Accesorii Mercedes-Benz dedicate vacanțelor

Accesorii Mercedes-Benz dedicate vacanțelor

Soarele strălucește, părinții au doar câteva zile libere, iar vacanța de vară este cel mai fierbinte subiect de discuție. Este timpul perfect pentru o scurtă vacanță. Mercedes-Benz Accessories oferă o serie de produse de înaltă calitate, pentru a-ți face vacanța și mai plăcută.

Orice vacanță începe cu împachetarea bagajului. Weekender Classic, geanta de voiaj din colecția de accesorii Mercedes-Benz, este produsul perfect pentru a-ți începe vacanța cu stil. Geanta Weekender are culorea maro și cuprinde un mix elegant de piele de vacă, bumbac şi vâscoză. Designul genții Weekender este inspirat de tapițeriile scaunelor Mercedes-Benz Clasa S din anii '80. Pe lângă compartimentul principal, geanta (cu dimensiuni de aproximativ 50 x 28 x 28 cm) este prevăzută cu un buzunar suplimentar, cu fermoar, ideal pentru depozitarea obiectelor mai mici. Aceasta are două mânere pentru transport, precum și o curea de umăr detașabilă, asigurând un confort sporit la purtare.

Pentru cei care preferă un bagaj mai robust, bagajul de mână Upright 55 X’Blade reprezintă opțiunea perfectă. Designul negru și steaua 3-D Mercedes-Benz fac ca această valiză, fabricată de Samsonite pentru Mercedes-Benz, să fie partenerul ideal pentru călătoriile scurte. Trolerul include un compartiment principal dotat cu curele transversale, un compartiment separat cu barete transversale, un mic compartiment impermeabil și două compartimente exterioare prevăzute cu fermoar. Interiorul spațios și funcțional are un volum de 44 de litri. În plus, valiza include câte o pungă specială pentru îmbrăcăminte, pantofi, respectiv rufe murdare.

Upright 55 X'Blade cântărește doar 2,5 kg, are două roți stabile și o dimensiune de aproximativ 40 x 55 x 20 cm.Oricărei persoane care călătorește des îi este cunoscut mesajul care anunță bateria scăzută a smartphone-ului sau tabletei. Cele două noi încărcătoare portabile Powerbank de la Mercedes-Benz Accessories și partenerul CG Mobile permit încărcarea telefonului indiferent de distanța față de cea mai apropiată priză. Aceste încărcătoare de înaltă calitate, care încorporează un acumulator reîncărcabil de tip litiu-polimer, sunt disponibile în două dimensiuni și capacități de încărcare (5.000 și 10.000 miliamperi oră (mah)).

Caracteristicile comune ale celor două baterii portabile sunt cele patru led-uri indicatoare și portul USB de mare viteză. Este inclus și un cablu de încărcare USB. Steaua metalică Mercedes-Benz de pe partea frontală a încărcătoarelor de culoare neagră evidențiază designul de calitate superioară. O altă noutate a gamei este un cablu 2 în 1pentru încărcarea și sincronizarea cu terminalele iPhone®, iPad® și iPod®. Cablul compact este prevăzut cu conectori micro USB și de tip Lightning.

Noile huse pentru smartphone-uri de la Mercedes-Benz Accessories și partenerul CG Mobile sunt confecționate din materiale rafinate precum piele, aluminiu și fibră de carbon, asortându-se perfect cu cele mai noi limuzine și mașini sport Mercedes-Benz.

 

Claritate și protecție solară de excepție

Ochelarii de soare clasici Pilot pentru femei conving prin finisajul de înaltă calitate și sunt potriviți pentru femei, atât din prisma formei, cât și prin dimensiune. Designul deosebit este accentuat de culorile negru și auriu și steaua Mercedes-Benz pe brațul stâng. Suporturile reglabile pentru nas asigură o senzație confortabilă la purtare. Lentilele de înaltă calitate de la Carl Zeiss Vision au un gradient maro și asigură protecție 100% împotriva razelor UVA și UVB.

Există, de asemenea, un model de ochelari de soare adecvat pentru bărbați: ochelarii de soare Business, de asemenea de calitate superioară, au o ramă  metalică neagră model aviator, iar brațele ramelor sunt realizate din poliamidă. Lentilele gri din policarbonat au o protecție 100% UVA/UVB-400. Acești ochelari, fabricați de Rodenstock pentru Mercedes-Benz, vin alături de propria carcasă și o pânză specială pentru curățare.

 

Spune adio excursiilor plictisitoare

„Mai avem mult?” – Întrebarea tipică în orice excursie indiferent de durata acesteia. Cu varietatea de accesorii de la Mercedes-Benz Accessories, excursiile devin adevărate experiențe pentru ocupanții banchetei din spate a mașinii. Printre aceste accesorii se află suportul Style & Travel pentru modelele populare de tablete ale Apple și Samsung. Stativul poate fi poziționat orizontal sau vertical, putând de asemenea fi rotit 360°. Suportul este pur și simplu introdus între brațele tetierelor. Suportul de tablete poate fi utilizat numai împreună cu o husă de protecție Mercedes-Benz, disponibilă separat pentru cele mai populare tablete.

