„Festivalul fructelor” revine in brutariile Paul, cu cinci retete de tarte

„Festivalul fructelor” revine in brutariile Paul, cu cinci retete de tarte

Brutariile Paul lanseaza campania „Festivalul fructelor” prin extinderea gamei de deserturi cu cinci retete de tarte cu fructe de sezon, in editie limitata. Pana pe 15 octombrie, clientii Paul gasesc in brutarii sortimente de tarte cu mure, struguri, pepene galben, zmeura si bezele si multifruct, perfecte pentru o pauza dulce. 

Pe perioada campaniei „Festivalul fructelor”, clientii Paul vor beneficia si de o oferta speciala, la fiecare doua tarte cumparate primind una din partea casei.

 

"Campania “Festivalul fructelor” a devenit deja o traditie in brutariile Paul. In fiecare vara, includem in meniul din brutarii tartele cu fructe de sezon, care sunt intotdeauna foarte bine primite de clientii nostri, pentru care diversitatea este importanta. De aceea, am decis sa readucem si in 2016 cele cinci sortimente de tarte, alaturi de o oferta special gandita pentru consumatorii nostri – oferta 2+1 gratis. Astfel, cei care ne calca pragul pot incerca mai multe variante, pentru a gasi reteta preferata", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer, Paul Romania).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related