Sparge tiparele si „Schimba perspectiva” cu Freeway de la Lidl Romania

Sparge tiparele si „Schimba perspectiva” cu Freeway de la Lidl Romania

Noua campanie Freeway iti schimba perspectiva, pentru ca tu sa vezi lumea altfel vara asta. Trebuie doar sa incerci Freeway de la Lidl, bautura carbogazoasa cu gust de Cola, portocale sau lime! In plus, vei putea castiga sute de premii surprinzatoare, de care sa te bucuri alaturi de prieteni.

Gusta Freeway si lasa-te surprins de noi perspective. Si nici macar nu va trebui sa te pregatesti in vreun fel pentru asta. Trebuie doar sa privesti atent. Pentru ca in fiecare loc se poate ascunde ceva ce nu ai observat pana acum. Cu fiecare pas pe care il faci poti surprinde o lume mai colorata si mai interesanta. Si asa, experientele obisnuite se transforma in experiente inedite. Ce poate fi mai placut si mai surprinzator?

Racoreste-te cu o bautura carbogazoasa cu gust de Cola si incearca Freeway la 0,33L la doar 1.15 lei. Sau te poti bucura de acelasi gust, fara zahar, cu Freeway Cola 0% zahar (1.15 lei/0,33L). Poti opta si pentru Freeway Orange (0.89 lei/0,33L) sau Freeway Lime (1.15 lei/0,33L), care iti vor transforma o zi obisnuita intr-una plina de aventuri interesante.

Petrece o vara altfel impreuna cu prietenii tai! Sparge tiparele si bucurati-va de libertatea de a vedea lucrurile altfel impreuna cu Freeway Cola (1.99 lei/2L), bautura carbogazoasa perfecta pentru o petrecere pe malul marii sau pentru a te racori intr-o zi insorita.

 

Intra si tu in povestea Freeway

Experiente inedite si surprinzatoare vei putea descoperi si in noua campanie „Gusta Freeway - Schimba perspectiva” de la Lidl Romania. Am creat un spot-manifest prin care sa te ajutam sa vezi lumea cu alti ochi, la 360˚.

 

Si tu poti face parte din povestea Freeway si poti avea parte de o experienta inedita, vizionand noul spot. Vei putea admira ilustratiile anamorfice, inclinand telefonul sau tableta in directia in care doresti sa privesti, ori dand click cu mouse-ul pe sagetile de directie, daca urmaresti videoclipul de pe un computer.

In plus, spotul pentru noua campanie Freeway este compatibil cu aplicatiile si dispozitivele Virtual Reality, astfel incat poate oferi o experienta de vizionare cu atat mai interactiva. Alege sa privesti fiecare unghi al videoclipului, gusta Freeway de la Lidl si schimba-ti perspectiva!

In plus, poti castiga premii surprinzatoare toata vara! Vino la Lidl in perioada 16 iunie – 21 august, cumpara orice produs Freeway, inscrie bonul pe surprize.lidl.ro si castiga zecile de premii saptamanale sau unul dintre marile premii. Ti-am pregatit vouchere Lidl, ochelari Google Cardboard, camere video 360° si super telefoane.

 

Racoreste-te cu surprizele verii

O noua surpriza de la Lidl este statia de racoare, care iti poate aduce premii chiar la tine in oras. Intra pe surprize.lidl.ro si descopera unde te vei putea bucura de o pauza de racoare. Foloseste tableta de la stand pentru a castiga tichetul cadou cu premii fresh si afla ce ti se potriveste: un suc delicios Freeway, o inghetata racoritoare Gelatelli sau o bere rece Argus. Urmareste caravana Lidl pentru a te putea bucura de surprizele pe care ti le poate aduce.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related