„Mi-e pofta sa fac bine” impreuna cu Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

„Mi-e pofta sa fac bine” impreuna cu Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald continua si anul acesta campania „Mi-e pofta sa fac bine” pentru construirea celei de-a treia Case Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajati si clienti McDonald’s vor deveni purtatori ai mesajului ”Mi-e pofta sa fac bine” pentru a sustine cauza Fundatiei.

In 18 ani de cand activeaza in Romania, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 15.000 de familii in cele doua „Case departe de casa” construite in Bucuresti (in curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) si in Timisoara (in curtea Spitalului Louis Turcanu). In prezent Fundatia se pregateste pentru construirea celei de a treia Case.

Casele construite prin intermediul Fundatiei ofera cazare gratuita si toate conditiile necesare parintilor ai caror copii sunt internati in spitale pentru tratamente pe termen lung. Pe toata durata tratamentului parintii sunt aproape de copii, pentru a le oferi toata sustinerea si dragostea.

Campania „Mi-e pofta sa fac bine” are ca scop principal strangerea de fonduri pentru sustinerea activitatii Fundatiei Ronald McDonald in Romania si pentru construirea Casei cu numarul trei. Costurile de constructie se ridica pana la 3.000.000 Lei, iar fiecare contributie reprezinta o parte esentiala in strangerea acestei sume.

 

"Anul acesta Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a implinit 18 ani de cand este alaturi de familiile copiilor aflati sub tratament in spital prin intermediu Caselor Ronald McDonald si am reusit sa aducem liniste si siguranta in peste 15.000 de familii. Ma bucur ca fac parte dintr-o companie care alege sa se implice constant si cu suflet in initiative menite sa ajute si sa sustina copiii aflati in suferinta, pentru care grija si suportul familiei este cel mai de pret medicament. Pentru noi unul dintre cele mai importante obiective este sa ne aducem aportul la problemele reale ale societatii in care ne desfasuram activitatea. Dedicam cu drag resurse pentru a ne asigura ca proiectele care schimba vieti sunt implementate in cel mai scurt timp, acolo unde este cea mai mare nevoie. Le multumim tuturor prietenilor McDonald’s, presei, partenerilor, clientilor si colegilor care an de an aleg sa ne fie aproape in aceasta campanie", a declarat Daniel Boaje (Presedintele Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald).

 

"Casa Ronald McDonald este: o casa calda, primitoare, cu angajati cu suflet mare, o casa unde uit de spital si ma pot bucura de caldura unui camin."
Cristian, 9 ani, Casa Ronald McDonald Timisoara

 

In cadrul campaniei ”Mi-e pofta sa fac bine!” desfasurata in perioada 14 – 20 noiembrie, McDonald’s doneaza Fundatiei Ronald McDonald cate un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandvis sau meniu) vandut.

Deja devenit traditie, McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundatiei pentru copii Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajati si prieteni ai McDonald’s devin pentru o zi purtatori ai mesajului ”Mi-e pofta sa fac bine” pentru a sustine cauza Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

Pentru prima data, evenimentul McHappy Day a avut loc anul acesta si in Timisoara, unde prietenii McDonald’s s-au putut alatura campaniei de strangere de fonduri „Mi-e pofta sa fac bine” prin vanzarea la case alaturi de angajatii McDonald’s.

 

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a fost infiintata in 1998 si este principalul donator pentru cele doua Case Ronald McDonald din Timisoara si din Bucuresti care gazduiesc familiile copiilor spitalizati pe durata tratamentelor medicale indelungate. In total, peste 15,000 de familii au fost primite in aceste “Case departe de casa”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s il organizeaza in vederea strangerii de fonduri pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald.

De asemenea, incepand cu anul 2013 Fundatia este coordonata de un consiliu onorific, din care fac parte:

  1. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu
  2. Univ. Dr. Margit Serban, directorul sectiei de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Turcanu
  3. Alin Popescu, Medic specialist de medicina sportiva
  4. Amalia Nastase, personalitate publica
  5. Daniel Boaje, director general al McDonald’s Romania
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related