Paul reintroduce in meniu gama racoritoare de vara: bauturi pe baza de ceai verde sau macarons

Paul reintroduce in meniu gama racoritoare de vara: bauturi pe baza de ceai verde sau macarons

In perioada sezonului estival, brutariile Paul reintroduc in meniu gama de bauturi reci cu arome de fructe, recomandate sub umbrela „Te racoresti in stil frantuzesc!”.

Clientii in cautare de arome racoritoare si delicioase pot savura cocktailuri pe baza de ceai verde cu menta (Mojito, Fructul Pasiunii, Mar Verde, Zmeura) sau pe baza de macarons (Zmeura, Fistic, Vanilie, Ciocolata).

 

"Paul este un brand inovator, care aduce mereu in gama produse adaptate ocaziilor de consum. Asa cum ne-am obisnuit clientii, la inceputul fiecarui sezon actualizam meniul nostru cu produse ce pot fi consumate in functie de temperaturile de afara. Astfel, prin campania <<Te racoresti in stil frantuzesc>>” incercam sa le oferim fanilor nostri posibilitatea de a alege dintr-o varietate de bauturi savuroase pe baza de ceai verde sau macarons. Toate ingredientele pe care le folosim sunt proaspete, delicioase si numai bune de rasfat", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Paul Romania).

Gama de bauturi racoritoare este disponibila doar in brutariile mari din Bucuresti, Cluj si Constanta pana pe 30 septembrie 2016.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related