Terapie in bucatarie cu Electrolux si INK Chef Academy by Paul Siserman

Terapie in bucatarie cu Electrolux si INK Chef Academy by Paul Siserman

Electrolux Romania sustine INK Chef Academy, un proiect dezvoltat de Chef Paul Siserman ce introduce pe piata din Romania un concept inedit de terapie prin gatit. Astfel, cu ajutorul unor echipe formate din Chefi, psihologi si nutritionisti, in cadrul scolii de cooking INK Chef Academy by Paul Siserman vor fi organizate periodic workshopuri de gatit cu rol terapeutic pentru copiii care au suferit traume fizice si psihice.

Totodata, noul proiect se va adresa si profesionistilor care doresc sa se perfectioneze in arta culinara, pasionatilor de gatit si celor care adopta acest obicei ca pe o modalitate de relaxare.

 

"Ne-am propus sa dotam Scoala de cooking Ink Chef Academy by Paul Siserman cu echipamente de gatit de ultima generatie, pentru ca toti viitorii cursanti sa aiba parte de experiente de cooking la cele mai inalte standarde. Ne bucuram mult sa sustinem acest proiect si sa venim in sprijinul persoanelor cu nevoi speciale, dar si in al celor pasionati de gatit care isi doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu.", spune Carmen Georgescu (Marketing and Communication Manager Electrolux Romania).

 

Electrolux are o traditie indelungata in a sustine activitatea bucatarilor profesionisti si a celor pasionati de gatit, iar din acest motiv a devenit partenerul celei mai moderne scoli de cooking din Cluj Napoca, Ink Chef Academy by Paul Siserman.

 

"Sunt mandru sa am alaturi de mine o companie care este furnizor pentru multe restaurante cu stele Michelin din Europa. Dincolo de aspectele tehnice performante, de solutiile inovatoare aduse in piata de catre Electrolux, ca si profesionist este vital sa folosesc aparatura cu ajutorul careia sa pot simplifica intregul proces de gatit, obtinand cele mai bune rezultate, ajutandu-ma deopotriva sa ofer cursantilor si colegilor mei o experienta profesionala completa, alaturi de calitatea si performantele bucatariilor de top.", a adaugat Chef Paul Siserman (fondator INK Chef Academy).

 

Cursantii vor descoperi in cadrul scolii aparatura care le va simplifica intregul proces de gatit si ii va ajuta sa obtina cele mai bune rezultate.

Indiferent ca vorbim de cuptoarele performante CombiSteam Deluxe si SousVide, ce folosesc tehnica aburului pentru a oferi texturi si arome deosebite, sau de plita cu inductie, pentru preparare rapida, precisa si in deplina siguranta, toate echipamentele Electrolux prezente la Scoala de cooking Ink Chef Academy asigura calitatea si performantele bucatariilor de top.

Ca in orice bucatarie a unui pasionat de gatit, produsele multifunctionale sunt mereu un ajutor de nadejde. Astfel, in dotarea scolii se regasesc blenderul si mixerul din colectia Expressionist, si robotul de bucatarie Kitchen Assistent, pentru mixare rapida, pregatirea diverselor tipuri de aluat. Participantii vor avea ocazia sa utilizeze aparatul de vidat incorporabil, ideal pentru sigilarea alimentelor in vid, depozitare si preparare termica.

Pentru a oferi o experienta profesionala completa, Scoala de cooking Ink Chef Academy by Paul Siserman mai este dotata cu masina de spalat vase incorporabila Electrolux, cu consum redus de apa si capacitate mare de spalare, si cu hota de bucatarie integrata de la Electrolux, pentru un aer proaspat pe parcursul procesului de gatit. Combina frigorifica NoFrost va pastra toate ingredientele proaspete mult timp, iar aparatul de aer conditionat de la Electrolux va mentine o temperatura optima in interior, indiferent de anotimp.

Toate aceste echipamente, impreuna cu talentul si cunostintele in bucatarie ale lui Paul Siserman, promit sa transforme cursurile in adevarate calatorii culinare si sa duca gatitul la urmatorul nivel.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related