Lidl inaugureaza doua magazine, in Cluj-Napoca si in Targu Jiu

Lidl inaugureaza doua magazine, in Cluj-Napoca si in Targu Jiu

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea a doua magazine, in Cluj-Napoca si in Targu Jiu. Noile unitati se deschid in Cluj-Napoca, pe Strada Vaida Voevod Alexandru, Nr. 59 si in Targu Jiu, pe Strada Victoriei, Nr. 189 A. Odata cu deschiderea fiecarui magazin, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Fiecare dintre cele doua magazine va avea o suprafata de 1200 m² si aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de functionare al noilor unitati va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00.

Procesul de constructie al noilor magazine se afla in linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, alaturi de noul sediu central Lidl din Bucuresti si de centrul logistic recent deschis la Lugoj, procesul de executie al celor doua magazine se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene.

Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele. Totodata, in saptamana urmatoare deschiderii magazinului, de joi pana duminica, clientii vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutaria Lidl.
Inaugurarea magazinelor din Cluj-Napoca, judetul Cluj si din Targu Jiu, judetul Gorj, continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 27 de tari europene si avand peste 140 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related