Mastercard pregateste experiente Priceless®, in acorduri wagneriene, la evenimentul Parsifal la Ateneul Roman

Mastercard pregateste experiente Priceless®, in acorduri wagneriene, la evenimentul Parsifal la Ateneul Roman
  • Mastercard ofera invitatilor la cel mai important eveniment cultural-muzical al anului, Parsifal la Ateneul Roman - o serie de activitati exclusiviste, ca parte a programului international Priceless®Cities
  • Evenimentul Parsifal, un concept nou si unic de spectacol, reuneste pe scena Ateneului cele mai bune voci wagneriene ale momentului, sub bagheta celui mai important si cunoscut dirijor roman de opera din lume, maestrul Christian Badea
  • Priceless®Cities, lansat in Romania in 2015, le rezerva posesorilor Mastercard experiente De Nepretuit in peste 40 de orase importante ale lumii

Mastercard, alaturi de Fundatia Romana pentru Excelenta in Muzica, Filarmonica "George Enescu" si Institutul Cultural Roman ofera iubitorilor de cultura doua concerte cu Actul I din “Parsifal” de Richard Wagner, care reprezinta deschiderea de gala a stagiunii de concerte 2016-2017 de la Ateneul Roman. Acestea vor avea loc pe 7 si 8 octombrie.

Sub bagheta celui mai cunoscut dirijor roman de opera la nivel international, Christian Badea, vor urca pe scena cei mai buni interpreti wagnerieni din lume, alaturi de Orchestra Simfonica si Corul Filarmonicii “George Enescu”. Va fi un spectacol nou si unic: publicul se va afla in centrul actiunii, avand parte de un concert-eveniment in care elementele muzicale se imbina remarcabil cu cele teatrale si arhitecturale.

In calitate de partener, Mastercard le va oferi invitatilor surprize Priceless in cadrul evenimentului, sub umbrela programului Priceless® Cities.

 

"Este o onoare sa contribuim la realizarea acestor doua spectacole unice si sa oferim iubitorilor de cultura experiente de inalta clasa, alaturi de interpreti de talie internationala.Ne face placere sa sustinem o reprezentatie a muzicii wagneriene si sa facem cunoscut invitatilor programul Priceless® Cities, cu atat mai mult cu cat aceasta platforma a Mastercard are o importanta componenta culturala. Experientele pe care acest program le ofera la nivel international sunt intr-adevar De Nepretuit™, astfel incat evenimentul local Parsifal reprezinta pentru noi o continuare fireasca a colaborarilor fundamentate pe valori puternice comune", spune Raluca Nicolaescu (Marketing Manager pentru Romania in cadrul Mastercard).

 

Platforma Priceless Cities ofera experiente Priceless® in peste 40 de orase, fiind accesibila in 70 de tari. Astfel, posesorii cardurilor Mastercard pot avea acces la evenimente culturale sau pot vizita obiective turistice importante, cu beneficii adaptate unui stil de viata ce tinde spre un nivel artistic de excelenta.

Christian Badea, care a dirijat pe cele mai importante scene din lume, ii va avea sub bagheta la Ateneul Roman pe Stefan Vinke (Parsifal), Eric Halfvarson (Gurnemanz), Petra Lang (Kundry), Bela Perencz (Amfortas), apreciati ca fiind unii dintre cei mai mari interpreti wagnerieni din lume, precum si pe artistii din Orchestra si Corul Filarmonicii “George Enescu”.

"Cu o sustinere financiara relativ mica fata de alte sectoare ale economiei, cultura poate aduce importante dividende economice, sociale si de educatie, fapt dovedit in multe tari. Parsifal Actul I de Richard Wagner la Ateneul Roman a putut fi realizat datorita stransei colaborari cu parteneri deosebiti, precum Mastercard, care sustin si finanteaza acest proiect", declara maestrul Christian Badea.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related