Startup-urile sunt chemate la ore

Startup-urile sunt chemate la ore

Antreprenorii aflati in primii ani de activitate, care au nevoie de un implus pentru a-si aduce startup-ul la un nou nivel, sunt invitati sa se inscrie in Upgrader Academy.

Pe o perioada de 1 luna de zile Upgrader aduce in acelasi loc 30 de antreprenori si investitori cu o mare experienta de business si startup-urile care au nevoie de mentorat, informatii si networking.

"Ne aflam la editia cu numarul 2, in prima editie am avut alaturi 20 de antreprenori din domenii de activitate distincte, cu startup-uri incepute de 4 luni si pana la 3 ani. Parte dintre ei au descoperit noi oportunitati de dezvoltare, altii au inteles o serie de greseli, insa toti au plecat cu o imagine mult mai clara asupra propriului startup si cu un plan structurat, pe termen lung.

Ei sunt primii alumnii, acum invitam in comunitatea noastra un nou grup de startup-uri, asupra carora ne dorim sa avem un impact pozitiv pe termen lung", Constantin Stanciu, Co-fondator Upgrader.

 

Etapele academiei

 Academia se va desfasura pe perioada 11.10.2016 - 15.11.2016, timp in care participantii vor parcurge un circuit gandit sa-i puna in diferite contexte si in legatura directa cu mai multe persoane de business. Fiecare start-up va fi evaluat de catre un panel format din antreprenori consacrati, vor participa la workshop-uri de marketing, lean startup, financiar si business plan, vor avea intalniri individuale cu mentori si coach.

 

Cine se poate inscrie in academie

Pot aplica antreprenorii aflati in primii ani de activitate sau cei care sunt pe punctul de a se lansa si urmeaza sa interactioneze cu primii clienti. Academia este deschisa pentru startup-uri din orice industrie.

Cei interesati pot aplica pe formularul disponibil pe site-ul organizatorilor, pana pe 3 octombrie 2016.

 

Despre Mentori

Bogdan Tudor, Fondator Class It:"Am decis sa ma implic in proiectul Upgrader pentru ca Romania are nevoie de o noua generatie de antreprenori. O generatie bine pregatita, cu valori puternice care pun educatia in centrul dezvoltarii afacerilor si care exploateaza abil oportunitatile. Daca fiecare dintre noi, ar oferi inapoi cate ceva din experienta proprie, acest lucru ar imbunatati considerabil viata tuturor."

Parte din lista mentorilor care se implica in proiect: Dan Stefan Co-Fondator Autonom Rent A Car, Orlando Nicoara WeLoveDigital.ro, Tiberiu Felber Fondator Coaching Essence, Mihai Patrascu Fondator Evomag, Al Kamara Fondator Wave Division, Mircea Capatina Co-fondator Smart Bill, Dragos Nicolaescu Lean Startup Mentor, Cristian Nicolae Co-Fondator Soft Expert Mobility, Valentina Saygo Fondator Ask for Accounting.

Partenerii Proiectului: Popcorn Set, We Love Digital Unirii, Coaching Essence, Wave Division, 441 Design Studio, Elite Business Women, Cristian Nicolae Inspiration, Ziare.com, Business24, The Trends, Jurnalul de Afaceri, Profit.ro.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related