Romanii din Marea Britanie sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei alaturi de TransferGo. In pragul zilei de 1 decembrie zeci de romani din Londra au transferat bucurie celor din jur

Romanii din Marea Britanie sarbatoresc Ziua Nationala a Romaniei alaturi de TransferGo. In pragul zilei de 1 decembrie zeci de romani din Londra au transferat bucurie celor din jur

In preajma zilei de 1 decembrie, TransferGo, companie de transfer international de bani online, a invitat zeci de romani din Londra sa ia parte la o petrecere tematica mobila, cu ocazia sarbatorii de Ziua Nationala a Romaniei. Calatorii apartinand comunitatii de romani au urcat intr-un autobuz londonez al bucuriei marca TransferGo, care a parcus un traseu de dimineata pana seara prin capitala Marii Britanii.

Zeci de romani s-au distrat in autobuzul TransferGo, in pragul zilei de 1 decembrie, pe strazile Londrei. Sub conceptul “Transferam cu bucurie”, autobuzul a plimbat, pret de aproape o zi, un grup de romani care au sarbatorit, plini de optimism, Ziua Nationala a Romaniei.

 

Atmosfera pe tot parcursul calatoriei a fost intretinuta de melodii romanesti si voie buna din partea celor prezenti. Autobuzul s-a plimbat prin centrul Londrei si cartierele romanesti, trecand pe langa puncte cheie precum Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Westminster si chiar pe la poarta reginei pentru a imparti putina bucurie tuturor celor care i-au iesit in cale. La parterul autobuzului mai multi dansatori au destins atmosfera printr-un dans sincron plin de energie. De asemenea, petrecaretii au fost intampinati de zeci de stegulete si baloane galbene.

"Ziua Nationala a Romaniei ii prinde pe romanii plecati peste hotare departe de casa, departe de familie si prieteni. Cel putin putem sa ne bucuram de un lucru si anume posibilitatea de a trimite bani acasa celor dragi. Chiar daca nu suntem in acest moment alaturi de ei, macar stim ca putem sa ii sprijinim financiar. Ziua de 1 decembrie este un bun prilej de a ne bucura de aceste lucruri si de a fi alaturi de conationalii nostri. Tocmai de aceea, TransferGo a lansat romanilor invitatia de a intampina cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei. Am invitat romanii din Londra sa lase la o parte zgomotul lumii si sa petreaca alaturi de noi in cel mai vesel autobuz din Londra", a declarat Marius Nedelcu (Country Manager pentru Romania la TransferGo).

 

Petrecerea mobila care a intors privirile pe strazile Londrei s-a incheiat intr-o nota pozitiva prilejuita de Ziua Nationala a Romaniei. Initiativa face parte din eforturile TransferGo de a oferi sprijin romanilor stabiliti in Marea Britanie.

 

Cum tot mai multi oameni se deplaseaza in strainatate, transferul de bani a devenit o parte indispensabila a vietii lor. TransferGo utilizeaza cele mai bune solutii inovatoare pentru a sprijini comunitatile de emigranti sa transfere bani la nivel international. TransferGo este o solutie ideala de a trimite bani celor dragi de acasa, fiindca e usor, ieftin si rapid. De peste un an romanii se bucura pentru ca pot trimite bani acasa prin serviciile TransferGo.

TransferGo este o companie de transfer international de bani online, in timp real si la costuri mici, pentru persoanele care doresc sa trimita bani familiilor lor, fara a plati taxele mari percepute de banci. Compania a fost infiintata in anul 2012, in Lituania, iar sediul central se afla in prezent in Londra, Marea Britanie.

TransferGo ofera transfer de bani la nivel international, rapid si la costuri mici, intre 44 de tari din intreaga lume. Folosind sistemul inovator TransferGo, migrantii pot trimite bani peste hotare pe baza un model digital din cont in cont, care inseamna ca banii nu trebuie sa paraseasca tara: banii sunt transferati local-in local-out. Pe scurt, expeditorul face o tranzactie locala in contul bancar TransferGo din aceeasi tara, iar compania plateste local in contul bancar al tarii de destinatie.

TransferGo este activ pe piata din Romania din iunie 2015.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related