Groupama Asigurări sprijină lansarea lungmetrajului "Două Lozuri”

Groupama Asigurări sprijină lansarea lungmetrajului "Două Lozuri”

Astăzi are loc premiera de gală a lungmetrajului "Două Lozuri", regizat de Paul Negoescu, cu Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol în rolurile principale, filmul intrând în cinematografele din România pe 7 octombrie. Groupama Asigurări sprijină lansarea acestei pelicule prin parteneriatul încheiat cu producătorul, școala Actoriedefilm.ro, fondată de protagoniștii lungmetrajului.

Cu ocazia premierei, se lansează și concursul "Două Lozuri", organizat de Actoriedefilm.ro în parteneriat cu Groupama Asigurări. Concursul se desfășoară între 7 octombrie și 7 noiembrie, marele premiu de la categoria I fiind un automobil Dacia 1300 recondiționat de Custom Cars International SRL. Alte premii: o Asigurare Casco Gradual de la Groupama Asigurări, o cină cu actorii și obiecte promoționale semnate de actori. Pentru a putea intra în concurs, participanții trebuie să cumpere bilete la film și să le înregistreze pe pagina dedicată concursului, doualozuri.ro, respectiv groupama.ro/doualozuri. Momente de la extragerea câștigătorilor, care se va face prin tragere la sorți, și de la înmânarea premiului de la Categoria I, vor putea fi urmărite prin streaming live pe Facebook.

“Încă de la intrarea pe piața din România, Groupama Asigurări a venit consecvent în sprijinul industriei cinematografice autohtone, susținând de-a lungul timpului festivaluri locale de profil sau realizarea unor lungmetraje românești care ne-au reprezentat la festivaluri internaționale de film. Astfel, în linie cu valorile noastre - solidaritate, proximitate, responsabilitate și performanță -, susținem eforturile realizatorilor filmului «Două Lozuri» de a aduce cât mai mulți spectatori în sala de cinema. Asocierea cu lansarea Două lozuri este specială și pentru că este episodul următor al parteneriatului nostru cu Dragoș Bucur, după campania de comunicare din primăvara acestui an“, a declarat Georgiana Miron, Director Marketing și Comunicare, Groupama Asigurări.

 

 “Două Lozuri este un proiect de suflet și mă bucur că Groupama a acceptat această provocare de a ne susține în campania de lansare a filmului,  cu atât mai mult cu cât asta marchează o continuare firească a colaborării noastre“, a declarat Dragoș Bucur, actor și Fondator Actorie de Film.

Campania de promovare a concursului "Două lozuri" este susținută printr-o serie de spoturi video care pot fi vizionate pe pagina de înscriere la concurs. În această serie amuzantă, cei trei eroi din film dezvăluie câteva din momentele delicate prin care au trecut în pregătirea Daciei oferită ca premiu în concurs.

 

Spoturile video:

Filmul “Două lozuri”, în regia lui Paul Negoescu, îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol și prezintă povestea a trei prieteni care se bucură de o viață tihnită în orășelul lor, dar speră să dea marea lovitură la Loto 6/49. Când, spre uimirea tuturor, reușesc acest lucru, biletul câștigător dispare, la fel ca în faimoasa schiță de Caragiale, iar cei trei pornesc într-o aventură plină de peripeții, sperând să recupereze biletul de loterie.

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, recunoscut pentru calitatea serviciilor şi soluţiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienţi individuali şi peste 67.000 de companii.
Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, cu 34.000 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama Asigurări îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când evenimente neprevăzute apar. 

Actorie de film este o școală de actorie fondată de Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol în 2010. Specializarea ei este pregătirea cursanților pentru a deveni actori de film, iar o parte dintre ei  au și jucat în câteva lungmetraje, de pildă "Două lozuri", "Love building" și "Alt Love building". Din martie 2010 până în prezent, școala a avut peste 200 de cursanți și a realizat cinci  scurtmetraje, șapte mediimetraje și trei lungmetraje.  
Proiectele școlii au fost susținute în cei patru ani de numeroși profesioniști din domeniul cinematografic: Mircea Albulescu, Victor Rebenciuc, Marcel Iureș, Andi Vasluianu, Mimi Brănescu, Mirela Oprișor, Vlad Ivanov, Radu Muntean, Corneliu Porumboiu, Cristi Puiu, Contantin Popescu, Tudor Giurgiu, Paul Negoescu, Iulia Rugină, Jesus del Cerro, Vladimir Dembinski, Vivi Drăgan Vasile, Alex Traila, Tudor Popescu, Cristian Tarnovetschi, Alexandru Radu, Cristian Prisecaru, Florin Kevorkian.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related