Mercedes-Benz extinde sprijinul oferit Turneului de Golf The Open

Mercedes-Benz extinde sprijinul oferit Turneului de Golf The Open

Mercedes-Benz prelungeste parteneriatul cu Clubul de Golf R&A, pe mai multi ani, in calitate de Masina Oficiala si Sponsor al Turneului The Open, extinzandu-si astfel parteneriatul cu cel mai vechi si mai inovator Campionat de Golf care celebreaza a 145-a editie saptamana aceasta, la Clubul Royal Troon, in Scotia.

 

"Suntem mandri de asocierea cu cel mai vechi si mai inovator Campionat, iar acum ne pregatim pentru cel de-a 145-a editie a Turneului de Golf The Open, sarbatorit in acest an. Suntem incantati sa ne continuam rolul de partener, fiind Masina Oficiala si Sponsor al The Open si abia asteptam sa extindem colaborarea cat mai multi ani.", a declarat Dr. Jens Thiemer (Vicepresedinte Marketing Mercedes-Benz Cars).

 

Martin Slumbers (Chief Executive al R&A) a declarat: "Mercedes-Benz continua sa fie in prim-planul sportului, prin conexiunile, produsele si ambasadorii sai inovatori. Suntem onorati sa reinnoim asocierea cu Mercedes-Benz si asteptam cu nerabdare sa continuam sa lucram impreuna pentru a imbunatati Campionatul The Open si pentru a consolida si promova jocul de golf."

 

Ambasadorii Mercedes-Benz la The Open

Anul acesta, pe teren vor fi din nou prezenti mai multi ambasadori Mercedes-Benz, incluzandu-i pe dublul castigator Martin Kaymer, pe noii membri The Open Emiliano Grillo si Fabian Gomez, precum si pe ambasadorul recent numit la nivel mondial, Rickie Fowler. Pe durata desfasurarii turneului, Ambasadorii Mercedes-Benz vor conduce cate un model GLE 250 AMG, dinamic si agresiv.

 

Mercedes-Benz, Masina Oficiala si Sponsor

Mai mult de 100 de autovehicule Mercedes-Benz vor forma o flota de lux pentru a transporta jucatorii, partenerii de joc (caddies), familiile si celebritatile prezente la Troon, precum si pentru transferul persoanelor de pe toata intinderea terenului.

Fanii golfului vor putea privi unele dintre modelele lor Mercedes-Benz preferate la Mercedes-Benz Exhibition Centre, situat in Spectator Village. Va fi expusa colectia Mercedes-Benz de “masini de vis”, ce include Mercedes-Benz Clasa S Cabriolet, Mercedes-Benz SLC, Mercedes-Benz Clasa C si Mercedes-Benz SL.

La acestea se adauga o surpriza: Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car, care va avea lansarea in premiera mondiala pe 12 iulie in cadrul TheOpen. Cei interesati pot urmari lansarea live, de la 04:15 GMT, pe Facebook.com/MercedesBenz

 

Continut digital pentru fanii The Open

Campionatul din acest an va beneficia de noi completari aduse colaborarii complexe dintre Mercedes-Benz si Clubul de Golf R&A, incluzand continut digital exclusiv pentru fanii The Open.

Aceasta va include un video realizat de Mercedes-Benz Customer Care, cu o sesiune Q&A cu ambasadorii Mercedes-Benz Martin Kaymer si Rickie Fowler. De asemenea, joi, 14 iulie, pe TheOpen.com, va avea loc un concurs exclusiv prin intermediul TheOpen.com si aplicatiei Open App, pentru a castiga un transfer cu un automobil Mercedes-Benz la Royal Troon.

Componenta digital va oferi si interviuri zilnice cu jucatorii realizate de Mercedes-Benz si transmise pe TheOpen.com. In plus, ambasadorul Bernhard Langer va comenta activitatea de pe teren, celebrul Postage Stamp, din postura de VoiceOver pe TheOpen.com, precum si in timpul difuzarii in direct pe Sky Sports.

Pe durata Campionatului The Open, fanii golfului si ai automobilelor pot accesa continut video exclusiv pe Facebook.com/MercedesBenzGolf si YouTube.com/MercedesBenzTV, la care se adauga imagini din culise pe Instagram.com/MercedesBenzGolf. Fanii se pot alatura discutiilor pe canalele social media folosind hashtag-urile #PerfectDrive, #MBGolf si #ModernGolf.

 

Drive to the Major, o competitie pentru clientii Mercedes-Benz

Implicarea Mercedes-Benz trece dincolo de jocul profesionist, avand clienti din peste 25 de tari din intreaga lume care participa la competitia „Drive to the Major”, parte a MercedesTrophy. Jucatorii calificati in acest campionat se vor lupa pentru victorie, in cadrul The Open, pe terenul Royal Troon.

Mercedes-Benz a fost activ in golful profesionist incepand din anii ‘80. Intre 2008 si 2013, Mercedes-Benz a fost Partener International al celui mai prestigios turneu de golf din lume, Masters in Augusta, iar din 2014 a devenit unul dintre cei trei Sponsori Globali.

Datorita asocierii sale cu PGA din America, Mercedes-Benz este, din 2009, Masina Oficiala si Sponsor al Campionatului PGA, al Campionatului Senior PGA si al Ryder Cup, cand se tine in SUA. In 2011, prin parteneriatul cu The Open, Mercedes-Benz isi extinde activitatile in domeniul golfului, devenind Masina Oficiala si Sponsor al celui mai vechi si mai inovator Campionat de golf din lume.

Mercedes-Benz sustine, de asemenea, mai multe turnee de amatori si profesionisti organizate la nivel national, in diverse tari.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related