Grand Summer School, cea mai educativa forma de joc sau cea mai jucausa metoda de invatare?

Grand Summer School, cea mai educativa forma de joc sau cea mai jucausa metoda de invatare?

Tehnicile teatrale, libertatea de expresie si spiritul creativ sunt puse in slujba cultivarii abilitatilor de comunicare, a imaginatiei si a increderii de sine.

Grand Cinema & More si Grand Combo, alaturi de Cool School, lanseaza cea de-a doua editie Grand Summer School – un program de studiu inovator si eficient, construit pentru a raspunde asteptarilor de vacanta ale copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani. Cursuri neconventionale, sub forma unor ateliere de teatru, muzica si scenografie, le sunt deschise in perioada 18 iulie – 19 august.

Grand Summer School este un proiect anual care are ca scop dezvoltarea copiilor intr-o maniera interactiva, care exploateaza intru totul energia, curiozitatea si creativitatea specifice varstei. Departe de a fi niste cursuri traditionale, atelierele scolii de vara imbraca fundamentele teoretice, predate de traineri specializati, in activitati dinamice, care nu se regasesc de obicei in programele scolilor.

Programul de anul acesta se subordoneaza temei „Laboratorul de povesti”, atelierele fiind construite astfel incat sa se sustina unele pe celelalte pentru a transpune povestile micilor cursanti in piese jucate chiar de ei, pe scena Grand Cinema & More. Ateliere de idei, scenografie, muzica, decor si casting ii vor ajuta sa-si desavarseasca proiectul teatral si sa-l sustina in fata publicului.

 „Am pornit acest proiect ca un punct comun al asteptarilor oricarui parinte, adaptate nevoilor si intereselor copiilor. Astfel, am gandit o metoda de invatare moderna, interactiva si dinamica, ce se poate constitui ca un program de vacanta veritabil pentru cei mici.

Anul acesta, data fiind directia pe care am ales-o, speram ca spatiul in sine sa le serveasca nu doar ca inspiratie, ci si ca motivatie pentru a-si depasi limitele imaginatiei”, a declarat Simona Manea, EBU Marketing Director.

Fiecare spectacol va fi rezultatul unei munci de echipa, in grupe de cate 20 de copii. Cursurile se desfasoara de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 16:00, ultima zi fiind rezervata reprezentatiei cu public, deschisa familiei si prietenilor.

Insrierile se fac saptamanal, in baza unei taxe de 300 de lei ce acopera toate costurile, inclusiv masa de pranz. Cursurile se tin la Grand Cinema & More si Grand Combo, din Baneasa Shopping City.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related