Magazinul Lidl din Popesti-Leordeni, situat pe soseaua Oltenitei, va fi inchis in perioada 28-29 iunie, pentru modernizare

Magazinul Lidl din Popesti-Leordeni, situat pe soseaua Oltenitei, va fi inchis in perioada 28-29 iunie, pentru modernizare

Lidl isi propune sa imbunatateasca permanent experientele clientilor in timpul cumparaturilor si, din acest motiv, va investi in reamenajarea magazinului Lidl din Popesti-Leordeni, situat pe Soseaua Oltenitei, nr. 7.

Acesta va fi inchis in perioada 28-29 iunie, urmand a se redeschide in data de 30 iunie.

Odata cu finalizarea lucrarilor de reamenajare, magazinul Lidl isi va intampina clientii cu un nou aspect, mai modern si mai apropiat de dorintele lor. In noul design al magazinului va predomina culoarea antracit, iar signalistica va fi realizata in culorile alb si negru, pentru o lizibilitate sporita.

In plus, pentru ca Lidl este o companie orientata catre sustenabilitate, va aduce o serie de imbunatatiri in ceea ce priveste economisirea de energie, dar si functionalitatea. Astfel, pentru a ajuta clientii sa gaseasca mai usor produsele preferate, toate grupele de marfa vor fi reamenajate.

In acest sens, anumite articole, precum vinul sau cosmeticele, se vor bucura de o zona special rezervata pentru ele, astfel incat sa ofere o mai buna vizibilitate a intregii game de produse. Totodata, zona dedicata mezelurilor, carnii si produselor lactate va fi extinsa. Mai mult, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

In perioada de modernizare a unitatii din Popesti-Leordeni, clientii isi vor putea face cumparaturile in magazinele Lidl din apropiere, situate pe Strada Intrarea Tarcau, nr. 13 si pe Strada Turnu Magurele, nr. 230-232.

 

In plus, de la redeschiderea de joi, 30 iunie, si pana duminica, 3 iulie, magazinul Lidl din Popesti-Leordeni, situat pe Soseaua Oltenitei, nr. 7, ii va asteapta pe clienti cu oferte speciale si cu reduceri.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related