Mercedes-Benz a fost Masina Oficiala a Media Music Awards 2016, cel mai important eveniment al industriei muzicale romanesti

Mercedes-Benz a fost Masina Oficiala a Media Music Awards 2016, cel mai important eveniment al industriei muzicale romanesti
  • Mercedes-Benz Romania a inmanat premiul la categoria „Best Video”, care a revenit trupei Carla’s Dreams, marea castigatoare a serii. Mercedes-Benz a fost, pentru a treia oara consecutiv, Masina Oficiala a Media Music Awards.
  • Modelele NGCC si limuzinele Mercedes-Benz au stat la dispozitia artistilor si organizatorilor pe toata durata evenimentului.

In cadrul Galei Media Music Awards, Mercedes-Benz a fost Masina Oficiala si partener al evenimentului si, din aceasta postura, a acordat trofeul pentru „Best Video” trupei Carla’s Dreams. Gala a avut loc pe 15 septembrie la Sibiu si a reunit pe scena peste 30 de artisti, in fata a 40.000 de spectatori. Cei de la Carla’s Dreams au fost marii castigatori ai editiei 2016, primind un numar record de sapte trofee.

„Anul acesta ne-am prezentat la Media Music Awards cu propriul nostru Rock Star, CLA Coupe,  unul dintre cei mai noi membri ai gamei de autoturisme compacte, puse la dispozitie pentru transportul artistilor romani pe Green Carpet. Designul, stilul dinamic de condus si echiparile prezente la bord, fac din modelele gamei compacte partenerii ideali de drum pentru tinerii cu un stil de viata activ si, bineinteles, iubitori de muzica.”, a declarat Mirel Dediu, Corporate PR/Communications Mercedes-Benz Romania.

La a cincea editie Media Music Awards, pe scena au urcat pentru a canta si pentru a primi mult asteptatele trofee artistii mediatizati ai momentului. Cei mai premiati au fost Carla’s Dreams, insa s-au bucurat de distinctii si Smiley, Andra, Cabron, Delia, Deep Central, Mihail, What’s Up, Vescan si Florin Ristei. Anual, trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.

Mercedes-Benz a condus spre Green Carpet toti artistii prezenti la eveniment in elegantele limuzine Clasa C si spatioasele autoturisme Clasa V.

Vedetele serii din partea Mercedes-Benz au fost cele cinci modele din gama compacta (New Generation Compact Cars). Design-ul tineresc si caracteristicile tehnice fac din Clasa A un model ideal pentru generatia tanara. Aceste trasaturi sunt completate de aspectul sportiv si de dinamica de condus. Clasa B combina aspectul dinamic-sportiv cu un grad sporit de siguranta si confort, fiind autoturismul perfect pentru familiile active. CLA Coupe subliniaza proportiile unui coupe clasic, cu linii puternice si capota bine conturata, modelul fiind potrivit pentru persoanele cu un caracter puternic, care vor sa iasa in evidenta. Singular si nonconformist, CLA Shooting Brake intruchipeaza tot ce este mai bun in ambele lumi: sportivitatea unui coupe si spatiozitatea unei limuzine. Cu un design urban, GLA este primul SUV compact de la Mercedes-Benz care imbina originile de coupe in materie de design cu o utilizare practica in activitatea zilnica.

Participantii la eveniment au putut admira aceste modele inovatoare in Piata Mare, Piata Unirii si Piata Aurel Vlaicu din Sibiu si au putut viziona evenimentul din lounge-ul Mercedes-Benz amenajat in zona VIP – Green Carpet.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related