KFC deschide o nouă locație în cadrul ParkLake, rețeaua numărând acum 60 de restaurante

KFC deschide o nouă locație în cadrul ParkLake, rețeaua numărând acum 60 de restaurante

Rețeaua de restaurante KFC ajunge la 60 de unități, odată cu noua locație deschisă în incinta ParkLake, mall-ul situat în zona Titan din București. Cu o investiție de 350.000 euro, restaurantul din ParkLake are o suprafață de 170 mp, cu același design specific KFC și dotat cu echipamente de ultimă generație. Sistemul de comandă tip fusion, disponibil și în această unitate, permite cea mai mare viteză de servire a clienţilor – aproximativ 60 de secunde, timp mediu valabil pentru comenzile în sală. Clienții găsesc noua unitate la etajul întâi, în zona de food-court.

Deschiderea restaurantului KFC din noul mall a creat 40 de locuri de muncă, oferind beneficii diverse noilor angajați, printre care posibilitatea de a obține un post fără experiență prealabilă, bonus de fidelitate sau creșteri salariale corelate cu vechimea și program flexibil, adaptat conform necesităților fiecăruia.

Deschiderea noii locații din ParkLake este un pas important pentru noi, rețeaua ajungând astfel la 60 de restaurante. Extinderea rețelei înseamnă mai multe avantaje pentru clienții noștri, care ne găsesc mereu mai apropape de ei.

Și pentru că datorită fanilor noștri, care au fost mereu alături de noi, rețeaua KFC numără astăzi 60 de restaurante, îi invităm să sărbătorească alături de noi oferindu-le posibilitatea de a câștiga 60 de Hot Buckets printr-un concurs dedicat pe pagina noastră de Facebook. Îi așteptăm să fie alături de noi în continuare și le mulțumim pentru sprijin”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related