Make it shine! Învață să organizezi evenimente de la trainerul international Kelly Freeman

Make it shine! Învață să organizezi evenimente de la trainerul international Kelly Freeman

"Când vine vorba de evenimente, spune trainerul internațional Kelly Freeman, orice event planner ar trebui să se dedice unui singur obiectiv: “make it shine!”. Strălucirea evenimentelor și spectaculozitatea lor sunt elementele care derivă dintr-un lung proces de pregătire și planificare."

Despre cum să creezi un concept potrivit pentru evenimentul tau și cum să îl aplici pentru a străluci va vorbi lectorul Kelly Freeman într-un training organizat de agenția Creative Business Management în colaborare cu International School of Communication. Cursul Strategic event management este la a doua ediție în România și se adresează profesioniștilor în comunicare și event planning care vor să își îmbunătățească aptitudinile de organizare și planificare. 

Cursul este structurat pe o zi în care trainerul atinge toate aspectele esențiale ale organizării evenimentelor. Sesiunea de training se va desfășura pe 15 martie și face parte dintr-o serie de trei cursuri susținute de lectorul britanic la București.

Kelly Freeman este expert în comunicare guvernamentală, cu 25 de ani de experiență în patru departamente guvernamentale și ministere britanice. Kelly a fost Director de Comunicare în Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Probleme Rurale (Defra) și a implementat proiecte de comunicare la nivel global pentru companii și ONG.

În toate proiectele, rolul ei principal a fost acela de a dezvolta strategiile de comunicare ale organizațiilor și de a contribui la strategia generala. Organizarea evenimentelor este un domeniu cheie in care Kelly a activat de-a lungul celor 25 de ani, organizând evenimente private și guvernamentale.

Taxa de participare la curs este de 275 de euro de persoană și include materialele de curs și diploma emisa de International School of Communication. Structura cursului de Strategic Event Management este formată din patru module:

MODULUI 1 : Crearea conceptului de eveniment

  • Cum creăm un concept şi o strategie pentru eveniment
  • Alegerea celor mai potrivite formate de organizare pentru obiectivele evenimentului: formatul, dimensiunea, locaţia şi identitatea vizuala
  • Crearea unui conţinut adaptat nevoilor evenimentului
  • Pregătirea aspectelor logistice ale evenimentului
  • Coordonarea evenimentului până în ziua desfăşurării sale

MODULUI 2: Design-ul evenimentului 

  • În ce constă un design de eveniment
  • Crearea programului 
  • Selectarea locaţiei 
  • Planificarea şi amenajarea elementelor de design interior 
  • Elementele de semnalizare a sălii şi scenei 
  • Pregătirea materialelor de branding ale evenimentului
     

MODULUI 3: Pregătirea evenimentului

Organizarea unui program de activităţi 
Setarea sistemelor de back- office
Planificarea activităţilor de media şi publicitate 
Trimiterea invitaţiilor 
Pregătirea materialelor pentru delegaţi şi invitaţi
Planificarea activităţilor logistice

MODULUL 4: Execuţia practică a evenimentului: “Maket it shine on the day” 

  • Pregătirea şi confirmarea programului final 
  • Verificări de ultim moment 
  • Managementul speakerilor
  • Managementul invitaţilor
  • Gestionarea activităţilor online 

Înscrierea la curs se poate face la telefon 0743.183.353, pe email la cursuri[@]cbmanagement.ro sau accesând pagina cursului Strategic event management.

International School of Communication este una dintre cele mai bine cotate instituții de training din Marea Britanie, având și un centru de training în Dubai. La cursurile ISOC participă o mare varietate de cursanți, de la ofițeri de presă la prim-miniștri. ISOC este deținută și condusă de Pinnacle International, cea mai mare companie de training în comunicare și PR din lume. Pe lângă cursurile publice, ISOC organizează și cursuri private și personalizate, printre acestea numărându-se traininguri de media interviewing și programe post-universitare pentru diverse domenii, care se întind pe mai mulți ani. ISOC este acreditat de Consiliul de Acreditare Britanic – BAC, instituție a Guvernului Britanic responsabilă cu acordarea de calificări companiilor de training. În România, ISOC este reprezentată de agenția locala Creative Business Management. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related