eJobs lanseaza cea mai fresh aplicatie de joburi

eJobs lanseaza cea mai fresh aplicatie de joburi

eJobs lanseaza noua aplicatie de joburi pentru dispozitive mobile. Locurile de munca sunt acum mult mai simplu de gasit, de oriunde si oricand, pe mobil si tableta.

Toamna vine cu vesti bune pentru cei aflati in cautarea unui job - noua aplicatie eJobs ajuta utilizatorii sa ramana conectati la cele mai noi oferte de munca direct de pe mobil sau tableta. Peste 34.000 de joburi sunt disponibile in aplicatia mobila, atat pe Android cat si pe iOS, sincronizate in timp real cu platforma eJobs.ro.

Pentru dezvoltarea noii aplicatii, eJobs a luat drept reper strategic doua dintre cele mai apreciate valori in lumea de azi: viteza si mobilitatea. Astfel, designul intuitiv asigura navigarea facila si rapida printre joburi si o aplicare foarte usoara, in numai cateva clickuri.

„Misiunea eJobs, de a ramane cel mai eficient canal de recrutare din .ro, are la baza un element extrem de simplu: fericirea clientilor nostri, fie ei candidati sau companii. Suntem foarte incantati de noua noastra aplicatie, pentru ca drumul pana la jobul mult visat sau pana la candidatul perfect este acum mai placut si mai scurt.

Aplicatia reflecta evolutia eJobs si focusul nostru pe zona de mobile si ofera utilizatorilor posibilitatea de a aplica la un job simplu si rapid, de oriunde si oricand, cu un efort minim. Echipa eJobs lucreaza deja la versiunea urmatoare a aplicatiei, asimiland feedbackul utilizatorilor, care ne ofera informatii valoroase despre nevoile lor reale”, declara Andrei Frunza, CEO eJobs.

Noua aplicatie simplifica procesul de aplicare la joburi. Cautarea este prima optiune afisata dupa logarea in cont, iar toate cuvintele cheie folosite raman in memorie, oferind o experienta personalizata. Odata ce userul a filtrat ofertele de munca, joburile sunt afisate, iar navigarea este simpla si placuta datorita interfetei carusel. De asemenea, procesul de completare si actualizare a CV-ului este acum mult mai usor si mai intuitiv.   

Cu noua aplicatie eJobs, utilizatorii pot oriunde si oricand:

  1. sa isi acceseze instant contul eJobs si istoricul de cautare;
  2. sa identifice joburile potrivite, cu ajutorul criteriilor avansate de cautare;
  3. sa aplice rapid la joburile active;
  4. sa isi actualizeze CV-ul direct de pe telefon sau de pe tableta;
  5. sa dea share pe Facebook joburilor interesante, daca vor sa afle si prietenii lor de ele.

Noua aplicatie eJobs poate fi descarcata acum din: Google Play sau App Store.

Infiintat in 1999, eJobs este primul portal de recrutare online lansat in Romania. Utilizat in prezent de peste 3,3 milioane de profesionisti, eJobs.ro ofera acces la locuri de munca in cadrul celor mai importante companii din tara. eJobs Group SRL face parte din trustul Ringier Romania, membru Ringier AG.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related