Fundatia pentru Copii Ronald McDonald participa pe 9 octombrie la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald participa pe 9 octombrie la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon

Fundatia Ronald McDonald aniverseaza anul acesta 18 ani de prezenta in Romania, 18 ani plini de proiecte care sustin sanatatea copiilor. Pe 9 octombrie Fundatia este prezenta la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, unde o echipa de alergatori pofticiosi sa faca bine va alerga pentru familiile sustinute de Casele Ronald McDonald. 

La Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, #TeamRMHC (Ronald McDonald House Charities) alearga in Cursa Populara, Maraton, Semi-maraton si Stafeta cu scopul de a strange fonduri pentru familiile care locuiesc in Casele Ronald McDonald, pentru a putea fi alaturi de copiii lor pe toata durata internarii acestora.

 

De ce alearga #TeamRMHC?

"Alerg pentru ca mai mult se formeaza din putin. Si cand alergi pentru ca toti oamenii sa aiba o viata mai buna, bucuria e de ambele parti."

"Imbinand pofta de a face bine cu pasiunea pentru miscare, ne-am propus sa demonstram ca binele nu oboseste niciodata."

"Alerg pentru fiecare zambet si sentiment de liniste adus de Fundatia Ronald McDonald."

"Alergam pentru ca familiile sa ramana impreuna in Casele Ronald McDonald!"

"O sa alerg pentru ca imi pasa si pentru ca, desi simbolic, cred ca este important ca un pic sa facem si lucruri care conteaza, nu numai pe cele care trebuie. #miepoftasafacbine"

 

In total, peste 15,000 de parinti au fost primiti in “Casele departe de casa” Ronald McDonald, unde nu platesc cazarea si pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toata sustinerea si dragostea lor.

In Romania, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a construit doua Case Ronald McDonald - prima in Bucuresti, in 2003, la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar cea de-a doua in Timisoara, la Spitalul pentru Copii Louis Turcanu, construita in anul 2008.

Donatiile pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald sunt deschise pe site, iar #TeamRMHC e pregatita pentru alergarea de pe 9 octombrie!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related