Mercedes-Benz este Maşina Oficială a Media Music Awards, pentru a treia oară consecutiv

Mercedes-Benz este Maşina Oficială a Media Music Awards, pentru a treia oară consecutiv
  • Mercedes-Benz România şi Media Music Awards sunt parteneri, pentru al treilea an consecutiv, oferind artiştilor din industria muzicală românească şi fanilor experienţe inedite.
  • Media Music Awards, singura gală de premii muzicale din România, va avea loc pe 15 septembrie la Sibiu.
  • Mercedes-Benz România promovează în cadrul acestui eveniment autoturismele compacte din gama NGCC.

Pe 15 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu, Mercedes-Benz va fi pentru a treia oară Maşina Oficială a Galei Media Music Awards, cel mai important eveniment anual al industriei muzicale româneşti. Modelele NGCC (New Generation Compact Cars) vor fi puse la dispoziţia organizatorilor, împreună cu limuzine Mercedes-Benz, pentru asigurarea necesităților de transport în cele mai bune condiții în cadrul Galei.  De asemenea, modelele noii generații vor fi expuse în pieţele centrale sibiene, pentru ca publicul prezent să poată lua contact cu caracterul lor dinamic şi cu spiritul lor urban.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real aparițiile radio şi TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiștilor români, îi premiază pe cei mai iubiți de public și piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media și vizualizări pe internet.

Această gală este aşteptată cu interes, pe tot parcursul anului, atât de cântăreţii români, cât şi de fanii nerăbdători să-şi vadă live artiştii preferaţi.

La ediţia din 2016, pe scena Media Music Awards vor urca cei mai mediatizaţi artişti ai momentului, printre care: Andra, Smiley, Delia, Holograf, Carla's Dreams, Connect-r, Alina Eremia, Lora, Feli, Faydee, Voltaj, Puya, Guess Who, Grasu XXL, Dorian Popa, Lidia Buble, Amira, What's Up, Vescan, Florin Ristei, Jo, Randi, Mihail, Sore, Corina, Deep Central, Dj Sava, Maxim, Adrian Sina, Amna, Robert Toma.

„Întotdeauna, o experienţă de condus este desăvârşită de muzica selectată să răsune în difuzoare. În mod similar, spectacolul elitei muzicii româneşti nu putea fi complet fără eleganţa şi energia modelelor Mercedes-Benz NGCC.

Publicul prezent în Piaţa Mare va putea admira şi imortaliza în fotografii  autoturismele compacte - Clasa A, Clasa B, CLA Coupé,  CLA Shooting Brake şi GLA, în timp ce vedetele se vor bucura de rafinamentul Clasei C şi Clasei V, modele din care vor coborî pe Green Carpet”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications Mercedes-Benz România.

Gama NGCC – fiecare Mercedes-Benz spune o poveste

Modelele din gama compactă au în comun designul dinamic şi inspiraţional. Această gamă reprezintă modernitatea Mercedes-Benz, dedicată unui mod de viață tânăr și progresiv. În timp ce caracterul acestor autovehicule este profund legat de latura emoțională a Mercedes-Benz, ele păstrează totuşi toate experiențele consacrate oferite de acest brand și se adresează cu precădere noii generații.

Clasa A este autovehiculul premium compact de la Mercedes-Benz care stabilește noi standarde prin designul său actual și prin noile caracteristici tehnice. Clasa B combină sportivitatea cu elementele de maşină de familie, oferind un grad ridicat de siguranță și confort. CLA Facelift este un „style rebel” al Mercedes-Benz, aspectul său depășind toate standardele și așteptările și atrăgând privirile.

CLA Shooting Brake consolidează segmentul său prin aspectul avangardist şi spectaculos: design sportiv, cu un spațiu suplimentar generos care permite o utilizare flexibilă. GLA este SUV-ul premium compact de la Mercedes-Benz. Caracterul său progresiv și designul expresiv îi completează funcţionalitatea de zi cu zi și agilitatea.

Toate aceste modele revoluţionare vor fi puse în valoare, în contextul evenimentului, participanții având ocazia să admire modelele expuse în Piața Mare, Piața Unirii și Piața Aurel Vlaicu, să vizioneze evenimentul din lounge-ul Mercedes-Benz amenajat în zona VIP – Green Carpet și să plece cu o amintire de neuitat de la activarea foto NGCC.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related