Creative Business Management lanseaza un program de specializare in resurse umane

Creative Business Management lanseaza un program de specializare in resurse umane

Agentia de training Creative Business Management a lansat, la inceputul acestui an, un nou program de specializare in resurse umane si motivare a angajatilor. Programul este format din doua cursuri si un workshop introductiv si se adreseaza managerilor de HR si antreprenorilor care doresc sa eficientizeze activitatea angajatilor. Primul workshop “HR pentru antreprenori” va fi organizat in data de 24 ianuarie 2017 si este gratuit. 

Potrivit statisticilor, aproximativ 60% din costurile operationale intr-o afacere sunt cheltuielile cu angajatii. Privind din aceasta perspectiva, devine strategic pentru un antreprenor sau pentru un manager sa isi optimizeze costurile si sa organizeze cat mai bine modul in care va cheltui acesti bani.

Mai mult, inlocuirea unui angajat care pleaca din companie costa ore suplimentare platite celor care fac munca celui plecat si scade motivatia celor care raman. In concluzie, selectia si recrutarea unui inlocuitor poate costa intre 3 si 6 salarii. Toate aceste probleme intampinate in procesul de selectie si retentie a angajatilor raman, de cele mai multe ori, in biroul specialistului de Resurse Umane. Angajatorii sunt cei care platesc, insa, politele unei strategii de HR ineficiente sau a lipsei acestei strategii.

"Cursurile de HR lansate de Creative Business Management sunt produsul unei nevoi pe care am identificat-o in randul clientilor nostri. De multe ori, angajatii sunt trimisi la curs de catre angajator, dar propunerile lor pentru imbunatatirea activitatii companiei rezultate din notiunile invatare raman fara ecou. Acest lucru genereaza demotivare si o atitudine pasiva fata de solutii noi de dezvoltare a companiilor. Workshop-ul de HR pentru antreprenori isi propune sa schimbe viziunea antreprenorilor despre rolul specialistului in resurse umane si sa il determine sa colaboreze mai mult cu acest departament", spune Bianca Preda (managerul Creative Business Management).

 

Urmatoarele doua cursuri vor avea ca tema “Rolul specialistului in resurse umane” si “Recrutarea eficienta a angajatilor”. Cursurile vor fi certificate ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) oferind, astfel, posibilitatea specialistilor in HR sa obtina o diploma care sa le ateste competentele.

 

Despre trainer

Trainerul celor trei module de curs este Andreea Folea, expert in Resurse Umane cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. Andreea a fost implicata in proiecte variate de HR din fiecare segment important al acestui domeniu. In cei peste 10 ani de activitate, ca manager de resurse umane a recrutat, a format si a evaluat specialisti in salarizare, planificare, raportare, compensatii, beneficii si organizare.

De patru ani sustine programe de formare pentru manageri despre instrumente manageriale, cum ar fi motivarea angajatilor, fisa postului, nivele de cariera, evaluarea pozitiilor, precum si pentru specialisti, despre procese de resurse umane, cum ar fi optimizarea si managementul acestora, politici si procedure.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related