KFC si Pizza Hut angajeaza peste 70 de persoane pentru noile restaurante din ParkLake

KFC si Pizza Hut angajeaza peste 70 de persoane pentru noile restaurante din ParkLake

Lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut au disponibile peste 70 de posturi in noile locatii pe care le vor deschide la 1 septembrie, odata cu inaugurarea centrului comercial ParkLake din sectorul 3 al Bucurestiului.

Cei interesati de un loc de munca la KFC pot opta pentru posturile de casier sau bucatar, iar cei care doresc un loc de munca in cadrul Pizza Hut, pot alege fie posturi de ospatar, fie joburi in bucatarie.

 

Toti noii angajati beneficiaza de instruire practica in restaurante, realizata de personal autorizat, cat si de training-uri online, sub forma de cursuri si teste. Toate acestea vin in sprijinul celor care nu au experienta anterioara pe un post similar, fiind facilitata in acest fel integrarea lor in echipa, cat si o mai buna intelegere a atributiilor.

Cei care doresc sa aplice pentru un post in noile locatii KFC si Pizza Hut trebuie sa stie ca cele doua lanturi de restaurante ofera o serie de beneficii, precum posibilitatea de a obtine un post fara experienta prealabila, bonus de fidelitate sau cresteri salariale corelate cu vechimea.

 

Un alt plus il constituie programul flexibil, care poate fi adaptat conform necesitatilor fiecaruia. Acestia pot opta fie pentru program full time, fie part time de patru sau sase ore, fie pot lucra doar in weekend (vinerea, sambata si duminica).

ParkLake, complexul comercial amplasat langa Parcul Alexandru Ioan Cuza, isi va deschide portile chiar pe 1 septembrie 2016 si va cuprinde aproximativ 200 de magazine si restaurante, printre care un restaurant KFC si unul Pizza Hut.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related