Gala Premiilor eCommerce, a 11-a ediție anuală, a desemnat Câștigătorii Anului 2016 în Comerțul Electronic Românesc!

Gala Premiilor eCommerce, a 11-a ediție anuală, a desemnat Câștigătorii Anului 2016 în Comerțul Electronic Românesc!

În 15 și 16 noiembrie 2016, un total de peste 1.000 de reprezentanți ai companiilor e-commerce de top autohtone dar și internaționale au participat la GPeC Summit și la Festivitatea de Decernare a Premiilor în Comerțul Electronic Românesc – Gala Premiilor eCommerce. A fost a 11-a ediție a celui mai important eveniment dedicat comerțului electronic românesc.

GPeC 2016 a fost un adevărat maraton de e-commerce. În prima zi, pe lângă numele sonore ale industriei autohtone de comerț electronic, au urcat pe scena GPeC Summit doi dintre cei mai apreciați speakeri internaționali recunoscuți ca autorități în online marketing și e-commerce: Talia Wolf (Conversion Optimization Expert) și Craig Sullivan (Optimizer of Everything).

A doua zi a evenimentului a adus o premieră pe piața din România: Bryan Eisenberg, o adevărată autoritate în online marketing și e-commerce la nivel internațional, a susținut timp de 6 ore prezentări, a venit cu studii de caz și a coordonat exerciții cu participanții. Eisenberg a dezvăluit, printre altele, cele mai bune strategii de business, tactici de promovare online, tehnici de persuasiune, secretele content marketing-ului de succes.

Seara s-a încheiat cu decernarea premiilor în comerțul electronic în cadrul celei de a 11-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, a cărei gazdă a fost George Buhnici. Au fost înmânate 25 de trofee magazinelor online înscrise în Competiția GPeC 2016 și companiilor de profil care au înregistrat performanțe notabile în acest an. Mai jos regăsiți lista câștigătorilor, în ordinea decernării premiilor:

 

Premiile Speciale GPeC

 • Banca Anului în E-Commerce 2016: BRD Groupe Société Générale (cel mai mare volum procesat în 3D Secure)
 • Cel Mai Bun Comparator de Preţuri 2016: ShopMania.ro
 • Cea mai bună prezenţă în social media în e-commerce 2016: Cupio.ro
 • Best Mobile Presence E-Commerce 2016: Paravion.ro
 • Cea mai bună companie de Curierat în E-Commerce 2016: FAN Courier

Premiile magazinelor online în urma Competiției GPeC 2016

 • A2t.ro și Spy-Shop.ro – câștigătorii categoriei “Echipamente de Securitate şi Supraveghere
 • Books-Express.ro – câștigătorul categoriei “Cărţi, Reviste, Publicaţii, Muzică şi Film
 • Gutuie.ro – câștigătorul categoriei “Birotică și Papetărie
 • AutoHut.ro – câștigătorul categoriei “Auto, Moto & Utilaje
 • ArticoleDePetrecere.ro – câștigătorul categoriei “Articole Sportive & Timp Liber
 • Animax.ro – câștigătorul categoriei “Pet Shop
 • ArtaCeaiului.ro – câștigătorul categoriei “Alimentare şi Băuturi
 • Floria.ro – câștigătorul categoriei “Florării Online
 • MindBlower.ro – câștigătorul categoriei “Cadouri şi Bijuterii
 • PiatraOnline.ro – câștigătorul categoriei “Casă, Grădina şi Unelte
 • 1mob.ro – câștigătorul categoriei “Mobilă online
 • Vegis.ro – câștigătorul categoriei “Produse organice şi naturale
 • Sephora.ro – câștigătorul categoriei “Health & Beauty
 • BestKids.ro – câștigătorul categoriei “Bebeluşi, Copii, Jucării
 • Zonia.ro – câștigătorul categoriei “Fashion
 • GadgetWay.ro – câștigătorul categoriei “IT&C, Electronice şi Electrocasnice
 • Paravion.ro – câștigătorul categoriei “Turism

 

Câștigătorii Anului în E-Commerce

 • Cel mai bun Start-up în E-Commerce 2016: Berluni.ro
 • Cel mai bun comerciant Experienced în E-Commerce 2016: Floria.ro
 • Magazinul Anului în E-Commerce 2016: WatchShop.ro

“Felicitări câștigătorilor, dar și celor peste 90 de magazine online participante anul acesta în Competiția GPeC! Toți merită aplauze pentru eforturile constante pe care le fac în a se perfecționa, astfel încât să poată oferi experiențe de shopping online cât mai plăcute clientului final.

Cei care ieri au urcat pe scena Galei Premiilor eCommerce sunt cei care contribuie la dezvoltarea pieței și scriu, în fiecare zi, istoria Comerțului Electronic Românesc. Felicitări încă o dată!”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

GPeC 2016, ediția de 11 ani, este un eveniment powered by FAN Courier – liderul pieței de curierat din România

Eveniment susținut de: Allpacka.ro, ALTEX, AVON, Competence Call Center, ContentSpeed, DPD, DWF, Frisbo, Garanti Bank, Mediapost Hit Mail, Microsoft, New Black, NewsMAN, Online-Online.ro by Credius, Orange, PayU, SALESmanago, Simartis, Retargeting.biz, Visa, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay 

Limousine Service: Citylimo

Official Radio: KissFM

Cu sprijinul: 2Performant, Agile Media, Alin Dobrin Photo, Canopy, Casa de Traduceri, Creadiv, CustomSoft, ECOMpedia, easyhost, Edge, enRose, Extended, Infinity Trophy, Marketizator, Saveur.ro, Silkweb, SmartBill, TeaForte, TRUSTED.ro, WebDigital, White Image, Zelist

Mândri să fim susținuți de: 

Bloggeri parteneri: Adrian Gabriel Orbai, Alin Vlad, Andra Zaharia, Auras Mihai Geambasu, Carmen Albisteanu, Claudia Tocila, Corina-Maria Scheianu, Cristian China Birta, Cristian Iosub, Cristina Chipurici, Elena Ciric, Fulvia Meirosu, George Hari Popescu, Ionut Bunescu, Lavinia Biberi, Marius Ovidiu Calugaru, Madalin Blidaru, Olivian Breda, Ovidiu Balcacian, Sabina Cornovac

Partener media principal: ecomTEAM

Parteneri media: AdHugger, AGORA, ANIS, ARIES, Business Days, Business Woman, Cariere, Comunicate de Afaceri, Comunicate de Presa, CTRL-D,ECOMJOBS, Femei In Afaceri, FNTM, HowToWeb, HRB Trends, IAB Romania, IQads, Institutul de Marketing, Jurnalul de Afaceri, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, Manager.ro, MarketingFocus, NewEditionNews, Romania Pozitiva,Shopmania BIZ, Softlead, SMARK, Startups.ro, TechCafe, TechHub, Ziua de Constanta

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zitec

Una dintre cele mai proeminente companii de servicii de dezvoltare software end-to-end din Europa, Zitec sustine transformarea digitala a companiilor pe aproximativ 30 de piete, precum SUA, Canada, Marea Britanie,... vezi detalii »

DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related