Claudiu Popa, Mied Dacic: Am întâlnit adeseori referiri la mied în cărțile istorice și cele de apicultură. Am devenit curios și am început să experimentez

Claudiu Popa, Mied Dacic: Am întâlnit adeseori referiri la mied în cărțile istorice și cele de apicultură. Am devenit curios și am început să experimentez

"Miedul este cea mai veche băutură alcoolică din lume și este obținută din fermentarea mierii în apă cu ajutorul unor fermenți: polen, fructe, drojdii". Ne-a explicat chiar Claudiu Popa, cel care a pus pe picioare prima miedărie din România, în Timișoara. Tot de la el știm și că miedul era una dintre băuturile preferate de către strămoșii noștri daci.

Miedul Dacic al lui Claudiu, un business în care a investit până acum undeva la 100.000 de lei, ar fi reinterpretarea modernă a acestei băuturi despre care a găsit o sumedenie de referiri în cărțile istorice studiate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Related