis Romania – Spania vor avea loc intre 15 si 17 iulie, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Pe terenul de zgura de la Bucuresti se vor confrunta unele dintre cele mai apreciate jucatoare de tenis la nivel international, Romania fiind reprezentata de Simona Halep, Monica Niculescu, Patricia Maria Tig, Andreea Mitu, Elena Gabriela Ruse si Ioana Minca. La Cluj-Napoca, jucatorii care vor reprezenta tara noastra in intalnirea cu Spania au fost anuntati de capitanul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel: Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea.

In calitate de parteneri ai evenimentelor, Mercedes-Benz Romania si Tiriac Auto asigura transportul jucatorilor si al oficialilor, punand la dispozitia organizatorilor mai multe modele Noua Clasa E, intruchiparea stilului ultra modern si a caracterului sportiv rafinat, ce nu au egal in segmentul business premium.

Designul acestui model combina eleganta modesta cu prezenta puternica in fiecare linie. Alaturi de Mercedes-Benz Clasa E, transportul este asigurat si de modelele Mercedes-Benz GLA, Mercedes-Benz GLC, Mercedes-Benz Clasa C T-Modell, Mercedes-Benz Clasa C, Mercedes-Benz Clasa C-Coupe si Mercedes-Benz CLA.

 

Flota a fost completata de autovehiculul comercial Mercedes-Benz Vito, partener de incredere al Federatiei Romane de Tenis inca din 2014, cand Mercedes-Benz a incheiat trei parteneriate importante cu Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Tenis si Fundatia Olimpica Romana, acordand cate un Vito, timp de trei ani, fiecarei organizatii.

 

In fiecare zi a turneului WTA, la standul Tiriac Auto, publicul va putea admira autoturismele Mercedes-Benz expuse - Noua Clasa E, Clasa C-Coupe si spatioasa Clasa V, cei prezenti fiind invitati sa se inscrie la sesiuni de test-drive.

Federatia Romana de Tenis, alaturi de Mercedes-Benz Romania si Tiriac Auto, continua sprijinul acordat viitorilor campioni de tenis ai Romaniei prin organizarea evenimentului special Kids` Day.

Duminica, 10 iulie, pe terenurile Arenelor BNR, peste 200 de micuti pasionati de sportul alb au fost fata in fata cu Simona Halep si Monica Niculescu. Timp de cateva ore, copiii au facut schimb de mingi si au primit autografe de la jucatoare, iar la finalul evenimentului au plecat cu o amintire de la aceasta intalnire speciala, un magnet foto oferit de Mercedes-Benz si Tiriac Auto.

 

Sustinerea competitiilor WTA BRD Bucharest Open si Cupa Davis face parte din strategia ampla a Mercedes-Benz Romania de a sustine sportul alb in Romania si performanta in acest domeniu.

Colaborarea cu Federatia Romana de Tenis a inceput in anul 2011, odata cu sustinerea intalnirii de Cupa Davis Romania – Republica Ceha, a continuat in 2012 cu turneul feminin BCR Open Romania si s-a consolidat in 2014 prin parteneriatul incheiat pe durata a trei ani.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related