Soup Up! deschide un soup bar premium in ParkLake Shopping Center

Soup Up! deschide un soup bar premium in ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center gazduieste, din 17 ianuarie, un nou restaurant, Soup Up!. Acesta este un soup bar premium, ce ofera o alternativa sanatoasa, originala si gustoasa la omniprezentele restaurante fast-food.

Supele si salatele Soup Up! sunt vegetariene, vegane sau raw si sunt preparate in fiecare dimineata. Bucatarii Soup Up! folosesc legume proaspete si exclusiv ulei de masline, condimente si ierburi naturale, precum si sare neiodata cu moderatie. Preparatele Soup Up! nu sunt gatite folosind baza pentru mancaruri, amidon, faina, zahar, unt, iar consistenta supelor este data de faptul ca nu se face economie la legume.

Soup Up! a adunat retete din intreaga lume, le-a testat si le-a adaptat impreuna cu Andra Dudea, food blogger si raw chef, ceea ce a dus la crearea unui meniu de peste 50 de supe exotice, surprinzatoare si, mai ales, sanatoase, care sa scoata clientii din monotonia zilnica.

Acestor supe li s-au adaugat salate, gandite pentru a fi consistente si satioase, o sursa considerabila de proteine intr-un preparat cat mai sanatos.

La Soup Up!, clientii pot gasi si paine de la “Brutaria cu maia” – un loc magic, desprins din alte vremuri, unde painea este facuta din ingrediente 100% naturale si respectand metodele traditionale. Cei care ajung la Soup Up! sunt invitati sa incerce oricare dintre felurile de crutoane disponibile. Crutoanele sunt coapte doar cu ulei de masline, sunt toate aromate, inedite si delicioase!  Desigur, nu lipsesc deserturile - majoritatea sunt raw si cateva vegane.

Soup Up! are inca un milion de idei si planuri. Si de retete de testat. Intre timp, cei care trec pragul centrului comercial ParkLake sunt asteptati cu drag la masa, la Soup Up!.

Prin deschiderea Soup Up!, ParkLake diversifica oferta din zona de food-court, pentru a-si intampina vizitatorii cu preparate variate pe parcursul vizitei.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related