Trei zile de rafinament si eleganta la Palatul Noblesse: Luxury Lifestyle Fair

Trei zile de rafinament si eleganta la Palatul Noblesse: Luxury Lifestyle Fair

In perioada 22-24 septembrie, Palatul Noblesse te invita la Luxury Lifestyle Fair, unde, pe parcursul a 3 zile, nobila cladire din centrul Bucurestiului gazduieste o expozitie de elita pentru iubitorii de valoare si rafinament.

Prima editie din seria Noblesse Palace Luxury Fairs ofera publicului premium o paleta generoasa de evenimente, care incorporeaza spectacole de moda, cocktail parties, mancaruri, bauturi fine si concerte live, alaturi de o expozitie cu vanzare de produse si servicii de top.

"Lumea produselor si serviciilor definite prin valoare are propriile sale reguli si povesti. Prestigiul unui astfel de brand poate fi dezvoltat si mentinut prin prezenta la show-uri creative, care starnesc pasiuni si emotii, desfasurate intr-o atmosfera unica, magica. Din acest motiv, Palatul Noblesse a devenit Lifestyle Palace. Aici este sarbatorit stilul de viata rafinat, caruia ii dedicam o calatorie printre obiecte de valoare, simturi, emotii care creeaza experiente ce merita traite si impartasite.

Palatul Noblesse - Lifestyle Palace aduna povestile unor branduri care si-au pus amprenta in viata consumatorului si l-au surprins prin dragoste pentru calitate. Si ii asteapta pe toti cei care vor sa afle povestile brandurilor care ii insotesc zi de zi.” - Loredana Preda, CEO Noblesse Group International

Luxury Lifestyle Fair aduce in fata vizitatorilor sai atat branduri din Romania, cat si branduri cu istorie pe piata internationala, de la piese de design interior, bijuterii si ceasuri, automobile, case de moda, produse cosmetice, pana la bauturi fine si vinuri de traditie, servicii real estate si de turism.

Promotor al acestei ocazii unice de a interactiona cu produsele si serviciile de top prezente pe piata romaneasca este Tatiana Balaban - Ambasador Luxury Lifestyle Fair, consilier si consultant in managementul brandurilor de lux, editor executiv al revistei Luxury si autor al primei carti din Romania despre industria de lux, “The Luxury Book”.

“Brandurile de lux sunt adesea considerate a fi cele care conduc o mare parte de bransa din intreaga lume, in ciuda faptului ca industria este relativ mica in ceea ce priveste numarul de companii.

Categoric, ceea ce descrie cel mai bine luxul este fantezia, iar Luxury Lifestyle Fair va fi, pe parcursul celor trei zile, locul in care vom gasi cea mai buna calitate in ceea ce priveste materialele si maiestria, reprezentanti ai celor mai bune servicii, cel mai bun design si ambalaj si, nu in ultimul rand, cele mai bune arome. Va invitam, astfel, intr-o lume dominata de parfumul luxului, intr-o atmosfera asociata cu cultura societatii romanesti, generand astfel sentimente de mandrie nationala.” - Tatiana Balaban

Invitatul special al Luxury Lifestyle Fair este Mirela Paduraru, Consilier in estetica, Trainer Cosmetica & Machiaj Profesional. Speaker la conferinte nationale si internationale pe teme de frumusete, consiliere estetica, imagine business, Mirela Paduraru este creatoarea tehnicii de machiaj „Spa Make-up” – Machiaj Spa.

“In cadrul acestui eveniment de mare rafinament si eleganta, voi avea placerea sa sustin pentru vizitatori, workshop-uri de consiliere estetica si imbunatatirea imaginii”, spune Mirela Paduraru, primul specialist roman premiat de Gina Brooke – Make-up artist-ul Madonnei.

Luxury Lifestyle Fair isi va deschide portile in fiecare zi de 22, 23 si 24 septembrie ora 10:00. In fiecare zi de targ, incepand cu ora 19:00, vizitatorii sunt asteptati cu momente speciale prin care pot cunoaste colectiile si oamenii din spatele brandurilor, prezentari de moda si tendintele toamnei 2016, dar si concerte live, cocktail party & networking.

Accesul la targ se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 70 lei/vizitator/zi.

Palatul Noblesse este un proiect al Noblesse Group, initiativa antreprenoriala care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un stil de viata rafinat. “Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din cadrul grupului.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related