KFC deschide un nou restaurant in Bucuresti, in incinta centrului comercial Auchan Titan

KFC deschide un nou restaurant in Bucuresti, in incinta centrului comercial Auchan Titan

Lantul de restaurante KFC se extinde, ajungand la 61 de unitati odata cu noua locatie deschisa in incinta centrului comercial Auchan Titan din Bucuresti. Noul restaurant este situat la parterul centrului comercial, in zona de food court, fiind rezultatul unei investitii de 350.000 de euro. Locatia acopera o suprafata de 126 mp, avand acelasi design specific KFC si fiind dotat cu echipamente de ultima generatie.

Sistemul de comanda tip fusion, disponibil si in aceasta noua unitate, permite cea mai mare viteza de servire a clientilor, de aproximativ 60 de secunde.

 

"Continuam sa investim in dezvoltarea retelei de restaurante KFC, iar inaugurarea noii locatii reprezinta o confirmare a faptului ca numarul fanilor brandului este in crestere. Este cea de-a patra locatie KFC deschisa in 2016 si pregatim in continuare surprize pentru clientii nostri care isi doresc sa fim mai aproape de ei", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer KFC).

 

Deschiderea restaurantului KFC din centrul comercial Auchan Titan a creat 30 de locuri de munca, oferind noilor angajati program de lucru flexibil si traininguri specializate. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related