Itsy Bitsy transforma jocurile copilariei in prilej de petrecere a timpului de calitate pentru toti parintii si copiii

Itsy Bitsy transforma jocurile copilariei in prilej de petrecere a timpului de calitate pentru toti parintii si copiii

Venind in sprijinul parintilor care vor sa petreaca mai mult timp de calitate alaturi de copii, in aceasta vara, Itsy Bitsy FM a invitat 40 de personalitati iubite de public sa povesteasca jocul preferat din copilarie. Cele 40 de idei de joaca vor aduce in fiecare zi la radio sansa castigarii unei vacante gratuite pentru intreaga familie.

40 de personalitati aduc la Itsy Bitsy FM 40 de “Jocuri ale copilarieisi vacante gratuite familiilor care vor sa petreaca mai mult timp impreuna

Actiunea face parte din campania derulata de grupul de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie - Andreea Marin, Tili Niculae si Virgil Iantu - parlamentari, specialisti psihologi, asociatii de parinti, carora li s-a alaturat Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie

Campania urmareste sa schimbe relatia dintre copiii si parintii din Romania, determinandu-i pe cei din urma sa petreaca mai mult timp de calitate alaturi de cei mici. 

Invitati speciali ca Andreea Marin, Virgil Iantu, Tili Niculae, Dana Rogoz, Alexandrina Halic, Cornel Ilie, Calin Goia, Gabriela Szabo, Smiley, Sore si multi altii reamintesc parintilor cum se juca pe vremuri Sotronul, Elasticul, Frunza, Castelul si toate celelalte jocuri pe care putini copii le mai joaca astazi. Pornind de la aceste amintiri frumoase parintii pot crea o noua sansa de timp de calitate petrecut in familie, recomandat de specialisti pentru dezvoltarea emotionalaa a copiilor.

“Stim ca vara este cel mai bun moment pentru joaca, pentru timp frumos petrecut in familie, asa ca noua etapa a campaniei noastre vorbeste despre cel mai placut mod de a petrece timpul cu cel mic - jocul. Si ca sa fie si pe placul parintilor aceasta joaca, le rascolim amintirile din copilarie si ii invitam la joaca cu copiii lor .” declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

Cand te joci cu al tau copil aduci in relatia cu el cea mai frumoasa parte din tine: copilul tau interior – curios, increzator, plin de resurse. Este sanatate curata pentru toata lumea!” declara psihoterapeuta Cristina Trepcea.

Aceste “Jocuri ale copilariei” continua campania lansata la inceputul anului de grupul de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie - Andreea Marin, Tili Niculae si Virgil Iantu -, parlamentari, specialisti psihologi, asociatii de parinti, carora li s-a alaturat  Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie.

Grupul de initiativa a lansat atunci un apel catre parintii din Romania -“Petreceti minimum o ora de calitate pe zi cu copiii vostri” - si o ampla campanie de informare pe parcursul anului, care include si demersurile pentru ca 1 Iunie sa devina zi libera nationala, astfel incat parintii si copiii sa aiba ocazia sa petreaca mai mult timp de calitate impreuna. Peste 16.500 de romani care sprijina initiativa s-au alaturat acesteia pe pagina de Facebook 1 iunie zi libera.

Campania care sustine initiativa legislativa de obtinere a zilei de 1 Iunie zi libera a fost demarata in urma semnalelor de alarma ridicate de numeroase studii, care arata ca 6 din 10 copii simt nevoia sa petreaca mai mult timp cu parintii, desi doar 24% din parinti cred ca timpul petrecut cu cei mici este prea putin. Pe masura ce copilul creste, timpul petrecut cu parintii in timpul saptamanii si in weekend scade. Conform expertilor, timp de calitate nu inseamna timp petrecut in aceeasi camera, ci ca parintii sa fie prezenti 100% in relatie, oferindu-le copiilor intreaga atentie.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


SectiuneBranded


Related