Mercedes-Benz Romania si Cercetasii Romaniei, sapte ani de aventuri in campurile cercetasesti

Mercedes-Benz Romania si Cercetasii Romaniei, sapte ani de aventuri in campurile cercetasesti
  • Mercedes-Benz este pentru al saptelea an alaturi de cercetasi in campurile de vara desfasurate de Organizatia Nationala „Cercetasii Romaniei”.
  • Autovehiculele comerciale Mercedes-Benz Citan si Mercedes-Benz Vito vor fi la dispozitia cercetasilor pana la inceputul lunii septembrie, pentru calatorii si activitati logistice, desfasurate in cele mai bune conditii.
  • Mercedes-Benz Romania incurajeaza spiritul civic, grija pentru protejarea mediului inconjurator si proiectele de integrare in comunitate.

Mercedes-Benz Romania porneste pentru a saptea oara consecutiv in sprijinul campurilor de vara pentru cercetasi, in calitate de Masina Oficiala. Anual, evenimentul coordonat de Organizatia Nationala „Cercetasii Romaniei” aduna peste 4.000 de cercetasi din tara si de peste hotare pentru participarea in cadrul activitatilor educationale.

In anul 2016, Cercetasii Romaniei propun o noua serie de campuri cercetasesti derulata in perioada iulie – septembrie, precum si o serie de activitati ingenioase si povesti la foc alaturi de copii si tineri pasionati de cercetasie si mediul inconjurator.

Incepand cu 26 iulie si pe toata durata verii, cercetasii beneficiaza de cele mai bune conditii de transport pentru desfasurarea programelor stabilite pentru campurile educationale din aceasta vara. Mercedes-Benz Romania pune la dispozitia cercetasilor un Citan si un Vito pentru transportul persoanelor si al materialelor necesare.

 

Activitati educationale ingenioase pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor si tinerilor de toate varstele

In 2016, peste 4.000 de copii si tineri din Romania, alaturi de voluntari adulti, contribuie la dezvoltarea unui viitor durabil in care educatia si comunitatea sunt pe primul loc. Startul a fost dat in perioada 18 – 24 iulie, de catre Campul National de Temerari si a continuat cu Campul National de Lupisori care a avut loc in perioada 24 – 30 iulie, in localitatea Crasna, jud. Covasna.

Anul acesta, Cercetasii Romaniei au aniversat in Campul National de Lupisori 100 de ani de la aparitia la nivel mondial a programelor educationale dedicate lupisorilor (copii cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani). Pedagogia pentru copii cu varste cuprinse intre 7 si 10 ani a fost creata in anul 1916 de fondatorul cercetasiei, Lordul Robert Baden-Powell, utilizand drept cadru simbolic Cartea Junglei, scrisa de Rudyard Kipling.

 

Aceasta metoda educativa ofera un context de invatare unic, in care copiii se transforma in lupisori ai haiticului Akelei si isi dezvolta prin joc, intr-un mod echilibrat, latura fizica, sociala, emotionala si spirituala.

Stafeta activitatilor a fost preluata de campul de supravietuire „Pierdut in Padure” in perioada 1-5 august, desfasurat in localitatea Sacaramb, jud. Hunedoara, si de Camp de Nocrich „Live the Culture” – editia a III-a, ce va avea loc in perioada 15-25 august, in localitatea Nocrich, jud. Sibiu.

 

Dedicat cercetasilor cu varste cuprinse intre 15 si 24 ani, programul campului international „Live the Culture” se bazeaza pe descoperirea zonei multiculturale a Vaii Hartibaciului, in special a traditiilor si a istoriei locale, prin ateliere mestesugaresti, explorare dupa model francez in satele invecinate, implicare in comunitate, program de seara la foc de tabara, dar si seri interculturale alaturi de cercetasi din Romania si strainatate.

 

Autovehiculele Mercedes-Benz, transport pentru aventurile cercetasesti

Mercedes-Benz Vito, optiunea ideala pentru orice tip de calatorie
Mercedes-Benz Vito este un autovehicul extrem de flexibil, fiind o solutie optima atat pentru vacantele alaturi de familie si prieteni, cat si pentru activitatile profesionale. Din dorinta de a obtine excelenta, Vito ofera tuturor pasagerilor siguranta si confort sporit.

Mercedes-Benz Citan, diversitate de variante si flexibilitate
Datorita versatilitatii si adaptabilitatii sale impresionate, Mercedes-Benz Citan satisface toate cerintele referitoare la un furgon de livrare in mediul urban, precum si pentru transportul de persoane, cu performante deosebite si un consum foarte mic. Citan impresioneaza prin calitatea deosebita, dinamica modului de conducere, siguranta oferita si caracterul economic, caracteristici ce transforma Mercedes-Benz Citan intr-un reper printre autovehiculele de livrare.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related