Experiențele din călătorie pot fi surprinse cu ActionCam. Suportul acesteia poate fi atașat, de asemenea, pe brațele tetierelor. Suportul este compatibil cu camerele de acțiune comune, cum ar fi GoPro sau Rollei. Atât timp cât este montat pe suport, ActionCam poate fi înclinat și rotit 360°. Este recomandată respectarea regulilor relevante privind protecția datelor personale, atunci când se filmează. Din motive de siguranță, este de asemenea recomandat ca locul din spatele scaunului căruia îi este atașat ActionCam-ul să nu fie ocupat de pasageri în timp ce autovehiculul este în mișcare.

Aceeași restricție se aplică și pentru celelalte elemente auxiliare ale echipamentului Style & Travel care pot fi de asemenea montate între brațele tetierei, precum umerașele pentru haine, agățătoarea pentru geantă și masă pliantă.

Copiii cu vârsta între 3 și 12 ani (grupa de vârstă II și III, cu greutăți între 15 și 36 kg) sunt perfect în siguranță în scaunul pentru copii KIDFIX. Scaunul pentru copii poate fi atașat fie prin sistemul standard de fixare a scaunelor de copii ISOFIX / i-size, fie cu centura de siguranță cu prindere în trei puncte. Suporturile laterale înalte asigură o protecție îmbunătățită pentru copil în eventualitatea unui impact lateral. Husa elegantă  în designul exclusivist Mercedes-Benz este detașabilă și ușor de curățat. Spătarul scaunului pentru copii este reglabil, putând fi ajustat în funcție de înclinația spătarului scaunului pe care este atașat și are, de asemenea, un distanțier integrat. Tetiera poate fi reglată în 11 poziții. Husele alternative permit personalizarea individuală a designului.

Păturile și pernele pentru copii Carl sunt o adevărată încântare pentru cei mici. Atunci când nu este folosită, pătura poate fi împăturită și depozitată în interiorul capului ursulețului, devenind astfel o pernă.

Prosopul de duș și de plajă Mercedes-Benz este un obiect valoros pentru călătorii, mai ales pentru vacanțele de scurtă durată la plajă. Prosopul negru este fabricat din bumbac 100% și are dimensiunile 80 x 180 cm. Prosopul de plajă este fabricat în Germania și are un design clasic, simplu, accentuat de steaua Mercedes.

Scaunul negru pliant de la Mercedes-Benz este ideal pentru a te face confortabil imediat ce ai ajuns la destinație. Steaua brodată pe față, precum și inscripția Mercedes-Benz brodată pe spatele spătarului asigură  un design atrăgător. Scaunul, livrat împreună cu o geantă de transport potrivită, are un suport pentru băuturi în fiecare cotieră și poate susține o greutate de până la 160 kg.

 

Bicicletele nu trebuie să lipsească dintr-o vacanță de vară

Bicicletele pot fi transportate cu ușurință pe suportul de bicicletă cu prindere pe hayon din colecția Mercedes-Benz Accessories. Suportul a fost conceput special pentru vehiculele Mercedes-Benz și poate fi atașat mașinii fără mari eforturi. Acesta poate transporta până la trei biciclete, și este potrivit pentru biciclete electrice cu o greutate totală de până la 60 kg. 

Suportul a fost testat în condiții aflate peste cerințele legale și asigură un standard de siguranță deosebit de ridicat. Centurile de prindere sunt prevăzute cu un dispozitiv de fixare cu eliberare rapidă. Dacă suportul nu este necesar, acesta poate fi pliat în husa de depozitare disponibilă, pentru o cât mai bună ergonomie.

Bicicleta pentru drumeții Aventura de la Mercedes-Benz este ideală pentru plimbările cu biciclete pe toate tipurile de teren. Bicicleta de culoare neagră cu un design exclusivist are un cadru de aluminiu de calitate superioară și vine cu jante de 28 inchi, discuri de frână, dinam, coș pentru bagaje, aripi și suspensia tip furcă. Bicicleta, dezvoltată și fabricată în Germania de către Focus pentru Mercedes-Benz, are o înălțime a cadrului de 50 cm, 27 de viteze și cântărește aproximativ 15,6 kg.

Bicicleta montană Raven poate fi recomandată pentru călătoriile off-road. Cadrul stabil și ușor, realizat din carbon, este disponibil în patru dimensiuni (înălțimea variind între 38/42/46/50 cm) și are jante de 27,5 inchi pentru cele două cadre mai mici, respectiv 29 inchi, pentru celelalte cadre. Echipamentul include suspensia tip furcă și frâne pe disc. Bicicleta montană a fost dezvoltată și fabricată în Germania de către Focus pentru Mercedes-Benz. Are 22 de  viteze și cântărește aproximativ 11,4 kg.

Bicicleta pentru începători de la Mercedes-Benz - Learning Bike - este ideală  pentru cei neexperimentați cu mersul pe bicicletă: aceasta are un cadru ușor de aluminiu colorat într-un roz vesel și anvelope de 12 inch "Schwalbe Big Apple". Rotorul este echipat cu o suspensie, precum și prinderi de siguranță. Mânerele și jantele sunt vopsite în galben. Înălțimea reglabilă a scaunului, între aproximativ 41 și 47 cm, permite ajustarea individuală. Bicicleta cântărește aproximativ 3,7 kg și este potrivită  pentru copii cu vârste de peste 3 ani și/sau o înălțime de aprox. 85 cm.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related